Julegæst: Rikke fra That Nordic Feeling

Som en ny – måske blivende tradition, har jeg inviteret en række gode blog-venner på besøg i december. Her taler vi om jul, gaver og traditioner.

Hun er endnu en del af gaven i blogland – alle de inspirerende, søde mennesker man møder. Altid smilende og glad, og om jeg fatter, hvordan hun når både blog, job og al den gode smag. Tak til Rikke fra That Nordic Feeling for at dele  hendes jul med os!

Hvad betyder jul og december for dig?
“Julemåneden har altid haft en helt særlig plads i mit hjerte. Jeg elsker alt fra at pynte op, til traditionerne og forberedelserne, den lækre mad, duften af gran, det funklende julelys i mørket, forventningens glæde, næstekærligheden og nedtællingen til den store dag. Jeg er desuden decemberbarn og elsker at fejre fødselsdag i denne måned.”

Hvilke ting står på din ønskeseddel?

De fineste små hvide Lyngby vaser fra Lyngby Porcelæn (de mindste størrelser).

Den blødeste pude fra Aiayu

Et abonnement på inspirerende Kinfolk Magazine

Den lækreste notesbog

Den smukkeste lampe i verden

Har du noget du bare skal gøre for at komme i julestemning?
“Jeg har flere traditioner, som er med til at få mig i julestemning. Det er lige fra at tælle ned ved hjælp af adventskransen og kalenderlyset, til at pynte op med julemusik på fuld drøn, skrive julekort til familie og venner fra nær og fjern og finde de helt rigtige julegaver og gøre noget særligt ud af indpakningen. En tur i Tivoli for at drikke gløgg og kigge på julelys er også et must, og i juledagene ser vi altid Alene Hjemme i min familie. Vi kan den udenad, men vi har alligevel altid en fest med at gense den og skraldgriner i kor.

det funklende julelys i mørket

_

 

sweet Xmas Rikke That Nordic Feeling

“Jeg er kommet lidt skævt fra start i år, da jeg tilbragte den første uge af december i Thailand med sand mellem tæerne og solcreme på næsen. Jeg var så småt kommet i julestemning, før vi rejste, men den forsvandt som dug for solen under de varmere himmelstrøg. Jeg har ikke rigtig fattet, at december er i fuld fart rundt om mig, men jeg håber, lidt sidste øjebliks juleknas og varm gløgg kan få mig i stemning i tid til juleaften.”

Hvad er dit bedste ”kom i stemning i en fart-tip”?
“Hvis du er på jagt efter julestemning, er mit bedste tip at se filmen Love Actually. Det er min all-time yndlingsfilm, som altid får mig i julestemning og genopretter min tro på alt, hvad der er godt i verden, menneskeheden og kærligheden. Hvis ikke det hjælper, er der ikke andet for, end at sætte Whams Last Christmas på repeat, bælle gløgg og spise risalamande til du kaster op!”

*

Tak til Rikke. God jul og sød december til hende og hendes familie.

 

 

 

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.