Pastel mix & sweets

Beech-Blossom-Pink

Ugens mix-nyt er en skøn håndfuld af små sartfarvede sweetspots, der i en fart kan opgradere din indretning.

I den klassiske ende har Brdr Krüger pillet toppen af rullebordet, og sælger nu bakken seperat. Samtidig lanceres en række nye farver, alle bakker er vendbare. Fine til stillebens, spisebordoprydere og personlige opstillinger.

CutleryPack1

Klassisk, men også nyt er Tobias Jacobsens melamin bestik med (farfar) Arne Jacobsens bogstaver som pynt på Design Letters nye børnebestik.

IMG_9668_500

Normalt er jeg ikke den store citat-fan, men jeg kan slet ikke stå for de søde keramiske “tags”, lavet af australske Paper Boat Press, for danske Unika:K 

Ole_Jensen_lifestyle_image (5)

Jeg er til gængæld stor fan af Ole Jensen, som for en stund har lagt keramikken, for at designe en skøn ny kollektion for plast-producenten Room Cph. Velkendt humorfyldt formsprog og dejligt møde mellem træ og plast. Dagens <3 herfra! I butikkerne fra oktober.

paper_coll_cut

Trænger du til nyt på væggene, må du også tjekke Paper-collective, der udover et skarpt grafisk udvalg, støtter en god sag med 15 % af overskuddet. Jeg kan ikke glemme den her skønhed af Emilie Iman, hvis plakat støtter The International Rehabilitation Council for Torture Victims.

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

Dette site bruger Kismet til at reducere spam. Lær mere om hvordan dine kommentarer bliver håndteret.