Spring News – Kähler relancerer Ursula stellet

_1116467778

Jeg bliver helt høj, og lidt fortumlet når produkter vækker så mange følelser!

Sikke en dag! Som hvis min datter skulle møde Rosa fra Rouladegade, eller det var jul i juli – lidt uvirkeligt og meget spændende. Ursula er tilbage – og ja, det er stellet som du husker det fra halvfemserne, i stærke mættede farver, med spidse næser og runde former.

_1506158613

Kähler Design havde inviteret – på toppen af Bella Sky, og alle var der. Inklusive Ursula Munch-Petersen selv, der meget morsomt og rørende fortalte om hvordan stellet i sin tid blev til, som en del at et legat-ophold på Den Kongelige Porcelænsfabrik, som så ikke ville producere da de tre år var gået. Og hvordan Politikken journalisten Henrik Steen Møller spillede en stor rolle i at fabrikken omsider satte linjen i produktion.

_2518489027

Da Royal Copenhagen senere skiftede strategi til en mere konservativ og romantisk portefølge, forsvandt linjen, og manglen har været begrædt af mange. Bl.a. findes der en gruppe på Facebook der hedder “Vi vil ha Ursula tilbage”.

Den gode nyhed er at nu er Ursula tilbage. Genoptaget af Kähler Design, der med fremgang og mod, trækker tråde tilbage i en klassisk dansk keramik-tradition, og heldigvis også husker at støtte den unge generation.

_3607407034

Fra midten af april kan du igen shoppe kander, ovale tallerkner, små og store skåle i gul, hvid, kobolt, to grønne, en ny grå og en koralrød. Priserne er sænket med 40 % i forhold til de gamle dele, dvs. at de starter på 149 kr. og slutter på 399 kr. for den store kande.

_5976144650

En anden god nyhed i nyheden er at stellet lanceres i stentøj frem for det oprindelige fajance. Resultatet er et langt mere holdbart produkt, der også tåler maskinopvask.

_0715029163

 

Jeg saksede lidt i den store kollektion, og du kan se mine favoritter herover. Hvad glæder du dig allermest til?

18 Comments

 • Malene siger:

  Det bliver så godt! Jeg ønsker mig allerede en kande.

 • Mette siger:

  Ej hvor godt! min mor ønskede sig meget en kande, men nåede ikke at få den før de udgik, så det er da oplagt til næste fødselsdag :-D mon ikke jeg også selv skal have en lille kande :-) fine farver btw

 • Bodil Romme siger:

  Flotte billeder, dejligt at se de nye farver. Ved du om kasketskålen kommer med i produktionen og tekopperne bliver lavet i gule ? Dejligt at kunne følge med på din side :-)

 • Marian siger:

  Jeg er helt forelsket i den grønne farve. Jeg tror gerne at sådan en flot, grøn skål må flytte ind i mit køkkenskab!

 • Tanya siger:

  Nej, hvor godt! Jeg var så ked af at det stel udgik, for jeg har fået foræret de fineste ting, og ville gerne samle videre.
  Jeg skal klart have den store, grønne kande og nogle fade :-)

 • @Bodil. Jeg tror jeg kan svare nej til begge dine spørgsmål. I det materiale jeg har fået er der kun den hvide tekop med grøn hank, og når jeg googler “kasketskål” kan jeg heller ikke genkende den fra materialet. Men ellers er jeg helt sikker på Kähler kan svare på spørgsmålene, og måske uddybe deres planer. Og tak for de fine ord.

 • rita wiik siger:

  Kan det passe, at den nye grønne og den nye gule er knapt så stærke i farverne som de gamle farver og den røde lidt hen mod cherise? Mvh RW

 • Hvor er det FANTASTISK!!! Jeg har ærgeret mig så meget over aldrig at have fået en Ursula kande, så når vi rammer midt april, rammer sådan en lækker stor grøn kande mig. Samme farve som min cykel, som jeg stadig bliver glad af at cykle på. Tror helt alm. postevand vil smage himmelsk af en grøn Ursula. God weekend, og tak for dejlig info.

 • zine siger:

  Sikke en glæde. Vi ønskede- og fik 6 af de små pastatallerkener i turkis da vi blev gift for 10 år siden. De er en daglig glæde. Og stor var ægrelsen da vi ville have flere nogen år efter, og de så var udgået. Det ser ikke ud til at den turkise kommer, men så skal vi have 4-6 hvide. Så der er til mange gæster

 • Helle Blach siger:

  En rigtig god nyhed:-) Smadrede lige en blå skål i julen. Ursula passer flot i alle farver til stort set alle royale stel. Godt set, Kähler:-)

 • Pia Springborg Ribers siger:

  Hurra !!!!! Den grønne ovale skål ,som jeg engang fik af Ursula , er min yndlingsskål ! Glæder mig til mere………

 • Gunild Høeg siger:

  Jeg glæder mig til det hele! Men særligt glæder jeg mig til de gule skåle og ovale tallerkener :-)

 • Giesela Ley siger:

  Har søgt helt vildt efter en kop, som mangler i mit skab. Endelig kan jeg få den tilbage.

 • herdis thuesen siger:

  En af de bedste nyheder jeg har set længe, det bliver de ovale skåle i alle størrelser og farver der flytter ind hos mig.

 • Christina ølund siger:

  Hvor er den gruppe..
  Jeg har 5 dybe ursula pasta tallerkner.. Som jeg vil sælge..
  Måske der er interesseret der

 • Christina ølund siger:

  Fra Royal copenhagen

 • Hej Christina. Kan ikke finde gruppen. Måske er den nedlagt. Men fandt denne. Der jo også giver mere mening, når nu Ursula er tilbage :-)
  https://www.facebook.com/groups/248861328458224/
  Sweets/Laura

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.