Julegæst: The Food Club

Som en ny – måske blivende tradition, har jeg inviteret en række gode blog-venner på besøg i december. Her taler vi om jul, gaver og traditioner.

Hun er ligeså sød, som hun må være sund. Og så tager hun guddommelige billeder. Kræs for én som mig – og 1000 vis af de mange følgere på The Food Club. Hun har allerede udgivet mere end 3 kogebøger og flere er på vej. Giv den op for skønne Ditte!

Hvad betyder jul og december for dig?
Jeg tror, at december betyder mere for mig end selve juleaften og julen – jeg er vild med alle de hyggelig ting, som følger med december måned; mørke, hygge, lys, stemningen, duftene, (sne) og selvfølgelig samværet med familie og venner.

Jeg pynter ikke op til jul, og vi har fx. heller ikke juletræ i min familie. Julen og december er speciel for mig på den måde, at den er præget af fødselsdage. Min far havde fødselsdag i starten af december (han lever dog desværre ikke mere), min mor har fødselsdag juleaften/d. 24. december, og jeg har selv har d. 26. december. Så i min familie har der nok altid været mere fokus på fødselsdage fremfor selve juleaften.”.

Hvilke ting står på din ønskeseddel?
Chemex – så jeg kan brygge dejlig kaffe:
Håndklæder fra Hay
Kogebog fra Katie Quinn Davies (What Katie Ate)
En dejlig duft fra Zarko Perfume: http://zarkoperfume.com
Middag på Relæ

mørke, hygge, lys, stemningen, duftene

 

_

Har du noget du bare skal gøre for at komme i julestemning?
“Jeg har rigtig mange smage og dufte som jeg forbinder med jul, fx. clementiner, gløgg, risengrød og flæskesteg – når jeg dufter disse gode ting, kommer jeg straks i julestemning… Selv hvis jeg smager eller dufter det på andre tider af året, associerer jeg det straks med jul og gode minder.”

Hvad er dit bedste ”kom i stemning i en fart-tip”?
“Mit bedste tid er simpelthen at tage sin gode ven eller veninde under arme, og tage en tur ud i byen og drikke et glas gløgg – det har jeg tænkt mig at gøre mange gange i løbet af december.”

*

Tak til Ditte. God jul og sød december til hende og hendes familie.

PS: Husk at kigge forbi Dittes dejlige blog i december. Hun har for eksempel de her utroligt fristende spiselige julegaver…!

 

 

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.