Indret med grønt: 5 ophæng til planter

Jeg kunne med held gen-opdyrke

mine evner ud i at knytte, tillært mig på Præstelundsskolen i start 80erne. For det er hot som aldrig før (!) at hænge sine planter op. Og det giver god mening, eftersom potteplanter er bomben, men mange af os ikke har nogen vindueskarme.

Jeg har rodet  i mailboksen og arkivet efter nogle typer, der ikke lige ses i enhver webshop, og ellers må du meget gerne tippe i kommentarfeltet, så vi kan dele hinandens tip til fede planteophæng.

Jungle

Jeg er vild med Design Letters nye vægophæng til deres krus og nye plantepotter. Så utroligt oplagt og fantasibefordrende at lege med bogstaver på væggen. Winwin, når planterne leger med.

*

just White

På vej i handlen er de her smukke Air Planting mobiler fra Just White. Et svævende kobbernet holder en Tillandsia, der lever af luften (jep) og blot skal sprayes en gang om ugen. Vejl. Udsalgspris bliver 389 kr.
*

hot som aldrig før (!) at hænge sine planter op

_

IMG_8859

Planteplaneter er det poetiske og også supernemme begreb, for Kaja Skyttes mos-med-sukkulent-ophæng der hitter flere steder i byens butikker. Kig forbi Black på Frederiksberg, hvor Katjas værk, der også indbefatter de smukke artistiske haveplaner pryder vinduerne.
*

smukt brugt
Billede lånt fra Instagram

Flittige Laura fra Amagerbutikken SmuktBrugt flytter torsdag til nye store lokaler på den anden side af gaden. Med sig har hun sikkert de fine macraméophæng fra Myminmy, til 80 kr.
*

IMG_2658

House of Rym, der bl.a. fås hos Retro Villa, og som er et svensk/nordafrikans co-op, har bl.a. de her to smukke ophæng i kollektionen. Jeg er vild med læder viklerierne.
*

 

4 Comments

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.