Hverdagsluksus og et mørkt efterår – Trend#1

De sidste 15 dage har stået på ikke mindre end to messer, fire pressemøder og tre produktlanceringer. Showet fortsætter de næste dage, og sådan skal det være.

Jeg kan mærke en litte bitte mæthed på ting og har lige brug for en pause til at snakke med Jer. Jeg har derfor lavet en lille serie med snapshots over de tendenser jeg har set og rørt, ved opdelt i fire temaer.

Vi starter med det mørke, neutrale med fokus på hverdagsluksus.

IMG_1030

Broste Copenhagen gør det så fint med smukke billeder og en produktportefølge, der er ærlig og ren i tale. Deres nordiske platform gør sig godt i rustikt stel, som i denne væg set på Design Trade.

IMG_1020

Nomess stormer frem, og har modigt og æstetisk udvidet deres linje til også at indeholde funktionelle møbler – og kontorprodukter der kan give et kort sus af lykke, og måske opfylde drømmen om evig orden…

IMG_0973

Jeg er stor fan af Fabula, der producerer tæpper der stilfærdigt og subtilt gør dit hjem godt at være i. På messen faldt jeg over de her babybløde viscose-sager, der ville være en drøm at stå ud på om morgenen.

2014-08-12 19.36.49

Royal Copenhagen lancerede ved en forrygende event i Gustav Oliver studio, deres to nye stel blå og sort riflet. Jeg er specielt helt svag over det blå, der er så trend spot on, med sin mørke dramatik og matte overflade, at overvejelserne kan gå på hvor længe vi synes det er fedt?

_

 

2014-08-26 09.59.02 HDR

Tirsdag gik turen til Carlsberg byen og Lightyears nye showroom. Sikke et cool rum! – mange meter til loftet og en rå æstetik, der ikke kan købes for penge. Den perfekte ramme om lampekollektionen, der rummer flere af mine yndlinge. Her Aeon Rocket af Morten Voss, der balancerer perfekt mellem feminine folder og maskulin skal.

 

det mørke, neutrale med fokus på hverdagsluksus.

 

2014-08-25 11.44.38-1

Ferm Living gav syn for sagen med deres suveræne nye kollektion. Jeg er specielt vild med de afdæmpede items, som decilitermålet i messing, der giver et hverdagskick af god kvalitet, når det siger hej midt i babymaden.

2014-08-15 16.16.38

Mad ER det nye sort, og en kæmpe trend, der suger passion, hjerteblod og innovation som ingen andre livsstilshjørner. Det sås med al tydelighed på Formland UPgraded, hvor fødevarerhallen summede af nytænkning og pæn emballage. Hold øje med Kudsk fra det midtjydske, der havde noget af det hele og god styling oveni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.