Trends 15 * the bedroom

Et nyt blankt år,

– eller næsten. Bare 13 dage er der gået, og allerede flyver det lavt med bud på trends og tendenser. I skal jo på ingen måde snydes for mine bud. Og dog. For er tiden ikke til noget andet, end tre temaer med sammenstillede ord med bogstavrim? Skal vi ikke bare melde fri leg og plukke på hylderne?

Jeg har sakset og hummet og fornemmet og smugkigget i alt det nye. Hæng på, her kommer the Sweet Spots trendtema 2015 – et nedslag som forhåbentlig kan inspirere til fornyelse og forandring hjemme hos dig.

Fabula_Living (foto Bjarni B. Jakobsen)

# 1 – the bedroom
Soveværelset er den nye stue. Rummet hvor du med lille indsats, og for få midler kan skabe dig en egostue, en hjemme-lounge. Tag den bærbare med eller lad være. Læs en bog, se en film, kys din mand. Men prøv lige at kig derind igen: Vågner du til en smuk udstilling af dine bedste sko, en fin ophængning af dine bedste instagrambilleder, eller er det på tide med en oprydder, eller måske en hjemmelavet sengegavl?

Øverst: Et smugkig fra mit nyeste job, styling af billeder for Fabula Living. Se hvor effektfuldt den mørke bagvæg er, og hvor fint tæppet samler sovezonen. Farven er Copenhagen blue fra Flüggers stilhistoriske farvekort.

 

Soveværelset er den nye stue

_

Spritnye billeder fra House Doctors nye, meget fine katalog. Rolig enkelthed og nordisk vibe til dem der er glade for hvidt. Skøn pudesamling i ryggen (køb 3 hovedpuder, hvis du har svært ved at finde store rygpuder). Sød detalje med spejl og hylde til produkter som natbord.
(klik på billedet for at shoppe produkterne)

PhotoRepro: 1 Retouch: Johan Flodin

Må lige have det her skønne super-skramlede rum fra Ikea med. En af mine kæpheste, når jeg indretter soveværelser, er at bruge et loftshængt forhæng i stedet for kedelige skabslåger. Du får hygge, luksus-hotel fornemmelse og et godt sted at gemme støvsuger, arbejdsbord og symaskine bagved.

SweetTip: Få inspiration til at lave din egen sengegavl ved at følge min DIY opskrift her.

Contain adlinks

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

Dette site bruger Kismet til at reducere spam. Lær mere om hvordan dine kommentarer bliver håndteret.