Vandt du Bloggers Xmas Treat – stol fra &Tradition?

låge22_andtradition

Update: Konkurrencen er slut
– sorry jeg har ladet Jer vente så længe på vinderen.

Håber julen – og julebordet blev nydt, trods savn og fravær af drømmegæster.

Som et forsinket, men stort tillykke, sender vi en ekstra julegave til
#42 Annesofie Kjeller Larsen

– som har vundet en stol, og får en mail.

1000 tak for de mange gode, søde, rørende bud på julen og decemberssweets. Også tak til vores über søde sponsorer, for de lækre præmier! Giv dem en stor tanke, næste gang du shopper. Håber i kom godt ind i 2014.

Vi ses en masse.

Kh Laura

*

En (jule)drøm af en stol
Vi slutter kalenderen af med et brag, for se nu her hvad min sidste låge gemmer! &Tradition har været så vilde og søde at de har doneret en stol.

Ved at svare på spørgsmålet herunder kan du vindet stolen In Between i valgfri farve. Træstolen er designet af Sami Kallio, med referencer til metalstole og en leg med positivt og negativt rum. Stor tak for den flotte præmie til &Tradition!

Dagens spørgsmål: Hvem skal sidde ved dit julebord, og hvem er drømme-gæst?

Lågen er åben fra 21. december kl. 20 til 24. december kl. 20, læg en kommentar herunder for at være med.

Husk: For at deltage skal du følge thesweetspot.kinsta.com på Bloglovin’. 

Reglerne er simple; Om aftenen kl. 20 åbnes dagens låge. Denne låge er åben i 3 døgn. Herefter trækkes lod (via Random.org) blandt de læsere der har lagt en kommentar og svaret på dagens spørgsmål. Vinderen offentliggøres her på bloggen dagen efter + vi kontakter dig via mail. Når vinderen har sendt sin adresse til os, giver vi sponsoren besked og du vil efter ca. en uge modtage din præmie med posten, hav tålmodighed med præmierne. Det er vores sponsores travleste tid. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter. 

SweetTip: Bliv fan af thesweetspot.kinsta.com på Facebook her eller få dagens indlæg i din mailboks her. Og så vil jeg jo blive xtra glad hvis du vil dele  BloggersXmas Treat, på nettet. Tak

222 Comments

 • Gitte V. siger:

  Hold nu op en fed finale !! :)) For vild en præmie! Krydser alt der krydses kan og her kommer mit svar:
  Ved årets julebord sidder min mor og far, min bror, min søster L, min søster P, svoger R og deres lille nyfødte søn <3 Jeg ville ønske min kæreste kunne være ved os !! Så han er min drømmegæst!!

 • Ida siger:

  Orv! Den smukkeste smukke stol.
  Vi skal holde jul hos os for første gang, så jeg glæder mig til at dække et smukt bord til min mor, stedfar og lillebror. Drømmegæsten må være John Lennon.

 • Katrine Gunnersen siger:

  Det skal svigerfamilien. Min drømmegæst må uden tvivl være min morfar, men gar døde for snart 15 år siden, så nu må jeg snart tage mig sammen.

 • Trine siger:

  Svigerforældre, svigerbror, kæreste og datter!

  Skulle ønske familien min kunne være her – men det er slik det nå er når man er flyttet til et nyt land :)

 • Maria Ørum siger:

  Min mand og jeg skal sidde ved julebordet, drømmegæsten eller gæsterne er self. Vores 4 drenge :) (robbie williams skulle nu også være velkommen)

 • Vi bliver mig, mine forældre, min bror, svigerinde og deres to børn. Drømmegæsten må være Tina Dickow og en guitar :)

 • Berit siger:

  Min mor og mig.

  Min ønskegæst ville være min far, der døde for ti år siden. Han var den slags person, som blev oprigtigt glad, uanset hvad man gav ham i gave. :)

 • Kathrine S siger:

  Ved julebordet skal min mor, far, lillebror og jeg sidde :) Drømmegæsten må være Kristen Stewart!

 • Line siger:

  Vi er min søster, mor, far og mig :-) Min drømme-gæst må være min oldemor.. tænk hvis hun kunne være her igen!

 • Marie Louise Gadensgaard siger:

  Vi er min mor og far, mine to søstre, min svoger og min onkel. Jeg har ingen drømmegæst, da jeg fejrer jul med lige den jeg ønsker mig :-)

 • Cecil pallesen siger:

  Min mor, stedfar, søster, svoger, mand og søn. Jeg ville godt invitere Jesus med – det er trods alt ham som har fødselsdag. Nå ja – eller julemanden.

 • håber å¨min søn dukker op:)

 • Katrine N siger:

  Ved mit julebord sidder vi i år min mor, min storebror og min søde kæreste, der i år skal være med hos min familie. Det bliver dejligt. Endnu dejligere havde det nu været, hvis min afdøde mormor havde siddet med om bordet. Hun er savnet <3

 • Linda Juul siger:

  Ved mit jukebord sidder mand, børn, mor, bror og svigermor. Ville ønske min far stadig var blandt os, så han også kunne være med…..❤️

 • Camilla Olesen siger:

  Ved vores julebord sidder min mor og bonusfar, mine 4 søskende, min bonusfars mor, min niece og min søsters kæreste. For at være helt ærlig, så er jeg simpelthen så godt tilfreds, at det virkelig har været svært at komme i tanke om en drømmegæst. Men min drømmegæst juleaften, må nu alligevel være min kæreste. Vi har været sammen i mere end 8 år, men vi holder ikke jul sammen. Den dag vi gør det, er jeg sikker på, at det bliver noget helt særligt <3 Jeg håber, at alle får præcis den juleaften, som du ønsker!

 • Sikke en smuk stol. Ved mit julebordet skal min søde familie sidde. Min drømmegæster ville være min kære mormor og morfar, som desværre ikke er her mere. Det ville være fabtastisk at have endnu en jul med dem.

  Glædelig jul ❤️

 • Simone siger:

  Ved julebordet i år er min, mor, far, lillesøster, mormor og min kæreste. Min drømmegæst er uden tvivl min morfar der døde i for 13 år siden.

 • Kim Andrea siger:

  Den er voldsomt flot! Gad godt eje den lyseste af dem!
  Ved mit julebord skal sidde min lækre mand, vores fire døtre, min mor, min moster – og skulle jeg ønske, så kunne det vre sjovt hvis fx Leonard Cohen kiggede forbi;)

 • Lækkert!
  Her bliver vi min mor og søster, mig og min mand og vores 2 børn. Og drømmegæsten er min afdøde mormor.
  Glædelig jul!

 • Stinna siger:

  nej hvor er den fin! Jeg skal holde jul med min fars familie, så vi bliver en god flok :-)
  Min drømmegæst må være min farfar, som desværre ikke er her mere.

 • Charlotte Lang Hansen siger:

  Sviger familien og drømmegæsten er Ginnifer Goodwin :)

 • Hej! Her hjemme er det min datter, min ældste søn og min kæreste og jeg selv der skal sidde ved bordet, men det ville ekstra dejligt hvis også min yngste søn og min mor (som jeg må låne ud til min bror hvert andet år) kunne sidde med..samt min kærestes børn…det vildeste ville være at genopleve mine bedsteforældre, men det er dog være utopi!!
  RIGTIG GLÆDELIG JUL!!!! ❤️

 • Julie siger:

  Mine forældre og jeg. Ville ønske at min søster, hendes familie og min kæreste kunne være med :-)

 • Signe Sahlgreen siger:

  Holder jul hos min morbror med min mor og søskende :)
  Og drømme gæsten er kæresten, som desværre holder jul hos sin egen familie :)

 • Trine Frausing siger:

  Wow!! En fed præmie. Drømmegæsten ved mit julebord er Claus Meyer og han har selvfølgelig lavet julemaden.

 • Trine Strandgaard siger:

  Ved vores julebord kommer til at sidde mine forældre, mine søskende, min søsters kæreste og skønne børn, min moster og onkel, min bedstefar og hans kone og hendes datter. Min drømmegæst ville være Jamie Oliver, der kunne lave rigtig lækker mad :)

 • Connie A siger:

  Ved mit julebord skal min mand, forældre, faster og svigermor sidde ♡ min drømmegæst skulle være min mormor som døde for mange år siden ♡ kan huske hun stod i køkkenet og sørgede for god mad til os ♡
  Super lækker stol :-D

 • sisse marie siger:

  Min kæreste og jeg holder jul alene i år. Og min drømme hæst må være Jamie Oliver, hvis han også gad lave maden:-D

 • Betina Zachariasen siger:

  Jeg skal samles ved julebordet med familien i det nordjyske..Glæder mig meget, har ikke set dem siden sidste år ved denne tid..;)
  Skulle jeg vælge en drømmegæst, så må det blive Barack Obama..Han virker som et meget inspirerende menneske, sympatisk og varm…Dog er der et par politiske ting jeg er uenig med ham i, så et sted mellem anden og risalamanden skal jeg lige have hørt ham hvad det handler om..;)

  Rigtig glædelig jul..;)

 • Marie Pedersen siger:

  Jeg skal for første gang holde jul med hele svigerfamilien – vi bliver 13. Kommer måske til at savne min mor lidt :-)

 • Sandra zerahn siger:

  Ved mit bord sidder min mand, søn, mor, svigermor, svigerinde, svoger og mands faster. Allermest ville jeg ønske at min kære svigerfar stadig var i blandt os som gæst

 • Rikke siger:

  Hele familien omkring bordet…….i stolen …Jeg skal bruge tre…en til Famse en til mormor og en til Julemanden

 • Emilie C. siger:

  Jeg skal sidde ved julebord sammen med min farmor, far og brødre. Drømmegæsterne er mine to bedstefædre – gid de kunne sidde der.

 • julie lillegaard siger:

  Vi holder jul hjemme hos os selv i år, og ved vores julebord skal vores to døtre sidde, deres faster, deres kusine og deres farfar fra Grønland kommer også med i år. Da rejsen er lang og vi alt for sjældent ser ham, er han en drømmegæst i sig selv! Min kæreste er i dette nu ved at hente ham i lufthavnen og jeg glæder mig usigeligt til at se pigernes ansigter, når de vågner og opdager, at han er her. Hans bror, som bor her i Danmark, kommer også med til jul, og naturligvis min kæreste.

 • Henriette Jensen siger:

  Drømmegæst, åhh den er nem… min mindste dreng Frederik skal i år holde jul hos sin far, det er første gang jeg skal undvære en af mine drenge juleaften, bare tanken…. men skal holde jul med mine 2 andre drenge Emil og Simon <3 samt min søster, 2 niecer, min søsters veninde som ellers sku holde jul alene, samt vores mor. Så mon ikke det bliver en skøn aften, trods alt. Glædelig jul.

 • Den er jo SÅ smuk! Jeg krydser alt hvad jeg kan for at jeg bliver den heldige pige <3

 • Line Juul Elley siger:

  Wuhuuu…det er jo helt vildt med alle de flotte gaver! Rundt om vores julebord sidder mine to børn, Andreas og Frida, manden i mit liv, mine forældre, min svigermor, min svigerinde og for bordenden sidder den anden mand i mit liv Rasmus Seebach! Han har har taget sit band med som jammer lidt under middagen ;)
  Glædelig jul og tak for dejlig inspiration…

 • Sikke en skøn gave at slutte af med. Jeg krydser fingre:-)

 • Skal holde jul med mine egne tre børn og min mand, min søster og hendes mand samt deres to børn. Og min mor selvfølgelig. Det bliver skønt. Drømmegæsten må være Thomas Winding. Bare hans stemme kan jo få alle i total jule-zen. Der er noget barnligt og umiddelbart over julen, og jeg forbinder i den grad Thomas Winding med min barndoms fjernsyn i de gode gamle monopoldage. Desværre døde han år tilbage, men hvis han lige ville komme tilbage for en aften, skal han være så hjertelig velkommen.

 • Line S. siger:

  Det bliver en mindre jul, med kun min mor og far. Derfor er min drømmegæst min bror og hans familie!!! Men de skal være hjemme hos dem selv. At have hele familien samlet på en gang, det er min drømmegæst.

 • Anette Larsen siger:

  Drømmegæsten er niecen fra Australien og hendes datter

 • Annesofie Kjeller Larsen siger:

  For første gang i 7 år er vi inviteret ud til juleaften og vi glæder os helt vildt meget til bare at daske rundt i morgenkåber og julehygge hele morgenen og formiddagen, uden stress og rengøring og madlavning! Så skønt! Vi skal hjem til min mor og hendes mand, der kommer min bror og en kusine :) så med vores to børn, blir vi ialt 8 til jul :)

  Lækker lækker præmie, jeg er viiiild med dem :)

  Glædelig jul!

  KH

  Annesofie

 • Camilla siger:

  Drømmegæst: min svigermor som jeg desværre aldrig har haft fornøjelsen af at møde. Døde af tyktarmskræft inden jeg tiltrådte i familien. Ville utrolig gerne møde hende, takke for hendes skønne søn . Om bordet skulle den nærmeste familie sidde – ingen større gave ville findes end en aften hvor familien atter er samlet. Julen er familiernes fest<3

 • Stine BB siger:

  Omkring årets julebord sidder mine forældre, søskende og nevøer og niecer. Min drømmegæst må være Tarantino. Er helt vild med hans nørdede filmuniverser og vil gerne prøve at få et indtryk af manden bag. Dog ved jeg ikke om han skulle være så velkommen juleaften;-)

 • Maiken siger:

  Åh, den stol vil være perfekt til mit teak skrivebord i stuen, som slet ikke har en stol.

  Jeg glæder mig faktisk meget til julen i år, for pigerne synger i tide og utide løs på julesalmer og .sange, så det er helt højtidligt. Jeg er helt sikker på, at højtideligheden skinner igennem juleaften, selvom vi bare bliver seks. For mig er julen lig med familietid, så jeg har ikke rigtigt nogle drømmegæster, men jeg kan særligt godt lide at holde jul med mine forældre – og det må vente til næste år. :)

 • Marie Neumann siger:

  Det skal mine forældre og min søster. Så det er jo tæt og helt perfekt. Min drømmegæst må være min kæreste – vi er sgu ikke helt “voksne” nok til at give slip på hver vores familie endnu ;)

 • Rikke Østerø siger:

  Ved årets julebord skal sidde m min familie og svigerfamilie.
  Drømmegæsten skulle være min morfar, så han kunne opleve mine dejlige unger!

 • Susanne nielsen siger:

  Vi Holder jul med min bror og hans familie, og asger åmund må godt være med

 • Nicklas siger:

  Hele familien skal selvfølgelig side ved bordet.. Men men men hvis man nu kunne drømme lidt så ville jeg virkelig gerne have Eddie Murphy med til bords for feststemningens skyld :)

 • Lykke siger:

  Jeg holder/fejrer ikke jul, så der bliver kun mig ved bordet på tirsdag. Men min ultimative drømmegæst, Eddie Vedder, kunne godt få plads ved siden af mig, det er helt sikkert:)

 • Louise FB siger:

  Den stol er virkelig smuk og ville stå flot ved mit fine skrivebord i køkkenet, hvor den også vil fungere som ekstra stol til når der kommer gæster og det gør der juleaften. Der byder vi velkommen til ungernes reservebedste som er en kær ven af min mands familie. Hun har virkelig været der for os de seneste år hvor hun til trods for at have mistet sit livs kærlighed har været en støtte for vores lille familie… Skulle der komme en drømmegæst måtte det meget gerne være min svigerfar, som desværre aldrig nåede at se sit eneste barn vokse op til den fantastiske mand, han er i dag… Og min svigermor, som vi mistede for 3,5 år siden…

 • Rie Dyrnes siger:

  Min søde familie er med ved julebordet. Hvis jeg kunne ønske frit, ville det være skønt om min mor kunne få lov at holde en sidste jul med os <3 <3
  God jul til alle her inde :)

 • Helle Bon siger:

  Skal være sammen med min søde søster med familie,- så jeg tror Shane med hunden Jakob ville være ønskegæster

 • Anja siger:

  Det skal hele familien. Drømmegæsten kunne være Mads Langer til at synge julen ind :)

 • Det skal vi selv incl. alle 3 unger + min søster med fam. og mine forældre. Og så kunne det være vildt fantastisk, hvis min mormor kunne have været med. Hun ville have elsket mine unger, og omvendt, men de fik aldrig mødt hinanden, desværre…

 • Eva Sofie Anesen siger:

  Vi skal være mor, stedfar og 3/5 af søsterflokken. Specielt ville jeg ønske at min ene storesøster kunne komme med. Hun bor i Australien og har det svært for tiden og savner familien ekstra meget, så det skærer mig dybt i hjertet at vi skal hygge os uden hende

 • Lena T. Mikkelsen siger:

  Ved julebordet i år sidder den nære familie, kun en mangler …min drømmegæst som er min bedstefar. Han døde for snart mange år siden, men savnet er der stadig. <3

 • wow <3 en lækker præmie i sætter på højkant for vores skyld <3 sender med hjertens glæde en kæmpe deler rundt til alle og ønsker at vinde en ekstra julegave i den søde juletid <3 <3 ønsker alle en glædelig jul <3 <3

 • lovisen siger:

  Vi skal være mine børn og min eksmand. .. så jeg ville gerne have besøg af live fra Bremen holdet, eller Krysters Kartel så de gode grin er sikret

 • Mette Lynghøjen siger:

  Ved julebordet sidder den dejligste svigerfamilie man kan forestille sig, min skønne mand og vores to dejlige børn. Min drømmegæst ville være min elskede mormor, som desværre ikke er hos os længere. Det ville være en drøm, at holde en jul med hende, og vise hende hendes børnebørn!!

 • marianne lykke nielsen siger:

  wau en præmie, x fingre
  marianne.lykke@gmail.com

 • Lene B siger:

  Min familie og min brors kærestes familie fra Schweiz, min søn kommer så d. 25. december – han ville være min ønskegæst, fordi han bare er det bedste i mit liv <3 og glæder mig til han slutter til familien ….

 • Rikke FM siger:

  Jeg har allerede placeret stolen i vores løse/hyggekrog.
  Om vores julebord bliver vi 10 mennesker, mine unger, min mand, mine søstre, min bror og hans familie samt min far. Drømmegæsten er nem – min mor, som vi for første gang skal fejre jul uden, ville ønske hun kunne komme forbi bare i 5 minuttet – det bliver en hård aften.

 • Min kæreste og så skulle min dreng på 3 mdr også være der, men han har lidt svært ved at sidde ;) Og så min mor, far og søster. Min drømmegæst, det må være Leonard Cohen, han kunne gi et julenummer og gøre julen ekstra rar med sin rolighed og venlighed.

 • Pia Rotbøl siger:

  Wauw en lækker finale, den er jo så fantastisk smuk i mørk træ <3
  Ved mit julebord i år, skal min mand, to piger og mor og far sidde, og mine drømmegæster må være min to små engle Mikkel og Liv <3

 • Julie Nagel-Udsholt siger:

  De er godt nok lækre!! Jeg er skilsmissebarn, og fejrer to juleaftener :) Det er så absolut ikke en skidt ting, når det nu endelig skal være :D Sååå masser dejlige mostre, kusiner, fætre og unger :) meeeennn min drømmegæst til mors families, er Buddha. Intet mindre. De der mostre kører sig selv helt op, så lidt ro og fred, ville så absolut ikke være skidt ;) Slap afffff, og nyd det :)

  God juuulll :)

 • Birna Lambaa siger:

  Ved vores julebord sidder jeg, min søster, svoger og 2 niecer, og vores allesammens ønskegæster er min mit, far, 3 andre søstre, 2 svogre og 5 niecer og nevøer ❤️

 • Sissel siger:

  Det skal min familie, og min drømmegæst – og det ER virkelig en drømmegæst – er min afdøde mormor.

 • Helena siger:

  Jeg skal holde det med min dejlige mor, stedfar, bror, mormor og brors kæreste i hyggelige omgivelser i mit barndomshjem og jeg glæder mig meget.

 • Vi er 25 mennesker juleaften, så det er en god slat familie + det løse. Det er efterhånden en tradition, at vi hiver en fra udlandet med – de bliver dog også inviteret, fordi en af os rent faktisk kender dem. :) Og ellers bare min rare, dejlige familie. Og de er nok også mine drømmegæster juleaften.
  Ellers skulle det være en person, der kunne sætte endnu mere gang i samtalen – på den gode måde. Man kan vel også ønske afdøde personer som Nelson Mandela og Ghandi? Eller Desmond Tutu, det kunne også være ret interessant.

 • Cecilie Juel siger:

  Ved mit jukebord skal min familie, morfar og farfar sidde, lige som julen bliver i år. Min(e) drømmegæst(er) skulle være min mormor og farmor, som desværre ikke er hos os længere :-)

 • Marianne Sørensen siger:

  I år er det med svigerfamilien, så det ender ud med 8 voksne og 6 børn. Min drømmegæst ville være Jim Lyngvild, han er virkelig et interesant menneske.

 • Mathilde siger:

  Lækker, lækker stol!
  Ved vores julebord skal sidde sammen med min kæreste, mine svigerforældre, min svoger, min svigerinde og min lille niece på præcis én uge, tilden tid :-)
  Jeg kan ikke lige finde ud af at begrænse mig til en drømme gæst. Jeg drømmer omen dag at holde jul med både min kærestes side familie og min side af familien.

 • Ulrika Landström siger:

  Ved mit bord er min mor, bror og datter.
  Ville gerne ha Mike Patton med ved bordet, då han er en favorit hos os alle sammen :)

 • Ditte siger:

  Min familie på min mors side skal sidde ved julebordet, og drømmegæst(erne) er mine tre afdøde bedsteforældre :)

 • Lone Dobel siger:

  Uh, sååå fin stol :) vi bliver tolv til bords juleaften. Mine forældre, min mands mor, søster, svoger og de to nevøer og niecen og sidst men ikke mindst, min mand og vores to fantastiske piger – drømme/ønskegæsten må absolut være julemanden

 • Astrid Nielsen siger:

  Min mand og vores to børn. Drømmegæsten er min mormor, som jeg mistede tidligt. Hende vil jeg gerne møde nu, hvor jeg er voksen

 • jessie holmslykke siger:

  min mand og vores 4 børn svigerforældre og min lille bror min drømmegæst må blive mine bedsteforældre ..

 • Tanja H siger:

  Hold nu op en lækker præmie! Ved mit julebord sidder mig g mine forældre… Jeg er enebarn og indehaver af et par gamle forældre, så vi er ikke flere. Drømmegæsten må være min søster som desværre døde før jeg blev født. Men jeg ville elske at få en chance for at lære hende at kende!

 • Anette siger:

  Smuk smuk stol!
  Hele min familie med søskende + børn + forældre ♥
  Drømmegæsten må være juraprofessor Eva Smith eller drengene fra Monte Carlo – alle interessante og begavede indslag : ) Glædelig jul ♥

 • Cecilie Frost siger:

  Ved bordet sidder min mor, far, søster og en af mine forældres venner. Drømmegæsten må være min Bedstemor :)

 • Milla Halberg siger:

  Ved mit julebord skal min kæreste, vores 3 børn & min mor sidde og selvfølgelig jeg selv <3 Min drømme gæst er i virkligheden nok bare min far <3 Men han holder ikke sådan rigtig jul så det bliver ved en drøm.

 • Camilla siger:

  Elsker elsker de stole, og jeg mangler virkelig en til mit skrivebord. Den stol jeg har ved bordet nu, giver mig så ondt i lænden… Juleaften skal vi være sammen med min familie, og i juledagene med de norske aner i Norge…
  Min drømmegæst (ej nu bliver jeg da helt sentimental her to dage før jul) må være min rigtige mor, som døde da jeg var tre år. Jeg kan overhovedet intet huske om hende, og jeg ville så gerne møde hende, bare en enkelt gang. Se hvordan hun ser ud, høre hendes stemme… Glædelig jul!

 • Rikke Ulvedal siger:

  Meget lækker præmie. Om bordet sidder den bedste familie, min mand, tre skønne unger, mine forældre og min kære bord og hans familie. Min drømmegæst…..min farmor, som er død for mange år siden.

 • Katrine siger:

  Juhu, den stol er så fed! Elsker at den har fabrikslook men i stedet er i træ!
  Mit julebord er hjemme hos mor som sædvanlig. Her skal mine søstre, forældre, moster og jeg sidde sammen og hygge! Min drømmegæst må være julemanden til at sprede noget uforglemmelig julestemning! :-)

 • Tina Beermann siger:

  Min familie: min mand, mine forældre, mine søskende med deres kærester og børn, samt min bedstemor.
  Drømmegæst? En person der kan minde en om hvad det hele handler om, at give næstekærlighed, fx Dalai lama, nu afdøde Nelson Mandela, Jesus eller Julemanden ;-)

 • Lise siger:

  Omkring julebordet sidder mine forældre, min bror & svigerinde. Det bedste selskab!

 • Mari-Louise siger:

  Julen holdes hos mine forældre sammen med min bror, mine bedsteforældre og min onkel.
  Min drømmegæst er min oldemor, vi “kæmper” om hende hvert år! Og jeg mener bestemt at det snart må være vores tur til at få besøg af hende:)
  Men nu når det nok ikke kan lade sig gøre, så må Ryan Gosling godt sidde med til bords

 • Aja siger:

  Det skal kun den nærmeste familie. Jeg elsker den nærhed man kan have, når man når at snakke med alle og virkelig får hygget og kan så alle i øjnene. I det hele taget er mange mennesker samlet slet ikke mig..

 • Camilla Kirstine siger:

  Fantastisk stol!

  Omkring mit julebord skal jeg have alle mine nærmeste og elskede. Bedre bliver det ikke og jeg føler faktisk at disse er mine drømmegæster – der er ingen andre jeg hellere ville spendere min jul med. Skulle jeg alligevel vælge én drømmegæst, skulle det være et menneske som kunne bidrage med endnu mere kærlighed, visdom og taknemmelighed og valget må derfor falde på den nu afdøde Nelson Mandela.

 • Pernille Nygaard siger:

  Hele familien er samlet om julebordet i år for første gang i mange år. Min drømmegæst ville være min gamle farmor, som desværre ikke kan være med i år…

 • Katrine siger:

  Ved mit julebord sidder hele min dejlige familie, og jeg glæder mig til vi bliver endnu flere (kom så brormand, gang i familieforøgelsen!)

 • Line lind siger:

  Ved vores bord er ud over min egen familie også hele svigerfamilien.
  Drømmegæsten kunne være Johnny cash

 • Anette Damsgaard siger:

  Smuk!

 • Anette Damsgaard siger:

  Mormor!

 • Kira Bjørnestad siger:

  I år fejres julen hos min mor, med hendes kæreste, min mormor, min kæreste og vores lille søn. Jeg er skilsmissebarn og min kæreste er fra Nordjylland, så vi har gang i en større rotationsordning vedr. juleaften. Drømmegæsten er altså min morfar (han døde for mange år siden, men jeg ved at han ville have elsket at sidde ved bordet og nyde sit oldebarn). Jeg havde jordens rareste, skønneste og allerbedste morfar, der gjorde hvad han kunne for at især julen var noget særligt fx. Chokoladenødder, fra chokoladetræer, som betød at der inde i valnødderne var chokoladeknappet… Vi børnebørn hoppede i med begge ben og ledte konstant efter disse chokoladetræer. Han har siddet op til jul og skåret hver evig eneste valnød over, helt lige, så den kunne limes igen, og lagt chokoladeknapper i valnødderne, så vi unger beholdt vores fantasi og troede på julemanden, nisser, påskeharen og chokoladetræer. Jeg ville så gerne have at han havde nået at holde min lille søn i armene. Så hvis morfar er der i ånden, så er han hjerteligt velkommen.

 • Mia C A siger:

  Vi bliver min søster, og hendes mand, min kæreste og jeg. Ønskegæst ville være ønskebarnet som hygger på Tenerife med sin far..
  Kh Mia -aimlovelive@gmail.com

 • Henriette siger:

  Vi bliver tre rundt om bordet og ville da gerne ha inviteret George Clooney med også, så havde kaffen været sikret ;o)

 • Stine Andersen siger:

  Jeg skal holde jul hjemme hos mine forældre sammen med mine to mindre søskende og min morfar. Ønskegæsten er min mormor, som døde pludseligt for nogle år siden.

 • Marlene Høj siger:

  Det skal jeg selg selv, mine tre børn, min kæreste, mine forældre, søster, nevø og eks-svoger.
  Drømmegæsten må være Robbie Williams!

 • Sisi siger:

  Vores julebord består i år af min mor, min bror, hans kæreste og hendes søster der er på besøg fra udlandet (og mig seføli). Det bliver så hygligt, og en skøn blanding af traditioner fra Danmark og Sydamerika – og masser af mad, da der både skal være and, flæskesteg og vegetarmad :) Drømmegæsten – må være min mormor, som ville være blevet 80 for en uge siden, og som elskede julen! (Og jo, det ER en juledrøm af en stol!!!)

 • Trine Brix siger:

  Glæder mig fantastik meget til at skulle holde jul men HELE den ene side af familien for første gang i rigtig mange år. Derfor kommer alle fra kusiner og fætter til farmor at sidde ved mit julebord – og hvor bliver det skønt.

  En drømmegæst ville være bedsteforældrene der er gået bort. En aften i deres selskab kunne være en dejlig julegave.

 • Marie Lassen siger:

  Ved mit juletaffel bliver min lille famile med mand og to børn udvidet med min stedsøn samt min søster og hendes mand. En er savnet. Min mor døde for nogle år tilbage. Hun er min drømmegæst.

 • Hvor er det bare en flot stol!
  Årets julemiddag er med svigerfamilien, så det er min kæreste og jeg, svigerinde, hendes mand og deres tvillinger samt mine svigerforældre.

  De taler altid hjertelig om deres mormor, som jeg desværre aldrig har mødt, da hun døde før jeg kom i familien. Det kunne være hyggeligt, hvis hun kunne være der, blot et år.

  Rigtig glædelig jul!

 • Sine A siger:

  Vi skal holde jul hjemme i år. Både mine forældre og mine svigerforældre kommer. Så med min mand og jeg og vores 3 børn bliver vi 9 til bords. Det er sådan et dumt ulige tal, så en ekstra gæst ville være velkommen. Jeg så gerne, at det blev Jan Gintberg – jeg er sikker på, at han ville bidrage med lidt humor og vid!

 • elaine siger:

  Flot stol <3
  Skal holde jul med min søn og min bror, hans søn og eks.
  Drømmegæsten må være min afdøde far, som vi savner rigtig meget <3
  Glædelig jul <3

 • Sabine siger:

  Vores familie bor i udlandet og kommer disværre ikke på besøg denne Jul. Så hvis de kunne komme vil de få de bedste pladser ved bord :)

 • Mia Ipsen siger:

  Uha – min kære morfar, der desværre faldt om og gik bort sidst mormor var her. Nu skal min mormor holde jul her igen, og vi mangler uden tvivl min morfar. Jeg ville ønske inderligt at han var gæsten!

 • pia Hansen siger:

  ve mit bord sidder alle mine børn maria, heidi, nille – svigersønner, anders, mikkel, frank – børnebørn patrick, benjamin, silas, emil og magnus min drømme gæst er MAGNUS HAN ER KUN 3 MDR OG DET ER HANS FØRSTE JUL

  GLÆDELIG JUL

 • Sarah siger:

  Min familie og bedsteforældre skal sidde ved mit julebord :)
  Drømme gæsten må være Audrey Hepburn :)
  GLÆDELIG JUL :)

 • Christina Bonke siger:

  Hvor er den smuk. Ved mit julebord sidder i år mine forældre, mine søskende, to onkler, en tante og en moster, tre kusiner, kusiners børn og min morfar. Én mangler dog. Min kære mormor, som vi mistede for knapt to måneder siden. Hun ville være min drømmegæst.

 • Sofie siger:

  Hej!

  Vi er altid bare den nære familie til jul: mine forældre og min bror. Min drømmegæst må være min dejlige veninde Marie, som idag rejser hjem fra Amsterdam, hvor hun har været på udveksling det sidste halve år. Jeg glæder mig simpelthen sådan til at se hende igen.

 • Cecilie Sørensen siger:

  I år er det min familie på min fars side, som skal sidde rundt om julebordet. Og drømmegæsterne (jeg kan ikke kun vælge én) skulle helt sikket være min farmor og farfar, som begge desværre ikke er her mere…

 • Betty Jacobsen siger:

  Mine børn og børnebørn skal sidde ved mit Julebord. Hvis jeg kunne vælge helt frit, ville jeg gerne have Alvin Lee eller Jim Morrison til bords. De er desværre døde begge to.

 • Lis Nielsen siger:

  Vi bliver 6 juleaften. Drømmegæsten ville være den del af familien, der bor i udlandet

 • Karin Christensen siger:

  Wooow den er flot må klart have et lod i pulen

 • Eva Pade siger:

  Ih hvor er det bare en fin stol! Ved vores julebord sidder mine forældre, min søster, onkel og moster og to kusiner. Drømmegæsten er min kæreste – det ville være prikken over i’et :-)

 • Anne siger:

  Om mit julebord skal min mor, far og søskende sidde. Forhåbentlig kommer min mormor og morfar også til at sidde rundt om det dejlige julebord

 • Mads siger:

  Gæsterne i år er min svigerfamilie. Drømmegæsten må være min afdøde farfar.

 • Cæcilie siger:

  Ved mit julebord bliver vi hele min svigerfamilie, som jeg skal holde jul med for første gang. Vi bliver 15 så jeg er sikker på at det nok skal blive festligt :) Min drømme julegæst må være min Far!

 • Mette C. siger:

  Juleaften med mand og to børn og min famile, ti ialt. Drømmegæst vil være Michael Boublé — hvis han synger. Ellers Ole Henriksen,har er fantastisk!

 • Olivia Als siger:

  Lækker stol!
  Ved mit julebord sidder hele min familie, ville dog ønske at min oldemor, der gik bort for et halvt år siden, kunne være med juleaften!
  Glædelig jul:-)

 • Charlotte H siger:

  Hos os sidder min skønne mand, vores fantastiske døtre, svigerfar, svoger, svigerinde og deres skønne små unger. Drømmegæsten skulle være min svigermor, som jeg aldrig nåede at møde. Det kunne være så dejligt at møde den kvinde, som har “formet” min dejlige mand.
  Glædelig jul <3

 • Mette Kristensen siger:

  Ved julebordet i år, skal hele min svigerfamilie sidde.

  drømmegæsten… hmm.. ved det ikke, måske et barn mere inden længe

 • Ditte Bergstedt siger:

  I år er det blot min mand og jeg ved julebordet og det bliver så hyggeligt.

  Drømmegæsten ville da klart have været Nelson Mandela.

  Mvh. Ditte Bergstedt

 • Ann-Katrine Fredenslund siger:

  Rundt om vores julebord er min mor, far, min lillesøster og min kæreste. Min drømmegæst vil være min elskede svigermor, som desværre ikke er blandt os længere.

  Rigtig glædelig jul til jer alle.

 • Tenna siger:

  Vi skal være med mine forældre, min søster, min bror og hans familie
  Herhjemme ville Jamie Oliver være så velkommen med julemaden☺️

 • Rikke B siger:

  Mine forældre, bror og farmor! Drømmegæsten må være min desværre afdøde farfar. :)

 • Cille siger:

  Mine 4 altid dejlige børn, min (næsten altid) dejlige mand og min mor. Og ville ønske jeg kunne overraske med en hardcore rapper fra US så ville de to største piger været i 7. Himmel :-) og så kunne han sidde på den smukke stol!

 • sara rasmussen siger:

  Det skal min far. Og drømme-gæsten er Obama :)

 • Linda Pedersen siger:

  Det skal min søn, samt en god ven…
  Så det bliver en lille men tæt kreds…
  Min drømmegæst ville være min anden søn og hans gravide hustru, som holder julen udenlands…
  Skal jeg drømme, drømme….Ole Henriksen, som virker utrolig positiv og har et lyst sind tror jeg…
  ♥ Glædelig Jul
  Vandt jeg stolen skulle det være i træ…

 • Annemette siger:

  Ved mit julebord sidder min lille familie.. Heldigvis er det også mine drømmegæster, så kunne ikke være lykkeligere :-)

 • Rebecca R siger:

  uhh det bliver hele familien, der sidder undt om bordet denne jul – vi bliver 12 i alt :)
  og Drømmegæsten vil være hele min familie fra Sydamerika, det er snart 6 år siden jeg har set dem

 • Lene siger:

  Omkring julebordet sidder mine forældre og søskende. Dømmegæsten er min kæreste, som jeg skal holde jul med for første gang!

  Ps. Sikke en fed stol!

 • Helene H siger:

  Min familie og dømmegæsten er ham jeg ikke har mødt endnu…

 • Ditte siger:

  Den stol er bare SÅ smuk!!
  Jeg er så heldig at jeg skal holde jul med min familie (mor, far, bror, svigerinde, nevø, mormor og morbror) og min dejlig mand. Drømmegæsten er bestemt vores lille datter. Jeg glæder mig! :-)

 • Mette GLerup siger:

  Det er en meget intim juleaften, kun med min mor og jeg ved julebordet.. Dog kan man da godt drømme om at kæresten også er ved vores side.

  Glædelig Jul <3

 • Trine V siger:

  Mit julebord i år er ikke eksisterende! Mine børn skal fejre jul med deres far’s familie. Og jeg har valgt, at blive alene hjemme med Matador i dvd’en :) Så ved mit “julebord” skal der kun sidde mig :)
  Glædelig jul til jer alle :)

 • Ann Katrine Aastradsen siger:

  Ved julebordet skal min kæreste + 12 familiemedlemmer sidde… Drømmegæsten må da næsten være Julemanden himself ;)

 • Kirsten V siger:

  Jeg skal i år holde juleaften alene med min mand i USA.
  Drømmegæsten er uden tvivl min Far.

  Glædelig Jul, samt mange tak for en meget inspirende blog. :-)

 • Gitte Nielsen siger:

  jamen der bliver kun min datter,mand og mig selv sagde hunden. og hvem vi gerne vil fejre jul med må jo være familien ,men de er taget til de varme lande så det må vente til næste år

 • Mai-Britt siger:

  Jeg skal for første gang holde jul med min svigerfamilie – og min kæreste og vores lille datter. Drømmen ville være, at min familie også skulle være med :)

 • Laura Jørgensen siger:

  Ved julebordet skal hele min svigerfamilie sidde (det er vel egentlig deres julebord..)

  Den jeg aller helst ville have med er min mormor. Bare lige en enkelt jul mere med hende ville være fantastisk!

  Glædelig grøn jul derude!

 • Den stol er jo crem de la creme… Jeg tror min drømmegæst må være Robbie Willaims. Han er jo stadig på toppen af hans sang karriere og så ser han jo stadig tæske godt ud. :-)

  Den gæst som jeg nok ønskede mig allermest sad med til bords må være min afdøde mormor. Jeg savner hende rigtig meget og ville ønske hun var her til at se hendes oldebarn. Da vores datter blev født havde jeg allerede bestemt mig for at hvis vi fik en pige skulle hun hedde Minna til mellemnavn,som min mormor hed.
  Ønsker dig en rigtig god jul sammen med din familie.-)

 • Nanna C. J. siger:

  Hele min nærmeste familie og min kæreste skal sidde ved julebordet hos os i år. Min drømmegæst ville være min farmor, som plejede at holde jul med os hvert år, men desværre døde i sommer. Det bliver lidt underligt at holde jul uden hende i år.

 • lone nielsen siger:

  kun os to

 • Maria Seidelin siger:

  Min mand, søn, mor, søster, moster, onkel*3, 3 fætre, faster*2, kusine :) Så vi bliver mange til bords! Jeg kunne ikke ønske mig andre jeg hellere ville have til bords <3
  Kh Maria Seidelin

 • Nanna siger:

  Vi skal sidde mig, min mor og kæreste, mine papsøstre, en af deres mænd, deres lille dreng og min papsøsters svigerforældre – så det er et godt og blandt bord :)
  Drømmegæsten må være min morfar, som desværre ikke er her længere <3

 • Anja Vind siger:

  ved julebordet i år sidder nogle dejlige mennesker jeg ikke har prøvet at holde jul med før -spændende og meget meget ulig mig og min traditions trang:-)

  Drømmegæsten er min drømmemand. Ham har jeg ikke fundet endnu…

 • Trine Borup siger:

  Min familie, som tilfældigvis også er drømmegæsterne til juleaften. Alle andre aftener kunne det sagtens være en anden :-)

 • Susie Kjærsgaard siger:

  Vi sidder hos vores datter, svigersøn og 2 af vores 5 børnebørn. Æresgæsten skulle være min mor, som desværre døde for et par mdr siden

 • Ved mit juleborde sidder min mor, hendes mand, mine søstre, min mand og børn. Drømmegæsten ville da være julemanden :D glædelig jul til dig og dine :)

 • helle sandby siger:

  Hele min dejlige familie. Og drømmegæsten ville ha været Nilson Mandela, men det er desværre for sent. Men det ville nu heller ikke gøre noget at min mormor (som døde for mange får siden) kiggede forbi, og kunne glæde sig over at træet står fint med alt hendes gamle julepynt. Glædelig jul.

 • Onkel Anne siger:

  Wauw! Sikke en smuk stol!
  Min bedste gæst er min fætter. Jeg glæder mig til at være sammen med ham i år, og jeg ved at både min søn og jeg vil kappes om hans opmærksomhed! Et af mine yndlingsmennesker er jeg så heldig at holde jul med!

 • Mie S. siger:

  Fine! Fine! Fine!:-)

 • Mie S. siger:

  Og hov min familie skal sidde sammen med mig!;-)

 • Maria w. Høyer siger:

  Min familie skal sidde med mig til bords, det inkluderer mine forældre, min søster og alle mine fire bedsteforældre og jeg :) min drømmegæst må være min afdøde oldemor, der plejede at holde jul med os

 • Maria Møller siger:

  Jeg skal holde jul med min nærmeste familie! Drømmegæsten er jonathan Matas som jeg synes laver nogle fantastisk tegninger!

 • Sine Holdensen siger:

  Vi bliver 13 til bords (oh skræk og ve) med en god blanding af onkler, tænker, forældre, bedsteforældre, søskende fætre og kusiner – lidt af det hele. Min drømmegæst ville være julemanden. Hvem skulle ellers kunne skabe en bedre julestemning?

 • marianne lykke nielsen siger:

  mine næmeste og drømmegæsten må da være ospel gspel choir
  marianne.lykke@gmail.com

 • Anne liv Madsen siger:

  Min familie. Drømme gæsten er min afdøde mormor

 • Maja Pedersen siger:

  Jeg skal fejre juleaften med tre generationer af min mors familie. Min drømmegæst er min mand, der ville se super godt ud i en &Tradition stol :)

 • Maja K siger:

  Hvor lækkert!

 • Tanya siger:

  Vores julebord består i år af min mands familie: moster, onkel, fætre og deres i alt fire børn, plus selvfølgelig mine egne to drenge, min mand og mig selv (sagde hunden).
  Min drømmegæst ville være min far som jeg mistede for 9 år og 1 dag siden.

 • Anne Bjerre siger:

  Min og min mands familie slår os sammen i år og fejrer jul hos min familie, min mormor(mit barns oldemor) skal også være med:-)
  Den ekstra gæst skulle helt klart være min afdøde morfar, han fortjener at være med :-)

 • Jytte Takahashi siger:

  Mine 3 børn , mit barnebarn, min svigersøn og hans mor og søster og min eksmand. Min drømme gæst ville være mine forældre, som desværre ikke lever mere.

 • Nina siger:

  Skal holde jul ved svigerfamilien så der er at finde rundt om bordet .. Min drømmegæst er min elskede morfar – der desværre ikke er i live mere! Han er savnet!
  /Nina

 • Louise J. siger:

  Mine forældre og søskende sammen med deres familier :) drømmegæsten vil være Sir David Attenborough hvis stemme jeg har kendt siden jeg var barn!

 • Mai Odgaard Petersen siger:

  De stole er så smukke. Jeg skal holde jul med mine børn, mine forældre og min søster og hendes mand. Min egen store kærlighed skal arbejde. Drømmegæsten ved bordet er min gamle, dejlige kammerat, der døde af kræft i april. Gid han stadig var her.

  kh Mai

 • Freja F siger:

  Nej nej nej – det er alt for godt! Bedste konkurrence nogensinde!

  Jamen, dem der skal side ved mit julebord er: min mor, far, bror og moster og… ja, ikke flere. Vi er efterhånden ved at være få, da nogle falder fra af forskellige årsager. Men min drømmegæst, eller faktisk gæster ville være min afdøde mormor og morfar, da jeg virkelig mangler dem her i julen, de var indbegrebet af en god og traditionel juleaften, som jeg virkelig har brug for. Ville ønske, at de var her!

 • Helene Braüner Bisgaard siger:

  Åh, jeg er så VILD med den stol (i både natur og sort)!! :D Vi skal for første gang fejre jul “alene” hjemme hos os selv, så vi er fem om bordet – vores tre skønne sønner, manden og jeg! Vores drømmegæst – hm – vi har faktisk glædet os til at prøve at være “alene”, men…drengene synes nok, at fx Rasmus Seebach ville være en stor oplevelse at få på visit med en sang eller to. ;)

 • Tanja K siger:

  Min familie skal selvfølgelig sidde med til bords og de er faktisk mine drømmegæster.

 • Mai P. siger:

  Det skal hele den pukkelrygget familie, som er blevet ret så stor. Det blivet Asien style, som vi kommer op på ca 20 mennesker! Farmand med kone, bedstemor, alle mine brødrer+kone+børn, søster+kæreste, tante+børn…puha…så jeg skriver lige “etc”.
  Min drømmegæst er min afdøde mor, men ellers har jeg allerede min drømmegæst lige ved siden af, som er min dejlige kæreste og så vores lille pige som endnu ikke er kommet til verden, men som alligevel sidder til bords og spiser med os ; )

  God jul derude!

 • Katrine Hamborg siger:

  Vi skal sidde 6 mennesker juleaften. Onkel, mormor, søskende og mor.
  Min drømmegæst er min far, som vi mistede sidste år …

 • Rikke Klokker Grønning siger:

  Min skønne familie skal sidde ved mit julebord og drømmegæsten som skal sidde i stolen er min storebror.
  Vi har ikke holdt jul med i 30 år – og i år kommer han!

 • Sophie Valeur siger:

  Min dejlige familie.. drømmegæster ville være min afdøde mormor og bedstemor..

 • Katrine K siger:

  Ved mit julebord skal jeg, min kæreste og vores datter sidde sammen med min kærestes far og mine forældre :-)
  Min drømme gæst er nok min mormor – jeg ville så gerne have haft hun skulle opleve min datter før hun døde :-) eller måske min kærestes mor, hun døde desværre også før vi fik børn …..

 • Amalie H siger:

  hold da op for en vild præmie! wauw.
  jeg skal holde jul med min næreste familie, og hvis jeg kunne shanghaie en gæst, skulle det nok være Zadie Smith; ud over at være begavet og en dygtig forfatter, virker hun så varm og interessant. (i øvrigt ville hun måske kunne give mig et par tips til den eksamensopgave, jeg kæmper med for tiden!)

 • Michelle M siger:

  Familien! Og min drømmegæst må være min kæreste :)

 • Annette Pedersen siger:

  Det skal mine søde børn og mine forældre:)

 • Anne S siger:

  Det skal mine forældre, søskende, fætter og hans kæreste og barn og moster. Drømmegæsten er min kæreste.

 • Mia CA siger:

  Jeg skal være gæst hos min søster, sammen med min søde kæreste. Drømmegæsten ville være min søn, som hygger på Tenerife med sin far. <3 glædelig jul alle..
  Kh Mia CA -aimlovelive@gmail.com

 • Lene Nissen siger:

  Ved vores bord sidder min familie mor, far, 2 døtre en mand og jeg…og hvis der skulle være en drømmegæst ville det nok være Pippi, tror jeg ! ;-)
  God jul !

 • Sara Ipsen siger:

  Rundt om mit julebord skal sidde; mine forældre, min bror, min søster, min onkel, min fætter og min kat Ole Coco :D
  Vi har faktisk en tradition hvert år, hvor vi snakker om, hvilken kendis, vi hver især vil have til bords juleaften. I år (og ligesom alle andre år) vil jeg gerne have forsangeren fra Suede til bords. Han hedder Brett Anderson og er både lækker og en pisse dygtig musiker <3
  Glædelig ju og tak for en rigtig god og hyggelig julekalender <3

 • Line Munk siger:

  Ved vores bord sidder alle mine nærmeste, næsten. Vi savner dem der ikke er blandt os mere, men som vi sender kærlige tanker juleaften. De er mine drømmegæster. Mormor, som elskede juleroser. Morfar, som medbragte fem kg. hjemmelavet konfekt, mindst. farmor, som altid lavede kludder i ønskesedlerne, så alle var overraskede, når de åbnede deres gave…og farfar, som bare nød at vi alle var samlet og sad med et saligt smil hele aftenen. God jul til alle!!

 • Julie G siger:

  Ved mit julebord skal min mand, mine to drenge, min mor og hendes mand og min bror og hans familie sidde. Det bliver dejligt, håber jeg, men jeg ville elske at have min egen far der også … Han er min drømmegæst, men desværre på den anden side.

 • Sabrina siger:

  Åhh sikken en fantastisk præmie :-)
  Jeg skal være sammen med min mor, mine 2 brødre, moster+kæreste, fætter, kusine og mosters kærestes 2 drenge. Den jeg allermest ville ønske kunne være sammen med os juleaften er min morfar som desværre døde anden juledag for 4 år siden. Julen er ikke det samme uden ham.

  Rigtig glædelig jul :-)

 • kjerstine larsen siger:

  uhh hele svigerfamilien – vi bliver 23 mennesker i alt.
  Min drømmegæst ville være min storesøster, som også var min bedste ven. Hun gik desværre bort for nogle år siden. Heldigvis ved jeg hun er i himlen og passer godt på os <3

 • Amalie B. siger:

  Mor, far, søster, bror, mormor og selvfølgelig mig selv bliver vi om julebordet i år. Og så skulle Mads Langer da være mere end velkommen, måske endda med en guitar!

 • Mette siger:

  Mine forældre og svigerforældre – men jeg drømmer om at mine eks-svigerforældre sad med ;-)

 • Katrine Slot siger:

  I år er det mine forældre samt min moster og onkel, der skal sidde med ved bordet :-) Min drømmegæst er Dalai Lama – jeg ville absolut ikke have noget imod at diskutere livets finurligheder sammen med ham hen over juledagene :-)

  Rigtig glædelig jul!

 • Lis Marker siger:

  Ingen drømme gæst , bare en hyggelig / rask jul

 • Line siger:

  Med kæreste, baby, søster, bror, far, mor, svigermor og svigerinde! Drømmegæsten må være farmor <3

 • Anne Katrine siger:

  Det skal min mor, far, bror, moster, onkel, kusiner, fætter, mormor og morfar :D drømmegæsten må næsten være julemanden ;)

 • Lene Elnegaard siger:

  Vi skal holde jul med vores to dejlige børn og svigerforældrene plus svoger. Drømmegæsten må være min mor, som desværre ikke er her længere og som børnene aldrig har mødt. :o)

 • Louise BO siger:

  ved bordet har jeg min mor, bror, onkel, tante, faster og kusiner og fætter… drømmegæsten er min far…

 • HanneM siger:

  Om bordet er vi den nærmeste familie. Drømmegæsten er min morfar. Han døde for nogle år siden, men det var ham der var omdrejningspunktet i julen. Ham der læste juleevangeliet højt efter hovedretten. Ham der kunne kigge ud over flokken af børn, børnebørn og oldebørn med det der helt specielle kærlige og omfavnende blik.

 • sally bach siger:

  Mor, far, søster, svoger, onkel, niece og jeg :)
  Jeg min drømmegæst er Peter Falktoft :D

 • Louise oest siger:

  Skøn præmie <3 en anelse skørt, men ville rigtig gerne have min far, som jeg mistede for 10 år siden, med rundt om bordet. Ville bare så gerne, at han mødte min mand og datter og ser, at vi har det godt.

 • Heidi siger:

  Jeg skal for første gang nogensinde være helt alene juleaften, men omkring mit drømmebord sidder min morfar, mormor, farmor og farfar, som jeg aldrig lærte at kende rigtigt.

 • eva kobeja siger:

  :)

 • Natalie Khayat siger:

  I år skal det bare være mine bedsteforældre, min søster, bror, forældre og mig. Det er den ‘lille’ jul, nævnte år bliver det større, hvilket jeg synes er mest hyggeligt! Haha det kunne være overdrevet hvis julemanden lige gav et visit med sine nisser.

 • Jenny Clausen siger:

  mine forældre og søskende samt deres mænd og børn. min drømmegæst må være at jeg selv fik en mand og med tiden et barn <3 er snart 30 men håber stadigvæk.

 • natasa siger:

  hele min crazy familie, håber vi kan være gode venner, så hvis jeg skulle vælge en drømmegæst skulle det være en der kunne få os til at tie stille… måske metallica?

  dejlig jul til dig!

 • Marie siger:

  Giv mig!

 • Nora Hellesøe siger:

  Der skal sidde familie, men ville ønske der også var nogle venner med

 • Rikke siger:

  Jeg skal holde jul med min familie og mine to børn på min søsters cafe, jeg ønsker mig julefred til bords, glædelig jul derude .:.

 • Marlene siger:

  Hele min skønne familie :)

  Drømmegæst.. Hmm.. Jeg er faktisk tilfreds, når blot min familie er der :)

 • Rikke Bisgård Sørensen siger:

  Jeg er klart med på bølgen af familie! Åh, hvor jeg glæder mig til at bare “være sammen” <3

  Kh Rikke

 • Malene Badsgaard siger:

  Mine forældre, mand og barn. Det bliver så hyggeligt bare os 5. Drømmegæsterne ville være mine to søskende med familie, som er hhv højt i nord og i langt syd på.

 • Maja Fuglsang siger:

  Ved mit julebord skal sidde min familie og min kæreste… :) Og de er også mine drømmegæster til en juleaften :)

  Super lækker stol, krudser fingre…!

  Glædelig jul

 • Christina F siger:

  I år er vi blot os 4 herhjemme, vi trænger til at se os selv i øjnene og lade os nyde stilheden. Jeg håber jeg de næste 40 år ikke har den samme ro og derfor vælger jeg at svælge i roen jeg har netop i år, hvor børnene er 3 og 4½.
  Anden juledag fylder vi op med svigerfamilien og det bliver skønt.

  Drømmegæsten er min mor, hun er hos sin mand og hans familie og det er også godt. Men jeg ville elske at dele min jul med hende igen.

 • Yvonne i siger:

  I år skal mine svigerforældre , mine 2 tøser , manden og jeg .
  Det kunne da være fedt hvis George Clooney poppede op på min adresse, ville nok blive lidt rød i kammen, jeg gamle kone ;-)

 • Henriette Børresen siger:

  Om vores julebord sidder min dejlige mand, min laban af en teenager søn, min frække 11 årige datter, og mine skønne forældre. Vores drømmegæst vil være Obama, så skulle der tages “Selfies”…

 • Helena Møller siger:

  Sikke en flot præmie…

  Ved mit julebord bliver vi, udover mig selv, min mand, min datter, mine forældre og mine brødre. Min drømmegæst/gæster er mine to svigerinder som i år holder jul hos deres forældre. Det er bare så hyggeligt når vi alle er samlet.

 • Marianne juhl siger:

  Min drømmegæst er min højtelskede kæreste som desværre ikke har mulighed for at holde jul hos mig

 • Susan Aagaard Petersen siger:

  Det bliver en dejlig jul. Med ved julebordet skal mine to døtre, hvoraf den ene er kommet hjem ffra det store udland for at holde jul. Min far og hans søde kone skal sidde med ved julebordet, det skal min bror som bor i udlandet, også og hans kæreste. Og sidst men ikke mindst kommer min svigermor fra jylland også. Der er full house, hvilket altid er mit drømmescenarie for julen

 • Line Damsgaard siger:

  Skal sidde til bords med mine forældre og min storebror. De er allesammen drømmegæster, kunne ikke forestille mig at fejre jul med andre. :)

 • Anja Kis Svendsen siger:

  Skal sidde til bords med min mand og vores børn, min bror og hans børn, mine forældre, min svigermor, min farmor og min mands farmor og så nissefar. Vi bliver tretten til bords, derfor har nissefar fået den ene bordende, egen tallerken osv.

 • This Is Why siger:

  Wauuw! :O
  Min egen familie, og min søde søster og den lille, der vokser sig større i hendes mave.
  Drømmepersonen ville være den afdøde Nelson Mandela – virkelig kliche, men en fantastisk person.

 • Lene K. siger:

  Min søde svigerfamilie og mine forældre. Drømmegæsten må være min mands mormor, som jeg aldrig nåde at møde. Hun skulle være en fantastisk kvinde.
  God jul allesammen!

 • Den nærmeste familie, og det ville ikke gøre noget hvis E. Aster Bunnymund kom forbi ;)

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.