Xmas klar #2 – Ferm Livings jul

24115_2
Når nu jeg ikke selv kan få gang i det der julepynteri,

må jeg ha gode råde fra nogen der virkelig har styr på sagerne. Jeg fangede Trine, designer og ejer af Ferm Living, for at få hende tips til julehygge.

Ferm Living 0213_xmas
”Vores december weekender er pakket med masser af julehygge og besøg af og hos venner og familie. Vi har hele 4 familiefødselsdage i december som vi selvfølgeligt er med til, og som er med til at sprede lidt god julestemning. Udover fødselsdagene så skal vi helt sikkert i Tivoli og se julelysene.”

xmas8

”Vi pynter op med med en blanding af gamle arvejulepynt og naturligvis julepynt fra ferm LIVING julekollektion. Jeg har en gammel nisse som jeg fik af min gamle dagplejemor Lilian. Den er lidt scary at se på, men alligevel super hyggelig. Den skal frem hvert år.

blanket
”Jeg er meget glad for rosa, kobber og marmor denne jul. Jeg er vild med vores porcelænsornamenterne med stjernemønster og de diamantformede papirornamenter. Og så selvfølgelig juletræstæpperne… ”

xmas3

”Juleaften har min storebror fødselsdag, så der er en fast tradition for at hele familien samles der kl. 10 til julefrokost med sild og fiskefilet. Det lyder lidt vildt, men det fungerer faktisk ret godt. Og så er man i gang med julehyggen og den gode stemning. Om eftermiddagen prøver vi så vidt muligt at komme i kirke. Og så skal vi se Disney juleshow med vores søn August. Derefter er den traditionelle juleaften med and, flæskesteg, risalamande og hvad der hører med af gode sager.”

SweetTip: I dag er det skønne Anette fra Beautyspace der har Bloggers Xmas Treat stafetten. Skynd dig herover og læg dit held.

3 Comments

 • Pernille Sparsø siger:

  Smukt og stilrent. Glad for at læse at der også kommer den gamle arvepynt frem. Børn elsker gentagelser og genkendelsens glæde! Glædelig Jul;-)

 • Helle Rick siger:

  Jeg har først rigtig fået set alt det smukke fra FERM inden for de sidste par måneder og jeg skal da lige love for jeg er blevet stor fan. Rigtig glædelig jul herfra

 • Anja Kis Svendsen siger:

  Jeg har lavet en tradition med at drengene får en ny fin glasfigur i deres første adventsgave. Alle glasfigurerne hænger så på en fin snor og pynter langs en væg. Det ser så hyggeligt ud.
  Jeg synes Ferm har et fint udtryk, men ikke så julet, mere bare fin vinterpynt.

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.