SweetMood: Arty blue and pale green

Der har været lejlighedsvise momenter:

– en skøn varm mur, der kaldte på en kop kaffe, en lys stemning på en eftermiddagscykeltur og noget med en sang om hyacinter. Ella siger,  “Mor, på søndag er det forår”, og skal vi ikke bare sige at det er vedtaget!

Min indbakke er tæt på at sprække, og oven på messeturene, har jeg helt forsømt at dele søde nyheder. For at ta’ trykket har jeg samplet lidt, der endte med et moodboard hvor “kunst møder blå, møder natur-stemning”

Anour-A-light-groen-miljoe-HR

Dygtige Anour, lancerer nu sin smukke messinglampe i en oxyderet variant, der fremstilles efter en gammel gørtler-opskrift, hvad det så end betyder. Men smukt ser det ud.
*

43f9a1aa-1812-4cf9-ad89-c8d7dec71d95

Er du vild med gallerivægge og poster-fræs, må du lige tjekke Finderskeepers nye sending af skifterammer, til absolut rimelige priser. Stilleben har også fået et par gode modeller.
*

59

Anne Nowak går nye spændende veje. Hendes værk DE DØDES DØDE BLOMSTER er en del af Amory Art Week, som foregår i NYC den 3-8 marts. Gennem et år har Anne samlet visne blomster i komposten på forskellige kirkegårde og presset dem. Med den fotografiske proces blåtryk fremkalder hun et negativt billede af blomsten og bearbejder det.
Resultatet er magisk, dragende og tankevækkende, og jeg krydser fingre for der kommer nogle stykker af de 150 motiver, med retur til Danmark. Læs mere her.
*

76f8ef4a-df49-4acb-a7ae-e32655f849af

kunst møder blå, møder natur-stemning

_

4e0d0844-6223-4ca8-9281-038724da21dc

Mere dragende blå kunst. Unika stentøjsskulptur af Louise Gaarmann, nu til salg i fine Kitub

BM_Spanish Chair_2226_Smoked oak_Black leather_v2

Den spanske stol, som jeg spår en stor renæssance, lanceres nu i røget eg, med sort læder. #startsaving.
*

e9ca3e2e-f863-4d87-997c-f3d1b2b45c99

Stilleben har netop fyldt op i webshoppen af Arhøj Studios skønne brevvægte i glas.
*

Udklip

Chimalaya, det står for babyblød cashmere og smuk nepalesisk keramik sælger ud af shoppen, og du kan nu gøre gode fund derinde. 

ikea Flet

Kurveflet er hot, og Ikea møder det behov med en ret omfangsrig ny særkollektion ved navn Nipprig. Tæpper, kurve, møbler rammer varehusene i marts og online 1. april.
*

Hav nu en dejlig weekend. Vi ses på mandag.
Sweets/ Laura

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.