Sweet Hot Stockholm # 1- The subtle shades

Efter tre gode messer (og en tilbage),

– er det tid til lidt mere status. På trends og materialer og farver. Vi starter med en Stockholmsrunde, som på ingen måde kan være i et indlæg. Messen, der er en møbelmesse, summede af god stemning, nye kontakter og en fornyet tro på at Nu er det Nu, der igen kommer gang i den. Og kunne det så ses på møblerne`?

Ja og nej. For (som farveelsker) synes jeg ikke at hovedindtrykket var farver, som i kulørthed. Snarere en subtil leg med nuancer; en grå på en grågrøn, sammen med en blåbeige. Altså et nyt eksklusivt udtryk af tone-i-tone, stadig i leg med metallerne, hvor mørk sølv/stål er det nye.

IMG_2964

foto 2 (3)

IMG_2927

IMG_2958

IMG_2923

_

IMG_2916

IMG_2814

IMG_2771

IMG_2754

foto 1 (5)

1. Friends and Founders: nyt dansk brand – tjek det ud! * 2: Moodboard (som sås alle vegne) fra Bolon *  3: Sort badopstilling fra Menu, der gør det så godt * 4: Hjørne fra Bent Hansen, der er i spændende udvikling  * 5: &Tradition, der bl.a. havde denne skupturelle lampe med som nyhed* 6: Asplund, der tonede ned på møbler og op på tæpper, som generelt er super trendy * 7: Trip Trap viste fede møbelnyheder, både i lounge, men også i det spinkle urbane altanlook. * 8: Fin stand opbygget af kassetter med farvede bagplader – god idé (navnet smuttede) * 9: Fine Fabula Living, med pæne nyheder fra Lisbeth Friis’ hånd * 10: Detalje fra Strings stand, stylet af Lotta Agaton, grib ideen med glassene med farve.

Stay tuned, mere nyt fra Stockholm er på vej :-)

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.