Sweet Scrap – week 46

boxshot_front

Den sniger sig ind den jul, og det ok.
I dag står Sweet Scrap på papir og gør-det-selv – med en kant

Hvis jeg skulle ha´én julekalender var Danish Art Print kollektionen øverst på listen. Den fine kasse indeholder 24 forskellige illustrationer, udført af anerkendte danske designere og illustratorer, en lys træramme med passepartout , 24 kuverter, 24 nummererede dato-stickers og 3 meter rå sno.

kaffevarmer røde kors the sweet spot

Den 30. november og den 7. december kan du i Magasin på Kgs. Nytorv møde en af de søde Røde Kors nørklere og lave din egen stempelkande-varmer. Og er du ikke til at strikke, kan du købe en allerede strikket for 100 kr. i boligafdelingen.

Ikea Paper Shop

I denne uge gik Ikeas Paper Shop i luften i de sidste afdelinger i Odense og Gentofte, og den lille papirshop er nu landsdækkende. I den anledning var jeg til morgenmad og launch, for ved selvsyn at røre ved de mange fine til-og-fra kort, notesbøger, gaveposer og de her fine rispapirlamper. Se det store udvalg her. 

Ikea Paper Shop Taastrup theSweetSot

 vissevasse

Mere klippe-klistre på vej fra dygtige Vissevasse, der har begået et klip selv ark med små julekurve. Se også de nye plakater og ikke mindst to nye smukke notesbøger i shoppen her. 

edition marked aarhus

Hvis du er i Aarhus, vil jeg sige du bevæge dig til kunst- og designmarkedet Edition, der løber af stablen næste weekend. Anja, der står bag den fine blog Whitewallgallery, arrangerer igen marked for alt det lækre til – ja, den hvide væg.

1 Comment

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.