Spring News – Ferm Living SS 14

04_3989 (1)

Sikke en dejlig dag!

Når hele to af ens yndlingsmærker lancerer nyt, og man ved selvsyn kan mærke og se at det holder. Lad os starte hos Ferm Living, som jeg ved også står højt på Jeres liste.

Det danske brand bygger fint og enkelt videre på deres efterår/vinterkollektion MORE, og tilføjer i denne sæson flere nye spændende items.

Inspirationen er bl.a. hentet i det Inka/indianerunivers, der præger modebilledet, og som Ferm nu fortolker i deres eget geometriske formsprog. Jeg er personligt vild med farverne, som jeg synes er ramt meget fint og rigtigt.

05_3994 (1)

Planter er hot, og i den mere spektakulære ende er de svævende planteholdere, som tager potteplanterne ind i boligen på en ny måde.

11_4063

Svenske Ingela P Arrhenius, står bag de naive køkkenmotiver, med retro-referencer. Tjek også den udvidede laminatserie med to-sidet motiv. Virkelig en funktionel import fra det svenske køkken.

07_4006 (1)

Jeg elsker duge, og har forbud mod at købe flere. Så jeg bliver nok nødt til at ønske mig den her fiiine sag med kuglepennemotiv og tilhørende mundservietter. Her kan du måske også lige ane messing-servietholderen, som er en del af en større messingserie. Og ja tak til det. Messing bliver vi (måske) aldrig træt af.

20_4136 (1)

Til de små, er der godt nyt med en quiltet jersey-serie i tre farvevarianter. (Og så ved jeg bare lillebror ønsker sig den der diagonalstribede plaid!)

17_4115 (1)

Hvad er din favorit i den nye kollektion?

2 Comments

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.