L:A Bruket – Vinterblødhed og badeværelsesinspiration

Det begynder at være temmelig ondt at cykle på kontoret. Som om huden ikke rigtig slår til.

Chillfaktoren er høj og jeg kan tage mig selv i at drømme om en lille lounge på badeværelsesgulvet, som er så dejligt varmt.

Faktisk så drømmer jeg meget om at pimpe mit badeværelse, som godt nok er stort og lækkert, men så utroligt hvidt og standart.

XK0W0011

Men se nu her så fine billeder jeg fik fingre i!
Indretningen, som jeg er ret oppe at køre over, stammer fra sæbe- og spa-producent, L:A Brukets fine svenske butik og showroom i Varberg. Her sker al fremstilling, og her har traditionen for kurbad levet i over 200 år.

10374463_850944171603664_4581594368089534835_n

På væggene hænger produkterne, fint opsat på clipboards i pap, stylet med klude og børster.

XK0W0008.

På den olivengrønne baggvæg, der er omkranset af en rå murstensvæg står fede stålreoler i forskellig højde. Disken har zink på toppen og er beklædt med mørkt træ.

 

certificeret med Ecocert

 

_

 


Klik på billedet for info og links. Du finder forhandlere af L:A Bruket her. Clipboardet er herfra.

Her ser du et par af mine favoritter, bl.a. håndsæben med citrongræs, som jeg elsker! Den er dyr, men megadrøj, og duften er fantastisk.

Alle L:A Brukets produkter er certificeret med Ecocert, USDA organic og Soil Ass Organic, og næsten alle ingredienser er økologiske. – Og ja. Jeg er også en sucker for den virkeligt fine emballage. Jeg genbruger de brune flasker til sulfo ved køkkenvasken.

XK0W0019

Blæretang høstes i hånden udenfor Varberg kyst og tørret naturligt. Tangen har længe været anvendt i kurbade og menes at stimulere blodcirkulationen, løsner stive muskler og lindre smerter, hudirritationer og solskoldning. Læg også mærke til kurven som er af mærket Korbo, der fremstiller de smukkeste metalkurve.

XK0W0278

Glimt fra butikken udefra. Den bruges samtidig som showroom for samarbejdspartnere.  Lager, kontor og produktion ligger i forlængelse hermed, så alt er samlet på ét sted.  L:A Bruket ligger nabo til det gamle slot i Varberg. Butikken er åbent for private, så det var måske turen værd?

Produceret i samarbejde med Walnut Street/ L:A Bruket

*

May contain adlinks

 

 

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

Dette site bruger Kismet til at reducere spam. Lær mere om hvordan dine kommentarer bliver håndteret.