Sumopix fotos på lærred – test

Det slår mig hver gang – hvor utroligt let det er

At blæse foto op på lærred tager måske 5 minutter hvis man fedter meget med det. Og den her her gang fik jeg endda hurtigt en mail tilbage – fra Benny der ville høre om det nu kunne passe: at mit billede var så utydeligt. Og ja, jeg ved det godt, og det var en del af testen. For vi elsker jo Instagram, og de små kvadratiske prints er sjove. Men jeg ville tjekke hvad der sket hvis man gav den gas og blæste et billede fra telefonen op i max.

Det tjek passede perfekt med at Sumopix spurgte om jeg ville teste deres foto-på-lærred service. Så jo tak til det. Og Benny fik sit ok. Jeg var klar over at billedet ikke var skarpt, men spændt på om det blev pixeleret. Jeg valgte størrelsen 70×70 i 2 cm dybde. Du kan også vælge 4 cm og den fine løsning med lyddæmpning bag på dine billeder.

Der gik fra den 30. til den 9. før jeg fik mit billede, og det er måske en smule at vente, men billedet blev superfint. Motiver i sig selv skal ses lidt på afstand, men tryk, montering, opspændning og de medsendte vingummier var en stor succes.

Og Ellas små snurrende benvarmer-ben i dansekjolen fra hendes første afdansningsbal, vil nu altid være et konkret minde, fremfor endnu et billede gemt i computerens mave.

PS: Tak for de mange søde kommentarer og likes til mine “happy 1000”

1 Comment

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.