Formland UPgraded – Nu er det nu

kl1Foto: Anja Vind

Om mindre end to døgn går det løs i Herning
Knap er de sidste confetti fejet af banen i Boxen, før en ny stor event ruller sig ud. Og indrømmet, jeg vil også langt hellere heppe på dansk design, så jeg glæder mig!

Lad os kaste et sidste blik på trendområder, foredrag, workshops og nye spændende udstillere.

Foodfolk_arkGrafik: Eckmann Alive Studio

Ved du at:

F – står for Food. Hele hallen er som en trendy torvehal med nye og unikke smagsoplevelser – en hyggelig markedsplads med fokus på særlige og unikke delikatesser

*

Formland UPgraded er som noget nyt opdelt i 9 Communities, dvs temaområder, så du som besøgende let kan orientere dig efter behov, lyst og nysgerrighed. Se oversigten her.

*

Workshop EAGrafik: Eckmann Alive Studio

du i forbindelse med Eckmann Alive Studios 3 CLOSE UP temaer, hver dag kan deltage i 3 gratis workshops med gør-det-selv og styling inspiration til din butik. Det foregår kl 11.00, 13.00 & 16.00 I HAL H

*

IMG_8067 lilleFoto: Anour

at UP FRONT området byder på spændende nye udstillere som Anour og We Do Wood

*

at SHOW UP er et helt område i Hal F, der er forvandlet til et stort moderne køkken med plads til mange gæster. Mød kokke, kogekoner og ildsjæle der brænder for mad og madlavning. Kom forbi til eksperimenter og prøvesmagninger med bl.a Lasse Skjønning Andersen fra  Grød, Martin GUF, Jacob Gjerulff fra Plantefabrikken og Anita Dietz og Thorkil fra Nordisk Tang

*

ekspresbussen1Foto: Formland UPgraded

at der går en bus fra København til Formland UPgraded og retur igen samme dag. Bussen koster 199 kr. og der er inkluderet netværk og gratis rundstykker og sandwich. Se mere her.

*

at PEJ gruppen hver dag kl 12. klær dig på med ord, billeder og gratis farveprøver fra efterår/vinter 14/15’s trends og tendenser i SPEAK UP området i HAL D, stand 3378. Du har samme sted mulighed for at købe trendbøger og blade.

*

mads_portrait2Foto: Mads Arlien-Søeborg

at Mads Arlien-Søborg, udover at kuratere UP COMING og UP FRONT områderne, hver dag kl 13. holder foredrag i SPEAK UP området i hal D, under overskriften ”Nordic design community og danish design: Hvad var det en gang, hvad betyder det idag og ikke mindst hvor bevæger det sig hen”

 

Vi ses!

*

Indlægget er lavet i samarbejde med Formland UPgraded, alle ord, indhold og ideer er mine egne

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.