Julegæst: Julia Lahme

Som en ny – måske blivende tradition, har jeg inviteret en række gode blog-venner på besøg i december. Her taler vi om jul, gaver og traditioner.

Hun er både blogger, forfatter, direktør, rigtig meget mor, næsten nybagt kolonihaveejer og i det hele taget et meget klogt og inspirerende bekendtskab. Tag godt i mod dagens søde gæst: Julia Lahme

Hvad betyder jul og december for dig?
“Meget. For det første trænger jeg til den ro, juleferien bringer. Mine børn gør også, og jeg elsker den måde, man går i hi sammen på. Optakten til julen, julemåneden, handler om børnene, julemagien og om nissen, der bor på bagtrappen. Jeg elsker det drys glimmer og eventyr, julen bringer ind i hverdagen. Vi har brug for netop de to ting: Glimmer og Eventyr.

I år glæder jeg mig til pausen, til juleferien. Det gør jeg hvert år, men måske især i år. De fleste år er jeg på arbejde mellem jul og nytår. Vi laver PR i mit kommunikationsbureau, og dermed også krisehåndtering. Det betyder, at der altid er nogen, der er nødt til at være på arbejde, og det er som regel min projektleder Anne-Sophie og / eller mig. I år prøver jeg så vidt muligt at trække stikket.”

Hvilke ting står på din ønskeseddel?
Jeg er stor fan af Julie Fagerholdt og Heartmade og ønsker mig den her. Jeg vil bruge den som en cardigan over kjole, jeans, og som jakke til foråret.
Dette smukke armbånd fra Stine A står også på listen.
Jeg har længe ledt efter et pænt skab, som hverken var sort eller hvidt, og jeg har forelsket mig i dette.
Vi mangler lys derhjemme, og jeg leder efter nogle store lamper, der kan hænge over spisebordet. Jeg er ret vild med den her, fordi den er så enkel

børnene, julemagien og om nissen, der bor på bagtrappen

 

_

 

sweet Xmas Julia Lahme12

Har du noget du bare skal gøre for at komme i julestemning?
“Jeg er med på det hele, men jeg undgår steder, hvor man står som sild i en tønde for at se et glimt af en glimmerelg. Jeg kan virkeligt godt lide julemad, og så elsker jeg konfekt. Min absolutte guilty pleassure når det kommer til jul er dog Elvis. Elvis – kongen – som synger julen sammen med et svulstigt 1970-er-kor, gør det for mig. Jeg bliver blød i knæene af det.”

Hvad er dit bedste ”kom i stemning i en fart-tip”?
“Slap af. Vær sammen med dem du elsker, og lad være med at løbe efter de titusind ting, du mener, du er nødt til at nå, ”blot” fordi det er jul. Nogle gange glemmer vi at julen rent faktisk ER hjerternes fest og det er hinanden vi skal dyrke mere end grangrene i ler.”

*

Tak til Julia. God jul og sød december til hende og hendes familie.

PS: Julia når akkurat lige så meget og lidt når det gælder julen som vi andre. Men hun har en bagtrappe, hvor der bor en nisse!! Tjek det ud her.

 

 

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

Dette site bruger Kismet til at reducere spam. Lær mere om hvordan dine kommentarer bliver håndteret.