Fabula Living 2015

Det vælter ned med sne, og ind med nyheder.

– Og dagens billeder er af en ganske særlig slags. Nemlig et udsnit af de mange, helt nye billeder fra tæppe-producenten Fabula Livings 2015 katalog, som jeg har været så heldig at have stylet og  været med til at lave ny visuel identitet på.

Det har været en sand fornøjelse at have et produkt i hænderne, skabt af virkelige passionerede mennesker, som samtidig har vist mod til at rykke det visuelle et nyt sted hen. Du kan se hele kataloget her, og hele kollektionen her. 

Billederne er fotograferet af Bjarni B. Jacobsen, kataloget er designet af Wrap Unlimited og langt de fleste tæpper er designet af Listbeth Friis.

Fabula Living Catalogue 2015-6

Lav et hyggeligt patchwork af løse kelims på gulvet.   – Prints fra Just Spotted, Møbler fra Muuto, Maling fra Flügger
*

Fabula Living Catalogue 2015-22

Sæt striber sammen med striber. Lampe fra Lightyears, stol fra Muuto, pude fra Lisbeth Friis. Maling fra Flüggers stilhistoriske farvekort.
*

Fabula Living Catalogue 2015-8

Et tæppe under sengen er en genvej til hygge og møblering i sovevælset. Sengetøj fra Georg Jensen Damask, bord fra Foxy Potato, Væghænger fra Elkeland, lampe fra &Tradition.

_

Fabula Living Catalogue 2015-24

Brun er den nye grå, og stærkt på vej tilbage på tekstiler, tæpper og vægge! Plaid fra Luckyboysunday, sofa af Anne Boysen fra Erik Jørgensen.
*

Fabula Living Catalogue 2015-9

Spejl og mørk sølv er perfekt match til alt det blå. Vægkunst af Kristina Dam, lampe fra Lightyears, pude fra Hay, Sofa fra Erik Jørgensen.
*

Fabula Living Catalogue 2015-4

Få en rolig, cool vibe med vægge og gulve i samme lyse grå. Print fra Kristina Dam, Stol fra FDB, bord fra Designletters.

*

Alle tæpper fra Fabula Living. Alle vægge og gulve malet med farver fra Flüggers stilhistoriske farverkort. 

 

patchwork af løse kelims på gulvet

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.