Efterårsnyheder #3 – Neo by Skovby

Skovby_0513_ 78731_V01Foto: Søren Krogh/Merrild Photo. Styling: Laura Scheuer Trøstrup

Gennem de sidste par år har jeg været så heldig at arbejde sammen med en af Danmarks største (snart eneste) egenproducerende møbelfabrikker.

Opt_04

Skovby_0513_ 78845

Navnet Skovby, kender du måske bedst fra det her bord, ellers kan du kigge mere her. 

Skovby_0513_ 78852

Nyt fra Skovby er den nye linje NEO. I kollektionen er bl.a et spisebord, der kan blive langt 3,8 m, en polstret stol, en skænk, en rumdeler og små reoler. Alt er designet af arkitekt Per Hånsbæk.

Skovby_0513_ 78762

Skovby_0513_ 78789

Jeg har stylet en række billeder, både på studie og på fabrikken (som er et vildt og fascinerende sted der skal ha sit eget indlæg).

Opt_06

SweetTip: Du kan få fingre i NEO fra august, og sælges i studier i alle Idé møbel butikker.

2 Comments

 • Birgit kjær siger:

  hej Laura

  vi har for nogle år siden købt et kirsebærbejset spisebord og 6 stole med læder, elsker vores stole, men bordet har efterhånden fået nogle skader på bordpladen kan man købe nye plader, eller skal vi ha et nyt bord, vi er åbne for forslag, noget der passer til vores stole

  venlig hilsen
  Birgit

 • Hej Birgit.
  Du må høre direkte hos Skovby om I kan få nye plader til Jeres bord. En anden mulighed er at få autolakeret de plader i allerede har på bordet, evt så de passer til læderet på Jeres stole. Jeg har også i flere tilfælde set et fint resultat hvor man får lavet en tyk glasplade med afrundede kanter ovenpå et ældre træbord. Det giver godt med lys i rummet.
  God fornøjelse

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.