En kaffekande, et tæppe, en stol og et bord

Det myldrer ind med nyheder, og lad os lige tage et kig på Muuto, og den gode buket derfra

Alle items er designet af danske og nordiske designere, og der er flere virkeligt gode ting i mellem.

Creativ Boards

Dygtige Mette Duedahl (som vi også talte om her) har designet stempelkanden Push.  Sjovt at se hvordan et produkt bliver vitaliseret når det indgår i en større kurateret kollektion. Godt set, Muuto. Den ka vi godt li´.

Creativ Boards

Små fine stager i de helt rigtige farver. Grip, designet af Jens Fager for Muuto, er en lille flytbar lysestage lavet af aluminium  i fire forskellige farver: Lysegrøn, Sand, Antracit og Støvet Rød. Jens Fager står også bag RAW serien.

stol

Skalstolen Fiber, fungerer visuelt forbavsende godt, i alle de utroligt mange kombinationsmuligheder den kommer i. Skallen er fremstillet i genanvendt plast og træfibre. Skallen fås ren i flere farver + polstret med enten uld eller læder. Stellet fås som dreje, i stål og i træ. Iskos-Berlin står for det underspillede design.

Varjo_family

Hurra for Tina Ratzers nye smukke tæpper, Varjo. Navnet betyder skygge,  og hentyder til de sildebensvævede tredimensionelle effekter.

_

 

Creativ Boards

Hallgeir Homstvedt står bag marmorbordkåneren Groove, med fin rillet underside og det legesyge bakke/vasesæt Balance, hvor magnetisme mellem delene giver nye stilleben-muligheder.

Balance_vase_set_blockcolor

manz

Cecilie Manz har for første gang begået et møbel for Muuto. Bordet Airy kommer i fire forskellige størrelser og forme samt fire forskellige farver; grå, sort, oregon pine og off-white. Bordene er tænkt til at kombineres på tværs af størrelser og farver

Sjovt at se hvordan et produkt bliver vitaliseret når det indgår i en større kurateret kollektion

4 Comments

  • Christine siger:

    Hej hej! :-)

    Ved du, hvad sofabordet fra Cecilie Manz ligger til i pris – og hvornår det kommer i butikkerne (du linker ikke til det, så tænker det måske ikke er kommet endnu?)

    Kh Christine

  • Hej Christine.
    Bordene koster fra 1195 for den fine halve model til 3495 for Large modellen. Den er ikke på sitet endnu. Er ved at undersøge hvornår den kommer i butikkerne. Vender tilbage.
    Hvad synes du om bordet? Jeg er trods stor Manz fan, lidt afventende stadig væk…

  • Hej igen. Der bliver sagt oktober til bordene :-) kh

  • Christine siger:

    Hej Laura

    Tusind tak for informationen!
    Jeg synes, det er rigtig fedt faktisk – om end, jeg gerne vil se lidt live for at vurdere, om det alligevel er for klodset, hvilket kan være min bekymring. Men er vild med bordbenene!

    Kh Christine

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.