Kalender klar?

Det øs pissede ned i morges; november er i gang. Men det er OK.

Skoven er smuk, hapsen glad og det er ikke koldt endnu. Lige om et øjeblik er det 2015, og hvor crazy det end lyder, så er det sandt. Mandag i november kalder på kalender-snak, så her er fire pæne bud af en slags. Hav en dejlig dag!

bywirth_planner board

By Wirth udvider kollektionen, bl.a. med den fine Planner Board. Kalenderen er inklusiv plade, papir og ophæng. Papir i højre side kan bruges år efter år, så man slipper for at skrive samtlige fødselsdage ind hvert år. Produceret i Danmark. 450 kr.

E_kalender2015_1

Det er tredie år jeg har fået fingre i Essensens vægkalender, og jeg er igen imponeret over det fine grafiske arbejde, i år holdt i aquamarin og rosa og medfølgende fire ekstra postkort. Se den her.

_

 

family_organiser_menus_sm_1024x1024

Det er en fyld-selv-ud kalender, med et skema til hver uge i et helt år. Brug den til madplan, træning, skoleskema, eller som jeg på kontoret til ugens gøremål. Mega pæn og smart. Fra engelske Lollipop.

elkeland_Calendar2015_72web

Dygtige Elkeland har også begået en lille utraditionel kalender. 12 ark og en fin datomarkør i pap gør et helt år. 2015 kom an!

Mandag i november kalder på kalender-snak

 

4 Comments

  • linda siger:

    jeg har et blødt punkt for papirskalendere – både dem til væggen og dem til tasken! tak for evigfin inspiration. nu skal der zappes rundt og udvælges en vinder:)

  • Ja, er det ikke en trygsheds-skaber at kunne overskue, rette og planlægge på det fine ternede papir. Er spændt på hvad du vælger.

  • Gitte siger:

    Laura de er så smukke, de her kalendere men skrivepladsen er ikke stor nok. Tror jeg. Og jeg har virkelig studeret billederne. Har du nogle nye i presse.indbakken? Jeg leder efter en kalender med plads til fem familiemedlemmer hvor jeg både kan skrive at jeg skal aflevere og at der er halloweenfest kl 18, uden at det skal være med mikroskrift, så jeg stensikkert ikke kan læse det før morgenkaffen er drukket – Og slet ikke i farten.

  • Kære Gitte. Så fandt jeg endelig en kalender med masser af skriveplads. Se 7 nye bud for 2016. http://thesweetspot.kinsta.com/2015/11/kalender-guide-2016.html
    Sweets/ Laura

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.