Royal Copenhagen Juleborde 2013

P1120826

Der er traditioner der er så søde, at det nærmer sig “must-go”
Et af dem er åbningen af Royal Copenhagens juleborde, der i år var ekstra festlig fordi det nu er 50. gang der dækkes smukt op på Amagertorv.

Royal Copenhagen havde i år inviteret 7 kreative, der aller arbejder mere eller mindre visuelt i deres normale virke. Og det sås; en stærk sammenhæng i tema og udførelse, et overflødighedshorn i scenografiske detaljer og som altid et overskud, der varmer helt ind i julehjertet.

Øverst glimt fra mit nok favoritbord, udført af Space Copenhagen, som du nok kender for deres skammel High Stool og indretningen af bl.a. alle Lagkagehusets butikker. Drejet røget eg, messing i rustik nordisk set-up

julie brandt4

Julie Brandt Dam, der står bag butik og indretningskoncept Rue Verte Plus, havde mikset det eklektiske polstrede med skovbund og et væld af glas i flere etager.

P1120828

Guldsmed Rebekka Notkin havde gået all-in på Art Deco stilen med damask bordløbere, farvede facetterede glas, lyserøde vægge og farvede coctail-cigaretter

P1120818

Befriende farverigt havde dygtige Cathrine Raben Davidsen, selv svunget penslen på dugen og dækket et rundt samlingssted med røde detaljer og luksus-retro stemning. Smukt!

P1120823

Talentfulde Oliver Gustav, der har sit helt eget dramatiske og dunkle signatur univers, havde suverænt leget med oversize. decadence og filmiske virkemidler.

P1120814

Hollandske Wouter Dolks, havde utraditionelt skabt små poetiske drømmekasser, bl.a. flere underfundige fugleuniverser, så vi ikke glemmer de små og udsatte i juletiden.

P1120832

Allestedsnærværende Thomas Rode havde indtaget det smukke køkken og dækket op med knogler, læder og rustik maskulinitet.

1 Comment

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.