Cocktails, uldgarn og en tiger på væggen, på Formland

Om næsten præcis en uge går det løs!

– og jeg har det lidt som en ko der skal ud og danse. Utålmodig og spændt på inspiration, snak, overraskelser og nye varer gennem hænderne. Vi tæller ned til Formland.

Waldorf

Ny på messen, men bestemt ikke i branchen er MarkWaldorf, der udover en dejlig kulørt webshop, også springer ud som agent på fine nyheder til væggen. Jeg er vild med prints’ne på træfiner, og må hilse på den tiger. Se det hele på stand D3232
*

guld1new2

Som et nyt tiltag er der under titlen SLOW LUXURY i hal D, samlet en spændende håndfuld udstillere. Her kommer du tæt på designere og iværksættere med håndværk som fællesnævner. Området er kurateret af G-uld, der selv tidligere har optrådt på Formland med deres magiske garnfarve-show.

De arbejdende værksteder viser lækkert læderarbejde, unika tekstil forarbejdning, traditionelt letterpress, fremstilling af urtesalver, grafisk design med et twist og meget mere.
*

10857800_589412844494213_4987369319948003288_n

Med er bl.a. Herbal Salvation, der arbejder med håndrørte salver og cremer af vildtsamlede eller økologiske, 100% naturlige råvarer.  

_

 

IMG_1202

Mød også Gefiltefish og Mette Nørhede, der er multimedie kunstner på den regelbrydende og inspirerende måde.
*

nohrlund

– og når du så trænger til en forfriskning, kan vi måske mødes til en “coctail på flaske” fra Norhlund– lavet af sæsonens bær med spiritus. Jeg stemmer på hyben, havtorn og rom. Skål og vi ses om en uge!

Indlægget er lavet i samarbejde med Formland. Alle ord, indhold og begejstring er mine egne.

 

Utålmodig og spændt på inspiration, snak og overraskelser

n bedste spiritus

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.