NamNam barstol – TESTING

test namnam

Med nye kvadratmeter og nye muligheder
 skulle jeg ikke overtales længe for at teste et af mine pt favoritmøbler, Nam Nam barstolen.

Navnet, der løsrevet, kan lyde lidt plat, stammer fra restauranten af samme navn, hvortil stol – og barstol er designet af duoen HolmbäckNordentoft, og produceres af århusianske 8000C. Designet har klare asiatiske referencer, da rummet og maden er et Singapore inspireret fusionskøkken.

8000c_namnam_barstol_3

P1130096

Farverne er et helt kapitel for sig selv, og er med til at gøre stolen ret fortryllende: På BoShops side her, kan du skræddersy ikke mindre end fem parametre: træoverflade, farve, farve på sædeknapper, højde på barstole osv. Jeg er helt forelsket i den jorbæris-farvede, der også fungerer meget fint sammen med den tomatrøde.

P1130088

Jeg havde desværre ikke mulighed for at skræddersy testmodellen, og dermed teste en høj model, der ville passe til vores barbordplade i køkkenet. Heldigvis kan barstole kan lidt det samme som skamler – hvilket er lig med det meste. Til køkkenskriveren, til de nye potteplanter og som regel til håndtasken i entreen.

P1130085

Jeg er kort sagt begejstret, både for design og komfort. Og nu drømmer jeg i grunden mest om at sidde i en bar, med 10 sjove tøser og en long mango i hånden.

P1130097

SweetTip: Jeg har helt eksklusivt fået lov til at tilbyde Jer 10 % rabat i BoShop, hvis I tilmelder Jer deres nyhedsbrev her. Passer godt med deres udsalgstilbud ligeher.

1 Comment

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.