Trends 15 * Pudesofaen

Et nyt blankt år, fuld af nye møbler og puder

Hvad der var helt rigtigt sidste år, er måske allerede slidt i år? Hvad bliver det nye, og hvorfor? Jeg har sakset og hummet og fornemmet og smugkigget i alt det nye. Hæng på, her kommer the Sweet Spots trendtema 2015 – et nedslag som forhåbentlig kan inspirere til fornyelse og forandring hjemme hos dig.

andtradition_2014_01foto: &Tradition

# 3 – The key items

Og hvad er så “IT” – hvilke møbler og accesory popper op, som vild surdej, og hvad kommer vi til at se masser af i den her sæson?

Pudesofaen: Vi er stadig vilde med den højryggede sofa, men i år bliver den mere afslappet, næsten sporty, med metal eller træstel og løse puder. Den svæver på tynde ben, og har gerne en søster eller kusine med i opstillingen. Den er let og cool og har et forfriskende nutidigt look, dejligt fri for retro referencer. Derfor er vi vilde med den. 

_

 pudesofaen

&Tradition, har netop har lanceret Cloud (blå), designet af Luca Nichetto, betrukket med Kvadrat Sunniva, der fås i marine og knækket burgundyrød, lys sand og grå. Ny klassikerpotentiale.

Mere prisvenligt (gætter jeg på) hos nye Woud; Nakki designet af Mikka Tolvinen, der fås som lænestol, puf og som her en lille to’er.

Moderen til pudesofaen er klassisk og megalækkert, Continental sofaen fra Swedese, der her ses i rosa.

højrygget sofa –  mere afslappet, næsten sporty

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.