Blomstermylder og messetrang

Yeah, nu er nedtællingen for alvor i gang,

– og jeg ved næsten ikke hvor jeg skal starte, for at få jer fortalt alt det fine der er i vente på forårets Formland messe. Det bliver så forårsrigtigt og godt. Hæng på.

Homeware

Rice er tilbage i topform, og som udstiller på messen. Jeg var for nylig en tur i deres showroom, og kan berette at du kan glæde dig til endnu flere møbler (pastelfarvede rattan!), yoga udstyr du må have fingrene i, presset glas og chunky farverigt keramik. Mums

Friday-15.3

Duoen bag en af Danmarks mest spændende blomsterforretninger Bloom K, står også bag trendområdet Green Living. “Tiden er til at tænke alternativt, vælg planter med forskellige strukturer og nuancer for at skabe et smukt og kontrastfyldt udtryk”. Det glæder jeg mig til at se!

nye kreative måder at dyrke have på

_

 

altankasse-i-kobberfinish-3-planter-med-indhold-hs

Det pipler frem med nye kreative måder at dyrke have på. Base 212 stiller op med en række designs, så selv den lille altan kan være med på Urban Gardening

IMG_0214

Dorte Kvist, der står bag flere bøger om urban gardening og bloggen her, er også kvinden bag en nye haveproduktlinje for Nelson Garden. Jeg er pjattet med rygsækken, potteformeren og redskaberne her. Hep for moderne havedesign. Mød også Dorte Kvist på Speak Up scenen torsdag og fredag kl. 11.

rammer

Er du mest til grønt der ikke skal vandes må du tjekke de mange udstillere med botaniske tryk, bl.a Pernille Folcarelli og Simply Flowers herover.

#letitgrow

Indlægget er lavet i samarbejde med Formland. Alle ord, indhold og begejstring er mine egne

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.