Vandt du Sweet Give Away – Muuto The Dots knager?

 

Update: OK, jeg var vist slet ikke den eneste der var vild med den familie.
1000 tak for de mange skønne bud på hvos Dots kunne pynte. Kunne lyde som om der var en entré eller to der kunne klare en kærlig hånd.

Desværre har jeg kun et sæt knager i posen i dag og de går til –

#79 – Nina

Tillykke med at du har vundet. Send mig en mail her, med din postadresse og hvilke farver de 5 knager skal være. Så er der præmier på vej til dig.

*

Indrømmet jeg har et stort crush på Muuto, og jeg er ikke er den eneste.

Jeg er vild med den måde de langsomt, men sikkert udvider deres sortiment, både i bredden og dybden, i en mere sikker og kommerciel retning. De er sikre i deres DNA, tager chancer og støtter ungt nordisk design.

Derfor er det også stort at byde dem velkommen som sponsor på theSweetSpot. dk i dag, og sødt straks at lade godterne gå videre til Jer. Gør dig klar til ugens GiveAway med the Dots knager fra Muuto. 

Vi trækker lod om 5 knager til én vinder: 2 small, 2 medium og 1 large i valgfri farve, som du kan se her. Alt du skal gøre er at fortælle hvor i dit hjem du vil hænge knagerne og hvad du vil bruge dem til.

Konkurrencen løber indtil på lørdag den 8. juni kl. 12.
Konkurrencen er slut
Læg din kommentar i feltet herunder.

Sweet Luck og tak til Muuto.

188 Comments

 • Tenna siger:

  Jeg et også vild med muuto, skønne sager og ja disse knager ville jeg elske.
  De skal hænge i mit soveværelse og bruges til kæder, tasker og tørklæder:)

 • Kirsten Aakerman siger:

  Hænge dem ved min nymalede trappeopgang/entre Start stue.Der vil de bare være så fine

 • Sophie siger:

  De knager er så skønne! Hvis jeg er heldig at vinde dem, skal de hænge i entreen med en lækker pose på hver. Så er der lige en knage og en pose til div. til hvert familiemedlem.

 • sanne siger:

  De er så smukke. De skulle hænge i vores soveværelse og bruges til tasker, tørklæder og halskæder :)

 • Anne Kristine siger:

  Ihhh de er så fine! Knagerne skal hænge i vores nye lillebitte soveværelse. Vi har en tom væg hvor der mangler lidt hurtig opbevaring til min mand som ynder at lægge sit tøj på gulvet! Knagerne ville jo være geniale ;-)

 • Vivi siger:

  De er bare så skønne og giver et helt simpelt og elegant udtryk til enhver væg. Jeg vil hænge dem over mit bord i mit arbejdsværelse, så mine ting bliver udstillet på en smuk måde :-)

 • Cathrine siger:

  Det ville være rart at få styr på overtøj mm i gangen og derfor være skønt at vinde disse skønne knager.

 • Eva T siger:

  De skulle hænge i vores lille gang, hvor de vil være perfekte til overtøj, tasker, cykelhjelm og hvad vi ellers har sager

 • Kamilla siger:

  Elsker Muuto❤Hvis jeg bliver den heldige vinder, skal de hænge på en bar væg i stuen- fordi de er så smukke i sig selv, skal de bare sættes op og bare være “sig selv”… De vil fuldende vores stue.

 • Maria siger:

  De skal helt klart erstatte den rædsel der hænger i entreen nu :)

 • Stine BB siger:

  De skal hænge i køkkenet til viskestykker, kurve hvori der kan være diverse ting etc. Elsker dem – de er kunstnerisk smukke og brugbare…
  Mvh Stine BB

 • Signe dj siger:

  De skulle helt klart hænge i vores baggang, vi har lige fået den laet om og ser nu ganske pæn ud, men der mangler lige den sidste prik over i’rt og det lå simpelthen være disse knager :-) det er jo et lille kunststykke!

 • Dianna siger:

  Det her er altså bare en lækker præmie! :)
  Jeg skal til at gennem renovere vores soveværelse og knagerne vil bare passe helt perfekt hertil. På knagerne skal hænge en blanding af tøjet til næste dag, yndlings halskæde for tiden, en taske og min kæreste ønsker måske at låne én af knagerne.
  Nej – hvor ønsker jeg meget at vinde :)

 • Nanna G siger:

  Jeg er lige flyttet i en ny lejlighed i lørdags, og kunne rigtig godt bruge disse knager i mit køkken til viskestykker, håndklæde og forklæde :)

 • Julie Rindom siger:

  Så fine knager. Tror jeg ville hænge dem i min entre eller i soveværelset og ville bruge dem til at hænge mine ynglingstasker på ;)
  Julie ( j.rindom@gmail.com)

 • Julie siger:

  Åhh de ville passe så godt ude i entréen i vores nye hus.

  Vi køber hus for første gang og er bare så spændte på det hele, men også mere end en smule overvældede. Disse knager ville kunne danne starten til en rød tråd gennem vores hus, og mindske forvirringen en smule ;-)

 • Charlotte Rasmussen siger:

  I soveværelset til smykker og tørklæde.

 • Kamille Parsgaard siger:

  2 til min datter, 3 til moren. Vi har begge tasker og halskæder og og og… -der ville blive smukkere af at blive ‘ophængt’ :)
  I Hvid!

 • Sabine siger:

  Jeg elsker muuto, de laver de fineste ting. Jeg vil nok bruge dem i antreen til ophæng af tasker osv. :)

 • Birthe R. Nygaard siger:

  Åh, de er bare så flotte.
  De tre skal hænge delvis børnehøjde i entreen, og de skal være sorte. Til den lille gule rygsæk, som Alexander har til daginst. Den lille røde taske til Mathias, og så dullegrejet til Cecilie på 11 år. Og så er der lige de to sidste lidt højere oppe, dem napper jeg til mine favorit-tørklæder, og nøgler, som jeg aldrig kan finde. En ledig til en gæst.
  Hilsen fra Birthe R. Nygaard

 • frk. lund siger:

  I min entré, så mine gæster kan hænge jakken, men jeg siger altid: “you can leave your hat on”.

 • Charlotte H siger:

  De kunne passende sætte noget kulør på vores sort/hvid/sølv-farvede tapet, som vi har på vores ene væg i soveværelset. Rummet kunne godt trænge til lidt neoneksplosion, så jeg vil gå efter de stærke farver :)

 • Helle Carstens siger:

  De skal hænge til højre for vores grønne dør, så man ser dem når man kommer ned af trappen, og så sønnike har nogle gode knager i stedet for hunde? Katte? numserne fra IKEA ;0)

 • Kirstine siger:

  De skal da hænge på min teen-age søns nye værelse, som han har fået i konfirmationsgave, men som vi desværre ikke har flere penge til at pynte, så lige nu står sofaen og fjernsynet og pallebordet og de to teaterspots og råber lidt på hinanden.

  Det ville være fantastisk at kunne hænge de dekorative dots op på væggen – og så var der også et sted at “smide” tøjet…..istedet for i bunker på gulvet ;-D!

  KH Kirstine

 • Katrine Søgaard siger:

  Ih de vil jo passe perfekt ind på mit nye badeværelse til mine bløde håndklæder.
  Vh Katrine Søgaard

 • Anita siger:

  Har længe sukket efter de flotte Muuto knager, og de vil passe så fint ind i vores gang til tasker, tørklæder og ‘de pæne’ jakker ;)

 • Lene L siger:

  Jeg ville hænge dem i mit nye soveværelse, hvor jeg ville bruge dem til at hænge smykker på. :)

 • Tine Wammen siger:

  Dem har jeg længe ønsket mig! – De skal op og hænge i vores entre, og så ryger den gamle stumtjener ud, for den tager alt for meget plads.

 • Elva siger:

  Muuto “guf” til mit hus…ja tak :o)
  Hvis jeg bliver den heldige vinder så vil jeg hænge knagerne op på væggen inde hos min lille Måne til alt hans udklædningstøj :o)
  Ha´en dejlig dag!

 • Maria siger:

  For pokker hvor vil de passe fint ind i vores nye lejlighed. De skal helt sikkert hænge i entreen/forstuen. Og så er der jo lige en til hele familien. Mor. Far, søn på 5 og tvillinger :)

 • Helle D siger:

  Også her skal de hænge i gangen og være der hvor tasker placeres….

 • Sarah siger:

  Er helt forelsket i de smukke knager! <3
  Jeg skal flytte sammen med min kæreste her om 2 måneder,
  I et dejligt lyst hus, men et lyst badeværelse.
  På den lyse væg ville de se sig super godt ud,
  Med et par farverige håbdklæder fra HAY og
  Noget anderledes, store smukke, smykker. :D

 • Mette siger:

  Ja, det er de flotteste knager. Måske fordi de er så enkle og så alligevel larmer lige tilpas. Hvis jeg skulle være heldig ville jeg bruge dem i vores garderobe/soveværelse. Vi har opsat en væg men reol på den ene side (til tøj) og seng/soveværelse på den anden side. På enden af væggen/reolen har vi en lille væg og her har jeg længe drømt om en slags knaper hvorpå der kan hænge lidt bøjler med tøj, tørklæder mm. – Ej, det vil blive fint.

 • Jeg elsker Muutos knager. Hvis jeg vandt, skulle to af dem hænge i mit soveværelse til tasker. Jeg har nemlig et fint stykke bar væg, hvor det ville være oplagt. De andre tre skulle hænge på børneværelset til halskæder, yndlingskjolen og tasken

 • Jeg vil hænge dem i mit nye badeværelse, som snart skal til at laves.

 • Line siger:

  De skal hænge i min entré forskudt under trappen og på de modsatte bare hvide vægge – i forskellige højder, så der både er til børnene, de voksne og nogle til pynt :-) Det kommer nok til at kræve mere end ét sæt :-) De har været på ønskelisten SÅ længe, som udskiftning for det 90’er krisebær monster der hænger og fylder bag døren – føj!

 • Mette siger:

  Vi flytter ind i et hus uden skabe, så knagerne skal hænge på væggen i gangen ved soveværelset. Ikke så opfindsomt, men til gengæld super praktisk nødvendigt :-) Mette

 • Anne siger:

  Jeg elsker også Muuto – lækkert design.
  Herhjemme ville de fine knager få en plads enten i soveværelset til pynt, kæder m.m. eller i vores lille bitte entré, som i den grad trænger til en opdatering;)
  Krydser fingre..

 • Hvis jeg nogensinde skulle blive ejer af de skønne knager, så skulle de hænge i soveværelset og bruges til at hænge enkelte tasker og bælter på.

  Drømmer drømmer drømmer

 • Marlene Høj siger:

  De skal hænge i vores store gang – Vi har altid mangel på knagepladser. Det bliver der hurtigt med tre børn, der skal have en masse forskellig overtøj og helst også skiftetøj.

 • Mea siger:

  Jeg har længe drømt om at dekorere med prikker derhjemme – især i min kedelige entre. Og her er løsningen. En slags 3D dekoration med prikker i fine farver (og så KAN der jo hænge noget på, hvis det skulle blive nødvendigt).

 • Thea siger:

  Jeg ville hænge dem i mit soveværelse ved siden af mit klædeskab. Til at fremvise ekstra fine ting, til ens taske, og måske til cardiganen, som godt kan bruges en ekstra dag.

 • Mia siger:

  De skal da hænge på børneværelset i en højde, hvor min datter selv kan nå dem. Hun ville elske at hænge tøj op på disse fine knager

 • Anja P siger:

  Vil være en super fin løsning til min datters overtøj i vores nye fine entré!

 • Melanie siger:

  Har jeg lov at være mere heldig i dag?

 • Marlene siger:

  I min nye entre til overtøj :)

 • Janni Edstoft siger:

  Man kan ikke andet end elske knagerne!
  Jeg ville hænge dem ved mit arbejdsbord på den store intetsigende hvide væg jeg så længe har set på. Så ville jeg hænge kurve til pensler og farvekridt, mine farverige træhalskæder fra besøg i østen og andet godt, så det knagerne gør væggen til kunst :)
  Kh Janni

 • Helene Braüner Bisgaard siger:

  Helt enig – Muuto laver så skønne ting! Jeg tror, at jeg ville dele dem i to, så vi får glæde af dem to steder i huset: 3 stk. i vores soveværelse, som trænger til lidt dekoration og smuk opbevaring, og 2 stk på tumlingeværelset som en smuk dekoration måske med finurligheder på. Det svære er at vælge mellem de smukke farver og natur! :D
  Mvh. Helene

 • Hanne Kjærgård siger:

  Elsker også muuto ville lige passe perfekt i mit soveværelse det ville blive super smart

 • Louise O siger:

  De skulle helt klart hænge i min entre i stedet for knagerækken fra IKEA. :D

 • Camilla Gilsgaard siger:

  Har et gammelt kedeligt køkken, hvor jeg har en ide om, at bruge knagene som greb på skabene og skabe et federe look :)
  Så kunne være så skønt, at vinde

 • Ida siger:

  Jeg er vild med knagerne i træ/natur. De skulle hænge ude i vores gang, som afløser for den mere sprælske Eames Hang it all.

 • Katrine siger:

  Smukke, smukke sarte knager. De skal hænge på mit kontor og der skal hænge tørklæder og tasker.

 • Lene siger:

  Jeg ville hænge dem op i soveværelset og bruge dem til tasker, halskæder og tørklæder :)

 • Eva Vejlstrup siger:

  Jeg er så træt af at jeg ikke har en knagerække eller lignende i min entre, men disse passer jo perfekt og så er de ovenikøbet skideflotte.

  Jeg er all-in

  Mvh Eva (eva_vejlstrup@hotmail.com)

 • Tina siger:

  Har en entre der på den seriøse måde mangler nogle knager, er bare lidt sær og har endnu ikke fundet nogle knager der falder i min smag! ;-)
  Men disse – hold op de er fine, de ville gøre det godt herhjemme :-)

 • Stella siger:

  De er super fine. Jeg vil hænge dem i gangen, og så et par i køkkenet, mangler noget at hænge forklæder på

 • pia sroka siger:

  Jeg vil hænge dem i soveværelset,og bruge dem til mine smykker og tørklæder. :)

 • Maiken Vissing siger:

  Gerne de lyseblå.

 • Tanja siger:

  Jeg har sådan et ultra kedeligt bræt med knager i min gang. Så jeg ville pille den ned, og hænge disse istedet. Det giver et mere moderne og enkelt look. Det er lige mig. :D

 • line lind siger:

  Jeg vil hænge dem på badeværelset, da det er alt for sort/hvidt

 • Jeg vil bruge dem i vores mellemgang . De store til dekoration og de mindre til Storms og isabellas tasker og hatte. Jeg er helt vild med pastelfarverne :)

 • Emilie siger:

  Iha, de er simpelthen SÅ fine.
  Jeg ville hænge dem i entréen og de skulle bruges til at hænge tasker, hatte og tørklæder på.
  Det er vist ikke så opfindsomt, men brugbart.

 • Kirsten siger:

  Jeg ville splitte dem opæg hænge den ene i min gang med et spejl. De andre i mit soveværelse til tasker, tørklæder og bælter …:) De er eget fine! Kh K :)

 • Alice Kryel siger:

  Jeg har allerede en glad solgul til min cykelhjelm. Det vil da være oplagt også at give mine cyklende gæster en knag til deres.

 • Marie-louise siger:

  Hvis jeg vinder skal de op og hænge i vores gang som binder lejligheden sammen.

 • Marie-Louise siger:

  Hvis jeg er så heldig at vinde, skal de hænge i vores entre, så jeg endelig har et sted til tasker og tørklæder.

 • De er super fede!
  Jeg kunne finde på at hænge dem i soveværelset, eller i vores køkken hvor de også ville passe super godt!

 • Orv, de er lækre.

  Hvis jeg vandt, ville jeg hænge nogen i min gang…men den er ikke så stor så jeg tænker at de kunne være fine i køkkenet, og måske hænge nogle lette kurve eller stofposer, med eks. reklamer, der skal smides ud, posen med kartofler, en pose med viskestykker og ådan…vi har nemlig ikke så mange skabe…mon det kunne du? ;O)

 • Charlotte Gram-hansen siger:

  Jeg ville helt sikkert hænge de smukke knager i entreen, hvor alle kan få lov at se dem. Jeg mangler noget at gæsterne kan hænge kan deres jakker på. Vi er en stor familie, så vi fylder begge knagerækker op, og der er ikke plads til flere lange knagerækker, så det ville være helt perfekt :-)

 • Hvis jeg vandt skulle knapperne være i naturtræ og ikke malet. De skulle hænge inde i soveværelset når jeg flytter hjemme fra til sommer. Til mine tasker og forskellig lir. :)
  Tag et kig forbi min blog http://www.littlemsladybug.com jeg har også en giveaway i gang lige nu. :)

 • Mai Odgaard Petersen siger:

  Vi flytter om føje tid; og jeg tror, at de skal hænge i vores gang. Ikke som i der, hvor vi kommer ind i lejligheden, men i vores store, brede fordelingsgang, hvor der snildt er plads til lidt liv. Dét tror jeg sgu. Det ku’ være fint :)

 • Maja siger:

  Jeg ville hænge dem i mit soveværelse for at pifte det lidt op med lidt farver + så har man dem at hænge tøj på om aften i stedet for at opbygge en bunke ovenpå kommoden :D

 • Stine siger:

  De er så fine! Jeg ville hænge dem i mit soveværelse, så jeg kunne hænge min taske og måske noget nyt tøj derpå!

 • I soveværelset til smykker og tørklæde!

 • Jenny siger:

  Muuto har så utrolig mye fint, og disse er ingen unntak:) Hvis jeg skulle være den heldige vinneren, ville jeg bruke dem i entreen hvor gjestene kan få henge fra seg ytterklærne.

 • Malene siger:

  Åh, de er så pæne. De skal hænge i soveværelset til alt det pæne tøj ;)

 • Nina siger:

  jeg ville hænge dem i soveværelset til fin dekoration, men også med en praktisk funktion! De er så fine! xx

 • Ane siger:

  Helt sikkert i soveværelset til håndtasken, yndlingscardigan’en, en stak af mine halskæder (www.enlilleanelse.blogspot.dk/p/shop.html) og så skal man jo helst kunne se dem!! (det er egentlig fjollet med knager, man bare gerne vil kigge på.. de tjener ikke rigtig deres oprindelige formål) :)

 • marianne nielsen siger:

  hvor er de smukke. håber det er i min entre de skal pynte

  marianne.lykke@gmail.com

 • min endevæg i min lange gang trænger til et pift, og disse ville være skønne:)

 • Mette Kristensen siger:

  De er så fine.

  Jeg vil bruge et par stykker til min datters værelse og resten til min walk in. I min walk in skal de bruges til tasker

 • Tina siger:

  De skulle hænge på vores drenges værelse :-), -til medaljer, buer osv.
  Tina

 • Ketty Petersen siger:

  Sikke skønne knager, jeg smider en masse held efter dem og bliver jeg lykkelig ejer tror jeg de skal hænge på børneværelset til tasken, ynglings trøjen osv. – og et par i gangen til de voksnes “favoritter”

 • Ida siger:

  Jeg mangler nogle lækre knager ud til gangen, så det skulle være der, jeg ville hænge dem :)

 • Jeg har endelig fået mit 70’er hus, eller dvs. jeg har købt det, men ikke overtaget det endnu… Og der i entreen, som også er gangen midt i huset, ønsker jeg mig lige præcis de knager. Der er en væg med en rigtig 90’er bue, og når den er væltet bliver væggen lang og enkel. Lige der, på den væg, ville knagerne få den fulde opmærksomhed når man bevæger sig mellem husets rum. Jeg ved det bliver SÅ godt!

 • linda siger:

  jeg har også et kæmpecrush på muuto og knsgerne. da der står en ejerlejlighed øverst på min ønskeseddel, vil jeg gemme de fine knager og finde den bedste plads lige så snart, ønsket er opfyldt. de skal holde styr på alt fra cykellåse til halstørklæder.

 • sandra grøne siger:

  i køkkenet til viskestykker etc :)

  kig også gerne forbi min give away:
  http://krea-kaos.blogspot.dk/2013/05/give-away-12.html

 • Line Juul Elley siger:

  Smukke, smukke knager…
  De skal hænge i vores entre.

  linejuulelley@gmail.com

 • Rikke FM siger:

  Jeg har længe villet have præcis disse knager til vores entre så tasker, tørklæder osv kan hænge der fremfor at ligge ovenpå skohylden:)

 • Christina Bonke siger:

  De er så fine! :) Jeg ville hænge dem i soveværelset. Så skulle de bruges til tasker, en eller to til bøjler med ‘udstillings-jeg tænker lige, om jeg skal have det her tøj på-knager’ og måske til halskæder. :)

 • Nadia WH siger:

  Jeg har allerede knavlerne i mit soveværelse, men vil også gerne bruge dem i entreen. Her skal mine forskellige tasker hænge, så de er nemme at få fat i og selvfølgelig for pyntens skyld ;-)

 • monika meldgaard siger:

  den smukke røde ville jeg vælge og den skal hænge på badeværelset og pynte flot med halskæder på :)

 • Ruth siger:

  De er så smukke!
  De skal hænge i soveværelset og bruges til alle yndlingstingene!

  Ruth//ruth(a)bertlov-ellegaard.dk

 • Camilla Thisted -Widtfeldt siger:

  De er SÅ fede de knager.Hvis jeg vinder er det HELT sikkert at de skal pynte SÅ meget i vores entre/ bryggers. Vores skønne hund holder normalt til derude og derfor kan det hurtigt blive til et bryggers,hvilket jeg SÅ meget ikke bryder mig om det ord…..Jeg vil rigtig gerne kunne inviterer folk ind i vores hjem så det ligner en dejlig,indbydende flot entre. De vil pynte SÅ fint og de vil skabe mere harmoni i vores entre.Samtidig er de små knager GENIALE til vores datter,så hendes overtøj også kan få en plads i HENDES højde;). Håber og krydser;).

 • Sara lund siger:

  Jeg vil helt klart bruge dem til mit indbygget hvide skab. De skal sætte op i forskellige højder og både fungere som knage og håndtag. De vil se rigtig fine ud på det hvide skab :)

 • Caroline siger:

  De er simpelthen så fine! Er også kæmpe fan af Muuto.

  Jeg tror jeg tager den klassiske, hvor de skal hænge i gangen og bruges til jakker og tasker :)

 • Dorte siger:

  De skønne knager skulle hænge i vores i kontor og gæsteværelse og skulle bruges til tasker og tørklæder og børnenes gymnastikposer.

 • Helena siger:

  Jeg ville hænge de fine knager i min gang

 • Karina siger:

  I entreen! Gud hvor mangler vi flere knager i entreen :)

 • Pia siger:

  De skal da hænge i MIN gang, som jeg satser på, at få renoveret her til sommer :-D

 • trine V siger:

  fed fed give away. hvis jeg var den heldige, ville jeg bruge dem i mit walk og hænge alt det, som der ikke er plads til på tøjstativerne eller det som fortjener at hænge i centrum.

  //trine v

 • Katrine siger:

  Jeg ønsker mig disse højt. og måske skal de bare hænge, i soveværelset, og se smukke ud.

 • Line Mortensen siger:

  Når jeg får Muuto knagerne – hvad enten jeg selv skal ud at investerer eller jeg vinder dem, for eje dem det må jeg bare(!) – skal de bruges som greb på et skab. Jeg er nemlig sikker på, at knagerne/grebene vil pifte vores garderobeskab og entre op!

 • Karina siger:

  Vores entre skal snart have den helt store tur og jeg mangler desperat en plads til min taske, så de ville komme til at hænge i antreen til den og andre fine ting.

 • Cecilie Johansen siger:

  muuto knagerne er så fine -enten til at hænge på mit værelse eller i entreen til tasker og tørklæder eller hvad man ellers lige kan få brug for :)

 • Gitte Seloy siger:

  Åh, de ville da være helt perfekte i entréen i mit nye hjem (pr. 5. august). :)

 • Katrine Hansen siger:

  Jeg ved at de sarte lyserøde, ville gøre sig helt perfekt over min sofa som et lille kunstværk… Jeg har boet i min lejlighed i nu 10 år og har aldrig haft noget hængende over sofaen, da jeg ikke har haft fundet det rigtige. Men hvad er mere rigtigt end pastelfarvede Dots?

  Katrine :-)

 • Louise FB siger:

  De er SÅ fine! Vil rigtig gerne have de sorte. Kan også rigtig godt lide dem i træ, men med mange møbler i teaktræ, så passer de ikke helt ind. Jeg vil bruge dem på badeværelset til håndklæder/tøj/badekåbe. Der ville de passe perfekt!

 • Trine siger:

  SMukkesmukkesmukke knagger!

  Jeg ville helt klart henge den på den ledige vegge vi har i stue/allrom/inngangsparti (kombirom til tusen med andre ord) – og de ville bli brukt til ting der ellers forsvinner, som for eksembel e sykkelhjelm eller et skjerf. Eller bare pynte for seg selv. Måske en eller to ned i barnehøjde om jeg er virkelig “sød” over lillepigen;)

 • Mathilde O siger:

  Vil hænge de skønne knager i soveværelser og bruge dem til mine tasker :)

 • Louise Rasmussen siger:

  De lækre dots skal hænge i den fælles gang min kæreste og jeg får, når vi snart flytter sammen. Og de skal selvfølgelig bruges til både jakker, tasker og tørklæder ;-)

 • Maiken siger:

  Jeg har en kedelig halv væg i soveværelset, som jeg ikke bruger til noget-som-helst. Så jeg har i tankerne at male den og sætte fine knager på til pynteopbevaring sammen med et print eller to. Til det projekt er muuto knagerne jo PERFEKTE.

  Faktisk har jeg i forvejen haft kig på dem, så jeg krydser alt hvad krydses kan og håber jeg er heldig. ;)

 • Sarah siger:

  Jeg ville hænge dem på mit værelse til tasker, hatte, tørklæder og andre finurlige ting :) håber jeg er den heldige :)

 • Lise H siger:

  Jeg vil bruge dem til mine mange halskæder og så vil jeg bruge en som lampe ved at vikle en ledning med en fin pære rundt om og på den måde skabe lys i min mørke stue.

 • Stine A siger:

  Sååå fine. Skal hænge på min datters værelse som er ved ar blive lavet om. Der er massere af tasker, halskæder, jakker og meget andet der trænger til en fast plads. X-er fingre. Hilsen Stine

 • Maria Seidelin siger:

  Årrrrhhhh….. hvis jeg er heldig skal de hænge i vores nyistandsatte entre <3

  Kh Maria Seidelin (mariaseidelin@hotmail.dk)

 • Seline Dam Temiz siger:

  I gangen, til net og tasker :-)

 • Anja Vind siger:

  Jeg hopper på den oplagte og smarteste løsning i min nye lejlighed -entreen. De kan være lige der på endevæggen hvor de vil pynte fint og være ganske anvendelige!

 • Morten siger:

  De er fede, på min væg i gangen med jakker

 • Camilla Kruse siger:

  De er så fine, så der er jo ikke det sted, hvor de ikke ville kunne hænge og pynte. Jeg ville dog umiddelbart hænge dem i mit badeværelse. De ville virkelig kunne peppe det hele op, være perfekte til at hænge det tøj på som tit ender på gulvet. De vil også være gode til min “morgenkåbe” og til mine mange halskæder mv. som pt. ligger og flyder.

 • Louise Lerche siger:

  De skal da hænge i min nye flotte entre :-) Det ville være ikke mindre end PERFEKT!

 • lene siger:

  de skal hænge i min gang og bære halskæder, tørklæder og bælter

 • Line siger:

  Jeg tror jeg ville hænge dem i min entre, men det er næsten synd at hænge jakker på dem :o)

 • Charlotte Lang Hansen siger:

  Det jo dem jeg ønsker mig <3 Mangler knager til jakkerne og tasker, så det skal de bruges til :D

 • Laura siger:

  Hvis jeg bliver den heldige vinder skal de hænge i mit soveværelse. De vil passe ind perfekt og jeg vil bruge dem til at hænge tørklæder og tasker på :)

 • kirsten siger:

  Så fine. Har allerede knagerne i mit soveværelse, men mangler nye knager i min entre til overtøj, tørklæder og tasker.

 • Kristina siger:

  De ville da være så fine i vores gang:-) og virkelig fine farver

 • Maiken siger:

  Skulle jeg være så heldig at vinde ville jeg hænge knagerne som en del af mit åbne klædeskabs arrengement.

 • Gitte Sørensen siger:

  De skal hænge i vores lange mellemlange. Så kan vi nyde synet hver gang vi bevæger os mellem rummene i huset.

 • Rikke Boe Jacobsen siger:

  Børneværelset til halskæder, hatte og tasker :-)

 • Ann-Katrine Fredenslund siger:

  De nye farve er simpelthen så skønne. Vi har allerede et sæt ude i vores køkken, hvor de fungerer som håndklæde/viskestykke/grydelap/forklæde-knager – men de nye fine farver vil passe perfekt ind i vores soveværelse, hvor vi i den grad mangler et par knager, hvor vi kan hænge lidt af de tøj, der er i brug….

 • Tine Juel siger:

  De skal så meget bruges i soveværelset og pyntes med flotte feminine skjorter og glitrende halskæder! :)

 • Vibeke Jørgensen siger:

  De skal være naturfarvede og de skal hænge i mit sommerhus – her skal de “holde” lyseblå åbne net, der skal rumme mine grøntsager fra den lokale landmand.

 • Annemette siger:

  Drømmer om de gule knager i min gang…til tasker og ting der flyder.., krydser mine fingre….

 • Kirsten Hansen siger:

  De skal hænge i køkkenet, til at holde håndklæde og viskestykker.

 • Alexandra V siger:

  Jeg har længe haft øjnene på de petroleums-farvede dots, til entréen i vores nye lejlighed. Den er alt alt for smal til selv en hattehylde. De er den perfekte kombination af stil og pladsbesparende effektivitet. Jeg har dog desværre ikke haft held til at støve de petroleums-farvede op nogle steder endnu – og det skal være dem, da jeg altid har været en blå-grøn pige :)

 • Charlotte HH siger:

  De skal helt sikkert hænge i min entre- i forskellige farver. Skal bruges til jakker og en nøglesnor:-)

 • Lene E siger:

  Hej,

  Superfin gave ;o) Hvis jeg vandt skulle de hænge i min gang til tørklæder og tasker…

  Klem fra Lene

 • Sofie Skou siger:

  Jaaaaaaaa taaaaaaaaaaaak!! Har sukket efter dem så længe og min væg i entreen skriger efter dem!

 • Salli siger:

  I soveværelset – jeg har et par tasker og yndlingshalskæder der mangler noget at hænge på.

 • Sandra Chronych siger:

  De skal da sættes op i opgangen foran vores hoveddør. Så får både vi og naboerne glæde af dem

 • tabita siger:

  jeg har en perfekt plads til dem i soveværelset og skla bruges til tasker tørklæder, bøjler og hvad der ellers lige passer.

 • Nina siger:

  Jeg vil hænge dem i vores fine entre som mangler lidt nyt .. De skal bruges til jakke, tasker, min datters fine net, evt Strups sprællebjørn og ellers skal de bare pynte :)

 • luise siger:

  Entreen! eller hvad man nu skal kalde den ubestemmelige bunke tøj, vinterstøvler (hvorfor har ingen pakket dem væk) og andet rod der har blandet sig i festen.

 • Jesper siger:

  Skal hænge i gangen og bruges til overtøj. Og pynte når de ikke er i brug.

 • Frk. Hansen siger:

  Ih de er så fede! Har længe drømt om træknager. Jeg er dog lidt i tvivl om de skal have plads i soveværelset eller entréen.. Mmm..! Jeg tror det er soveværelset :-)
  Krydser alt hvad krydses kan :-)
  Hilsen Frk. Hansen

 • Susan siger:

  De skulle op på væggen i mit soveværelse og bruges til alle mine “hjemløse” poser med ongoing strikketøj…

 • Britta Storm siger:

  De skal hænge på væggen ved terrassedøren i alrummet. Her om sommeren går vi som regel den vej ind og så ender overtøjet på en spisebordstol. Om vinteren vil jeg hænge tasker og små vaser op på dem.

 • signe siger:

  Jeg tror de knager skal pynte inde på mine drenges værelse:-)

 • Jammen velkommen til Muuto :-D Jeg ville hænge dem i min gang, der snart står for at skulle igennem en makeover. De skulle ikke dækkes til med overtøj med bruges til nøglesnoren, tasken og måske en enkelt bøjle til yndlingsjakken.
  mvh Marie

 • kjerstine larsen siger:

  i stuen hvor jeg vil hænge min søns tegninger op <3

 • Susie siger:

  Jeg vil hænge to knager i min stue og hænge metal (renseribøjler) derpå og hænge magaziner og blade udover. De tre sidste knager, vil jeg hænge i min entré til jakker, tasker og tørklæder.

 • Sille siger:

  De skal så klart op at hænge inden for terrassedøren i det gamle sommerhus. Vi har fået ryddet de værste morfarting ud og skal nu have nogle farver ind i fyrretræshytten!

 • Stine F siger:

  De skal hænge i soveværelset og bruges til tasker og tørklæder.

 • Malene siger:

  Knagerne skal hænge i min entre og skal bruges til tasker og tørklæder – og til pynt, selvfølgelig!

 • NikolineMH siger:

  Jeg har virkelig mange knager i min gang! tilgengæld mangler jeg noget til at hænge mine mange smykker på og disse vil være perfekte til det formål :)

 • Louise Hede siger:

  Jeg ville hænge dem i gangen, så de kan bruges som knager, i stedet for den kedelige knagerække jeg har :)

 • Lisbeth Gosvig siger:

  De vil være smukke og praktiske i entreen i mit nye hus, som mine unger og jeg flytter ind i om 1 måned. Mine tanker har længe været i gang med at indrette, men entreen er stadig et uplanlagt rum, så knagerne vil være perfekte!

 • Esben siger:

  Vil sætte dem op i vores bryggers, og bruge dem til jakker og arbejdstøj.

 • Karina Hansen siger:

  Vores ramponerede hessianbeklædte gang er under renovering og jeg har DRØMT om disse fine knager som prikken over I’et. Hvis de bliver mine skal de bruges til hæklede hængekurve med børnenes krims krams:-)

 • Vibeke H siger:

  Hvis jeg er så heldig at vinde, skal knagerne bruges til klædud-tøj i børneværelset. De skal være i forskellige farver, så de passer til min datter og søns værelse der er domineret af et multifarvet gulvtæppe.

  VH
  Vibeke H

 • Ida siger:

  Har allerede haft kigget på dem til vores badeværelse – som i høj grad trænger til at blive piftet op og få lidt personlighed :) Så de skal bruges til håndklæder, smykker og måske lidt af sønnens sager.

  Mvh idaaofa@hotmail.com

 • Winnie Houkjær Kilde siger:

  Jeg er lige flyttet i ny lejlighed og har endnu ikke fået fremtryllet en fiks indretning af min entre – så hermed er problemet løst til de jakker og tørklæder der ligger i bunker!

 • Jeg er vild med de knager. Jeg flytter snart i ny lejlighed, og dér vil jeg bruge dem til opbevaring af tasker og kæder i soveværelset. Det kunne være så fint!

 • Sara siger:

  Jeg ville hænge dem i min entré, som jeg deler med min roommate. Så kunne vi hænge vores jakker, tasker og tørklæder på hver vores dots :)

 • Tenna Gotfredsen siger:

  Uh skal have skiftet mine så ugly jern knager ud med noget fedt så det hele passer sammen i min entré…dot knagerne her ville jo være en drøm..de er for FEDE:-)
  god weekend

 • maria suzette vergmann siger:

  de skal hænge i vores ye soveværelse…. kan lige se det for mig….. såååå smukke og ville gøre sig SÅ godt på den ene væg til min yndlingstaske og jakker :)

 • Rikke Bisgård Sørensen siger:

  De skulle hænge i vores soveværelse :-) Jeg har nogle fine tasker som det er synd at gemme væk i et skab, så de skulle pynte derpå. Tørklæder i fine farver ville også være fint :-)

  Mvh Rikke

 • Lene B siger:

  Hvor er de skønne, jeg vil have dem hængende i mit badeværelse og have nogle af mine lange kæder hængende på dem :0) I sig selv er de bare smukke, at have hængende, der behøver ikke hænge noget på dem alle sammen. :0)

  god Lørdag. smil Lene.

 • Mette Lynghøjen siger:

  De skulle hænge i min nymalede gang. til alle børnenes tingel tangel, såsom huer, vanter, deres paraplyer osv. De er så flotte, krydser fingre!

 • Lea siger:

  Jeg vil bruge dem som greb på en kommode der trænger til lidt kontraster :)

 • Line siger:

  De flotte knager skal erstatte den afdøde knagerække, der udgør vores ‘entre garderobe’ :D

 • Rikke Østerø siger:

  De skønne Dots skulle hænge i mit soveværelse og bruges til halskæder, små net og tørklæder. X’er fingre.

 • Louise Ree siger:

  Vil brug dem præcis som på billedet – til tasker, jakker og det man skal have med sig ud af døren :) så de skal selvfølgelig være i min entre :)

 • ville passe perfekt i mit hjem,deler med glæde denne lækre side og giveaway, ønsker alle god wekend med masser af sol

 • vivian bonde siger:

  Årh… jeg nåede det lige og det er jo lige det jeg mangler ;o)

 • Marie siger:

  De er så smukke og de skal hænge i vores badeværelse, til lange fine halskæder, en smuk kjole, eller bare som pynt i sig selv.

 • Signe siger:

  Åh, jeg ville elske til min lille bitte lejlighed!

 • sandra zerahn siger:

  De ville være virkelig fine i vores gang :-)

 • Helle Rick siger:

  Jeg har en lang smal gang hvor de vil pynte væggen. Jeg vil hænge tørklæde, en jakke, en hat og måske en af min tasker :-) De er vildt smarte.

 • Sofie siger:

  I min gang:-)

 • Dina scheel siger:

  Jeg tror de skal hænge på den lyseblå endevæg over en lav kommode. De skal være vægdekoration. Ingenting hænge på dem. De er så smukke i sig selv

 • Lone siger:

  Hejsa
  Skal bruges til vores nye sove værelse eller gang når vi får bygget om her i sommer :)

 • julie lillegaard siger:

  Uhhh jeg har gået og sendt dem forelskede tanker og blikke siden jeg for snart fire år siden gik med mit første barn i maven og indrettede den lejlighed, vi bor i nu. Vores lille entré er indrettet med dem i tankerne, så der er den perfekte plads til dem der. Desværre har der aldrig været den perfekte plads til dem i su-budgettet med nu to små dyre damer, der skal have (øko)mad i maverne og sko på de buttede, snå fødder. Men jeg drømmer stadig om dem, så jeg smider et lod og ti krydsede fingre i puljen!

 • anne-birte møller siger:

  hvor er de fine – dem vil jeg gerne vinde.

 • Nanna Vestersager siger:

  Jeg står og skal flytte hjemmefra til August, og de ville være perfekte i min nye entre, på den store kedelige hvide væg. Jeg ville elske dem!

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.