Cool Sweet Copenhagen

SAMSUNG CSC

København, du er for lækker!

I solskin, med den (ret fede) havnebus drog vi i weekenden på nye eventyr, for at tjekke byens nye sommer venue Papirøen. Af på Operaen – de ældre gik til venstre, de smarte til højre og dem fulgte vi efter med børn og vogn. En lille gåtur senere, hvor vi bl.a. snakkede om at bo i en båd, krydsede vi broen til den lille ø og bang – sublim udsigt til byen, vores kuppel og skuespilhuset.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Papirøen  – der nærmere er en holm (og ikke lavet af papir) huser pt Experimentariet, men det gemte vi til en regnvejrsdag. Og lige ved siden af lå så stedet, jeg spår får en fed sommer Copenhagen Food Experience.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Sikke et cool sted. Meget i sin vorden med meget få truck og boder indtil nu. Men ideen om at samle ærlig, æstetisk og lækker mad på hjul er jo genial. Og med den vandudsigt kan det ikke gå galt hvis vejret tillader det.

Hallen er rå, på den gode måde og med gule søjler, containere med mad og reggaemusik i baren var jeg ret solgt. Jeg ville jeg ønske den danske Interiør brance havde lige så meget guts og innovation til at lave pop-op og eksperimentere.

Vi ses – og gerne med den slags sol i bagagen.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Sweetip: Du kan følge åbningstider mm på deres Facebookside her. Canaltours planlægger et stop på øen, og ellers er det ca 300 m fra Bodenhoffs Plads.

 

 

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

Dette site bruger Kismet til at reducere spam. Lær mere om hvordan dine kommentarer bliver håndteret.