Nordal – Nordisk Eksotisk

1187153_558428144205642_408037421_n

I rækken af udstillerbesøg her på Formland UPgraded bloggen, må vi også besøge familiedrevne Nordal, for at høre om deres tanker bag messen.

1379853_576135239101599_1694549056_n

Signe Nordal fortæller: ”Hos Nordal sælger vi boligindretning til den kræsne og selvbevidste kvinde. Til kvinden der ved hvad hun kan li og ikke er bange for at skille sig ud fra mængden. Kvinden der kreativ og ikke mindst til hende der tit går forrest og ligger stilen og trenden for andre”.

1186801_558427197539070_828703011_n

Hvordan adskiller Formland UPgraded sig fra andre messer?
-Den er lille, eksklusiv og personlig samtidig med at den har noget til alle. For os er det vigtigt at tage på messe for at vise vores nyheder og for at bevare den personlige kontakt til gamle kunder og for at opbygge nye kontakter. Det er vigtigt at den inspiration messen tilbyder skal være simpel, lækker og håndterlig inspiration, som nemt kan tages med hjem.

NORDIC_2013_7

-Vores kunder kommer for at få inspiration og se hvad der rør sig, så de kan være med fremme hvor det sker. Vi kan hjælpe vores kunder ved at være gode til at komme med inspiration, have de rigtige varer til de rigtige priser. Det er vigtigt at vores kunder er aktive i deres butikker og har lysten og gejsten til at style og lave om min. gang om ugen. Det er vigtigt at vi alle er aktive på alle fronter både i medierne, men også fysisk, og det er stadig vigtigt for vores kunder at se tingene live og det tror jeg ikke på ændre sig.

Spring_2014_29 (1)

Hvad kan vi forvente af Jeres stand og den nye kollektion?
-Vi bruger altid meget tid på vores stand. Den skal være nem at gå til, rå og lækker og ikke mindst er det meget vigtigt for os at det kan ses at det er NORDALS stand. Vores forår/sommer kollektion hedder Magnolia. Den har en fin rosa farve og med nordisk eksotisk inspiration med duchede farver, kontraster og lidt metalic. Dejlig friskt og let.

Hvordan forbereder jeg mig til Formland UPgraded som butiksbesøgende?
-Det er helt sikkert vigtigt at vide hvad man vil og hvem man vil besøge. En dag til planlagte besøg og indkøb og en dag til inspiration. Ha god tid og vær åben for nyt, men husk også at gl. ting kan få nyt udtryk ved at style det på nyt og derved kan det pludseligt henvende sig til en ny kundegruppe. Så stil krav til messen, udstillerne, men også til dig selv som indkøber og butiksejer.

Indlægget er lavet i samarbejde med Formland UPgraded, alle ord, indhold og ideer er mine egne

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.