Vandt du bakkebord fra Norrmade?

Update:

1000 tak for de utroligt mange søde, og meget hittepåsomme bud på hvor og hvordan I vil bruge bakkebordet fra Norrmade. Desværre var der bare en enkelt at gøre glad i den her omgang. Så gi den op for:

#19. Mai O
Skynd dig at sende mig en mail. så er der bord på vej.

Og stor tak til Norrmade, for den flotte præmie!

*

Hvis du ligesom jeg er vild med sideborde

– natborde småborde konsolborde –  må du spidse øre nu!

For jeg har været så heldig at teame op med ret nye Norrmade, der har begået den fineste udgave af et bord til alt det løse; telefon, kaffekop, hårelastikker, boligblade, de bøger jeg aldrig får læst, og den ostemad der blev smurt for to timer siden.

steward_header

Og jo, ligner bordet Steward ikke noget velkendt? Præcis, etageren, kagefaddet har været inspiration for designerne bag, der for hele kollektionens vedkommende er Tools. I al sin etage-enkelthed er det jo genialt. Godt ved sengen, sofaen, lænestolen – ja hvor?

Alt du skal gøre for at være med i konkurrencen om et bord (valgfrit sort eller hvidt) er at byde ind med hvor i dit hjem bordet skulle stå,  og hvad der kommer til at ligge på det? Læg din kommentar inden tirsdag den 24. kl 12.

Og mens vi venter i spænding, kan vi lige kaste et blik på andre dele i kollektionen – alle med fine linjer, glimt i øjet og begge ben på jorden. #welike. Læs mere om Norrmade her

 

Vind et bord til alt det løse

 

 

rope_header-001

_

wedge_header

hippo_header-001

hangsitt_header-001

sheep_header

 

125 Comments

 • Else-Marie Bruun siger:

  Det skal stå i mit soveværelse og der skal min bog og læselampe stå ♥

 • Rikke siger:

  Det skal stå ved siden af min nye sofa, som jeg får på onsdag :-D
  Er på udkig efter et sidebord og dette ville være perfekt!

 • CarolineD siger:

  Lige ved siden af sofaen, eller ved siden af den stol vi ikke har endnu…. Nu jeg tænker over det forstår jeg slet ikke vi kan undvære et lille sidebord ved sofaen??

 • Tanja H siger:

  Ved min seng… Jeg mangler et sted inden for rækkevidde til en god bog, håndcreme, vand og mit vækkeur (aka mobiltelefonen)

 • Lige ved siden af sofaen i TV-stuen til bøger, fjernbetjening, kaffekoppen og alt det andet løse!

 • Søs siger:

  Jeg har i lang tid (nærmest desperat) ledt efter et sengebord og dette fra Norrmade er da intet mindre end fantastisk, så det skulle selvfølgelig stå i soveværelset ved siden af min seng. Jeg har altid mange ting liggende omkring det sted hvor jeg sover (læs: fjernbetjening til tv, fjernbetjening til elevation, medicin, en bog, læbepomade, hårelastikker, et glas vand, mobiltelefon mm) så dette “kagefad” af et bord er da perfekt til alle disse ting uden at det kommer til at ligge hulter til bulter. Jeg krydser fingre for at jeg er den heldige :-)

 • ved siden af altandøren:)

 • Anja F siger:

  Jeg ville nok bruge det som sengebord

 • Camilla K. Olesen siger:

  Det skal uden tvivl stå i min stue som side-bord til sofaen. Jeg er vild med det smukke bord, som ganske rigtigt også minder mig om etageren! Jeg ville stille et glas champagne, et (forhåbentligt) færdig-skrevet speciale (om under 2 måneder – juhuuu) og en smuk Royal Copenhagen skål med friske jordbær og chokolade på det smukke bord. Kan det blive mere perfekt? Det tror jeg ikke! ;)

 • Anne-Dorte siger:

  Uh det vil være perfekt i vores stue når vi flytter til sommer!
  Det skal helt bestemt stå ved siden af sofaen og det bliver nok fyldt med mine igangværende strikkeprojekter og alle de småting jeg aldrig ved hvor jeg skal ligge :)

 • Marie Rosbjerg ovesen siger:

  Det skal stå ved siden af vores lænestol, til en lille glad kop kaffe med chokolade og så en skøn stage med sterinlys :-)

 • Mette siger:

  Det passer lige til mit sommerhus :-) skal stå ved havdøren – så det lige er til at tage med ud på vores nye terrasse. Det vil være dejligt at kunne servere en kop kaffe på bordet med solbriller, bog osv

 • Yvonne i siger:

  Nu er sommeren jo lige på trapperne

 • Yvonne i siger:

  Nu er sommeren jo lige på trapperne. Har altid manglet et bord ved siden af havestolen. Der skal sættes en go kop cafelatte, solcremen og et godt ugeblad.. Rigtig smart at kunne bruge den til lidt af hvert. Indtil havestolen kommer frem skal bordet nydes på badeværelset til en masse dullegrej. ;-)
  Ønsker farven sort hvis jeg er heldig.

 • Betty Jacobsen siger:

  Der er flere muligheder. I spisestuen, hvor jeg nogle gange mangler noget til at sætte fra på. Eller ved lænestolen, hvor jeg sidder og læser, eller ved siden af sengen som natbord. Måske bliver den flyttet lidt rundt.

 • Det skal bo i hælene af mig hen over foråret og sommeren. Forstået på den måde, at jeg VILDT mangler det lille geniale bord, der hurtigt kan sættes hvor solen lige skinner i haven, når jeg har fortjent en pause med bog og kaffe. Til den spot får jeg lynhurtigt flyttet min kurvestol, MEN jeg mangler stedet til at stille kaffen, og den lille “haps”, så min ellers kortbenede gravhund ikke tror det er til hende :-)

 • Lisa S siger:

  Den skulle helt klart stå i vores stue ved siden af vores gamle retro lænestol. Vi mangler lige præcis et sidebord dertil. Og hvor er dette bare fint!!! På det skulle være en bunke boligmagasiner, en lysestage og en plads til en kop the/kaffe. Nå ja, og selvfølgelig skal der også være plads til trækagen med lækre træjordbær, som min datter mader min kæreste og jeg med:) Jeg krydser alt hvad krydses kan! Rigtig god mandag!

 • Jane O-A siger:

  Det skulle helt klart stå i vores kombinerede tv-stue/gæsteværelse da vi ikke har plads til et traditionelt bord – men vi mangler plads til kaffekop, blade, fjernbetjening osv.

 • Mai O. siger:

  Ved siden af én af vores engelske sofaer oppe ovenpå; i vores fremtidige hyggestue. Herpå kommer der til at stå en bil (engang imellem ti jf. den treåriges huseren), Stine Pilgaards “Lejlighedssange” og en skål med mandler. Mm.

 • Kamille siger:

  Det skulle stå rundt omkring. Når det er taget i brug vil det jo flytte med mig rundt. Om jeg er ude eller inde :) Og hvad jeg nu end har gang i, er det det der ligger på! Bog, kaffe, mad etc :)

 • Tine Wammen siger:

  Det skal stå i ‘Jan’s corner’! Vi har lige været på research her i weekenden efter et lille bord, som skal stå i det hjørne, som vi er ved at indrette i stuen til min mand. Han har bestilt en skøn magelig lænestol med skammel, men mangler stadig at finde et lille bord. – Dette her ville være perfekt til briller, kaffekoppen og bogen, der er ved at blive læst :-)

 • Lone Bech siger:

  Det skal stå ved siden af sofaen og det skal være til mine og ungernes nødvendige småting. Læbepomade, kortspil, sutter , magasiner og børnebøger :-)

 • Anne Egsdal siger:

  Det er så fint, så fint. I hvidt vil bakkebordet absolut være den lysende prik over i’et ved min nye mørkegrå uldsofa og mit DIY sofabord i gråbrunt træ :O).

 • Helene H siger:

  Det skal stå ved siden af sofaen, til min bog, min kaffekop, min telefon, min datters biblioteksbog, en bamse, tre hårnåle, en tegning, en lille plante der har overlevet fra jul, en pakke klenex og alle de andre ting, der altid ender på det eksisterende bord, der i den grad trænger til at blive skiftet ud.

 • Marlene Høj siger:

  Det skal stå ved siden af sofaen med bøger og en kaffekop på :)

 • Sisi siger:

  Hvor er det et megafedt bord!!!! Er vild med kagefads-inspirationen :) Hjemme hos mig ville det passe perfekt ind to forskellige steder – enten ved min seng, hvor det kunne bidrage til at organisere og forskønne rodet af vækkeur, vandflaske, håndcreme, oplader, bøger, mobiltelefon…. Ellers mellem sofaen og min elskede gyngestol, hvor det så ville passe perfekt til en lysestage og et par kaffekopper og kagetallerkener når der er gæster – og en bog når det bare er mig :)

 • Johanna Hold siger:

  Jeg vil stille det skønne skønne bord ved siden af min sofa, så jeg kan ligge min bog der :) Og om fredagen vil jeg stille slikskålen på det så jeg lige har den ved hånden ;) ;)

 • Lone siger:

  Det skal stå i mit læsehjørne ved siden af min gyngestol. På øverste hylde er der plads til stearinlys, der kan skabe hyggestemning samt lidt søde sager. På nederste hylde er der plads til magasiner og bøger samt en dejlig café latte :)

 • Mette Kristensen siger:

  Bliver jeg den heldige skal det stå i stuen ved siden af sofaen. Der vil komme til at ligge stofble, sut, legetøj, sutteflaske, et glas vand til mig og så det blad jeg aldrig får læst med et spædbarn samt en datter på 2½ år i hjemmet.

 • Sabine siger:

  Den skal nok stå i stuen ved sofaen ;) Den er så fin!

 • Anne-Marie siger:

  Det skal stå i stuen, gerne med en god Latte og nogle gode blade og lidt forårsblomster.

 • Susan Aagaard Petersen siger:

  Det kan man tage med sig rundt i huset. Men søndag formiddag ville stå ved siden af min seng med en kop kaffe, nogle croissanter, lidt frugt og så søndagsaviserne. Åh glæder mig allerede til at det bliver virkelighed.
  Kærligst Susan

 • Ellen siger:

  Sådan et fint bakkebord ville gøre det godt lige ved siden af mine bogreoler og læse stol, sådan til diverse tekrus og snacks skåle.

 • Hvor er det et skønt bord, og det skal stå som sidebord i min stue ved siden af min vintage sack it sækkestol i sandfarvet. Så kan jeg lige sidde og have min kaffe og dadelkugler stående på det imens jeg hygger med en god bog :0))

  rigtig skøn dag
  Smil Lene .0)
  http://justlove2ndhand.blogspot.dk/

 • Kirsten Aakerman siger:

  Det skal stå ved siden af min gode læsestol med den bog jeg nu læser,en lille skål med lidt frugt og helt sikkert en kop kaffe når jeg sidder der

 • Camilla Kirstine siger:

  Sikke et fint bord ! Jeg ville stille det ved siden af min lænestol og lægge en god bog herpå og stille en fin vase med en lille blomst :)

 • Mie K siger:

  Det skulle stå ved vores seng og der skulle ligge den stabel af bøger, vi skal have læst…

 • Yvonne siger:

  Der er ingen tvivl om, at bordet skal stå ved siden af min lænestol, hvor jeg sidder og hygger mig med en god bog. Og her vil jeg bruge bordet til at placere min gode te og en tallerken med et par rugkiks. Og bordet? Det skal naturligvis være hvidt .

 • Nina HUCL siger:

  Det skal stå i min stue ved siden af min dejlige, store lænestol med puf, hvor jeg altid mangler et sted at stille min kaffekop :-)

 • Stine B siger:

  den nederste etage skal bruges til kaffekopper og kage ;) – den øverste skal bruges til pynt – lille buket blomster og lysestage ! Tror det skal stå i mit køkkenalrum med to loungestolr :)

 • pia sroka siger:

  I mit hjørne ved min sofa,så kan jeg have min kop te,nødder,ipad,mobil,og en god bog,så har jeg det hele inden for min rækkevidde. :)

 • Claus siger:

  Bordet skal stå ved siden af min lænestol og bruges til at stille en god kop kaffe på og ligge en god bog på.

 • De laver nogle ret fine ting og bordet er ingen undtagelse. Er ret pjattet med deres stol, der kan bruges som stumtjener. Eller er det omvendt?

 • F. Madsen siger:

  Det skal stå ved min lænestol og bære min kaffe, en bog og øverst, hvor små fingre ikke ksn nå, nogle stearinlys og karameller

 • Tanja siger:

  Perfekt til at tage med ud på terrassen, hvor det kan passe på min kaffe, min bog, mine ugeblade, min telefon og alt det andet som jeg altid slæber med ud på terrassen og som næsten altid bliver slæbt ind igen helt ubrugt….men ville være perfekt at have et sted at ligge det hele….

 • Marlene siger:

  Lige ved siden af min dejlige lænestol med en god kop kaffe på ;)

 • Mathilde siger:

  Det skal ikke stå noget bestemt sted. Det skal stå lidt over det hele. Ved siden af sofaen når jeg lige mangler noget ekstra bordplads. Det skal også stå ved siden af mig når jeg sidder i vores dejlige brede solrige vindueskarm. Det skal helt sikkert også med ud på terrassen og ud i haven.
  Norrmade er ikke et mærke der er sunket helt ind i min opfattelse før nu. Jeg kan her se at jeg allerede tidligere har siddet sog savlet over flere af deres skønne designs! Stolen med den høje ryg og den lille bænk er virkelig vild med.
  Jeg krydser mine fingre.

 • Cecilie Binau siger:

  Det skulle stå på mit værelse, i stedet for det gamle (og grimme) bord jeg har stående nu. Jeg ville nok sætte en grøn plante, nogle duftlys, mine bøger, min mobil og lign. på det :)

 • Gitte Visby siger:

  Iiiih, hvor fint!! Jeg mangler altså et sådan ved siden af min yndlings lænestol, som står i den hyggeligste lille krog i stuen. Derfor vil der ofte ligge bøger derpå :) Og blandt andet blive brugt til at sætte kaffe-koppen fra på! Hygge <3

 • Eva Jørgensen siger:

  Det smukke hvide ved mit bord i drivhuset med en bog og en kop kaffe og naturligvis masser af små vaser med buketter fra haven

 • Rikke siger:

  Åh mulighederne for det lille vidunderlige bord er uendelige – men det skal følge mig hele sommeren ude som inde, med en kop (halvlunken) te, måske en lille kage, den bog jeg læser, mine briller og sikkert også en pæn blomst eller noget andet nips – det er allerede overfyldt – det lille fine bord. Uh jeg håber skisme at det bliver mit :-)

 • Helle Rick siger:

  Den skal følge mig rundt i stuen. Har et par ynglingsstole der mangler et lille bord, og nu kan både kaffen og skålen med blandede nødder sagtens stå sammen med en buket blomster plukket i haven.

 • Karen Nielsen siger:

  Mit skal stå ved siden af min sofa, og så skal mit hækle-/strikketøj ligge nederst og min tekop stå øverst – selv om det altid er lidt risikabelt med væske i nærheden af strikke-/hækletøj, det kan nemt gå galt;)

 • Maja Fuglsang siger:

  Ved siden af min seng med min mobil, et glas vand, mit vækkeur og lidt andre småting på :)

 • Signe O. siger:

  Efter (nærmest årelangt) ønske fra min søns side, er vi netop gået i gang med at renovere hans værelse – fra småbørnsværelse til (næsten)teenagerværelse. Han ønsker sig et fikst sengebord, og det her er da et perfekt bud! :-)
  Der vil nok komme til at ligge en variation over bøger, Anders And blade og fodboldkort på det…

 • Jane Rønsted Tvede siger:

  det smukke bord skal stå i stuen hvor vi kan nyde det fuldt ud <3 skal stå en blomst og en lille nips ting på det <3 ville være en fantastisk smuk gave at vinde <3

 • uhhh, det skulle stå inde i mit soveværelse , lige ved siden af min seng og magasinholder. Perfekt til weekendmorgener; blad-kiggeri, bloglæsning og morgenmad ved sengen. uh, jeg kan lige se det for mig.

 • Line Jakobsen siger:

  Det skal stå på min datters værelse. Vi er ved at sætte det i stand, og hun ville elske det flotte bord. Jeg er sikker på hendes mobil skal ligge der ved siden af hendes dagbog måske.

 • Anette Ninon siger:

  Det fine bord kan afløse en skammel jeg på nuværende tidspunkt bruger som bord, og skal stå ved siden af min lænestol, hvor der skal plads til en kop og nedenunder det jeg lige er igang med. Et Hvidt bord vil passe bedst.

 • Pia Eriksen siger:

  I mit kommende drivhus ved siden af liggestolen

 • Rie Dyrnes siger:

  Har et grimt lille bord ved min lænestol, som trænger til udskiftning. Der stå min kaffekop og mit musselmalede askebæger, det ville passe så fint med det hvide bord :)

 • Rikke Ø siger:

  Den skulle stå ved min seng, med en lille plante og min bog på. Helt sikkert i hvid. :)

 • Sandra M siger:

  Det skulle stå i stuen – den bedste plads i hele huset selvfølgelig ;) Har et helt tomt hjørne hvor det virkelig ville pynte. Krydser fingre for at blive den heldige!

 • Lærke Bjorholm siger:

  Det skulle stå ved siden af min sofa/seng når jeg flytter, og skulle være hjem for alle mine notesbøgerne, huskelapper, smykker og andet rod der pt ligger i hjørner og kroge

 • HeLene siger:

  Det ville bestemt stå ved min sovesofa i stuen, og det ville bruges så meget, til at lægge ur og smykker på om aftenen og til at drikke te fra om eftermiddagen og til at holde fjernbetkeningen til fjernsynet når vi samles og ser film.

  I weekenderne vil der måske stå et godt glas fairtrade rioja og nogle (nogenlunde) sunde chips i en lys turkis skål.

  Jeg ville også bruge bordet til at tage billeder på mine måltider som jeg lægger på min instagram @leafysmoothie

 • Mette Hvergel siger:

  Det hvide bord synes jeg er ideelt til at stå ved siden af husets lænestol til at lægge en bog på og have sin kaffe stående på.
  Jeg krydser fingre!

 • Pernille NL siger:

  Hvis jeg er så heldig at vinde sådan et fint bord, skal det stå ved siden af min sofa i stuen :-)
  Jeg vil elske at servere lækre snacks til min kæreste og mine veninder på det!
  Det hvide vil passe helt perfekt ind i den stil, vi har i stuen :-)
  Jeg vil krydse alt jeg kan!
  Mvh. Pernille

 • har været boligløs i 8-9 måneder og i april, flytter jeg så endelig ind et sted, som jeg kommer til at kunne kalde ‘mit hjem’. Ville da være helt perfekt, at vinde et fint bakkebord, nu mine møbler er begrænsede, men jeg elsker indretning. Det skal selvfølgelig være en slags ‘natbord’, med plads til både mobil, en god bog, mine briller, eventuelle smykker, hårelastikker og sikkert meget mere. Bare sådan lidt det hele!

  xoxo

 • Eva B siger:

  Ehhh, det skal da stå ved siden af min lænestol fra Hay, den som han har designet efter synet af en rokke på en dykkertur. Jeg har indrettet kontor på et af børneværelserne, og det bliver godt, synes jeg. Har lige købt en klassisk arkitektlampe kan i huske dem?!
  Men sidebordet til min gode lænestol er netop et problem. Jeg har et gl.dags kakkelbord i mørkt træ, som min far ville blive glad for, hvis jeg brugte( det er farmoren der har lavet det!) men det er alt for tungt til. Dit bord ville være perfekt, og det ville stå klar til en studereseance med alle mine universitetsbøger i hobetal og selvfølgelig en god kop earl Grey. Og ipad’en til pauserne….
  Den samme lethed, som Hay lænestolen har, ses også ved dit bord, så de skal da helt klart giftes. Og leve lykkeligt til mennesket adskiller dem ❤️

 • Camilla Nyegaard siger:

  Det skal stå midt imellem min lænestol og min gyngestol, så kan jeg stille min kaffekop og lægge min bog uanset hvor jeg vælger at placere mit korpus :-)

 • Camilla A siger:

  Sikke en skøn præmie!
  Den kommer til at stå i min stue, og der vil blandt andet komme til at ligge magasiner derpå og stå flotte lysestager fra Lyngby. :-)

 • Stinna Svendsen siger:

  Lækker giveaway! :-)

  Hvis jeg vandt det, skulle det stå inde i stuen ved siden af sofaen, med et billede stående på – og en kop kakao ;)

 • Anya siger:

  Dette skønne bord ville være helt perfekt som sengebord. Ville elske det i sort <3

 • Rebecca Stepanovna siger:

  Hmm, jeg har ikke en bestemt beslutning.
  Enten ville jeg stille det ved siden af min seng, hvor jeg ville have min #Girlboss bog liggende, en læbepomade, en håndcremé, en lille fin lampe og en vandflaske (gæt hvem der vågner kl. 2 om natten og dødtørster, haha?)

  Ellers, ville jeg forære det til min søde kæreste, og lige få ham overtalt til at stille det i det dødsenskedelige hjørne han har, hvor der ellers intet står. Måske jeg kan få lokket ham til at få nogle girly nipsting til at pynte på bordet. Og så med en lille fin plante ovenpå, ville den være i top. :)

 • charlotte siger:

  Det er så fint, og særligt i sort. Hvis jeg er heldig, så skal der stå en plante og lidt “nips” :)

 • Trine229 siger:

  i hjørnet mellem sofaene;o

 • Mette Lorenzen siger:

  Den skal stå i mit soveværelse i “læsehjørnet” med den bløde stol, hvor min yndlingsbog vil ligge på

 • Miatilda Andersen siger:

  Hvor er de fine.. Jeg ville vælge hvid, og placere det ved siden af min seng, i mit ellers ret kedelige soveværelse. Der ville det holde mobil, bog, læbepomade, creme – ting der lige nu roder i min vindueskarm. <3
  Miatilda Andersen

 • Annette Aarre Dalsgaard siger:

  Det skal slet ikke stå hos mig, men hos min bedste veninde, der er midt i en skilsmisse. Derfor skal hun have lidt kærlighed og forkæles med dette fine bord i hvidt :D

 • Connie A siger:

  Gerne i sort. Skal stå ved min chaiselong da jeg ikke kan nå sofabordet fra den ;-)

 • det skal stå henne i mit læsehjørne, hvor min kaffe og en lille skål med “guf” skal står……Og det kunne også være ideelt, at have med ud til hængekøjen i haven, her om et øjeblik, når det bliver sommer!!!

 • mariannelykke siger:

  det sorte og det er lige det sidebord jeg mangler ved siden af min lænestol
  marianne.lykke@gmail.com

 • Lykke siger:

  Det bord indbyder til at blive flyttet rundt og brugt mange steder i mit hjem – alt efter behov. Bordet vil passe fint ved siden af min hyggestol i min yndlingskrog i mit sommerhus. Skønt med plads til blomster fra haven, Café latte glasset, min Kindle, dagens avis, snacks, iPhone, hårdimser og sikkert noget af min datters legetøj. På solrige dage skal bordet med ud på terrassen fyldt med Kindle, solcreme, solbriller, vandflaske og iPhone. Udenfor sommerhus-sæsonen tror jeg bordet flytter hjem i helårsboligen hvor nøgler, pung, lommeindhold, post og handsker vil finde deres helt perfekt kontrollerede plads. Krydser fingre for at jeg er den heldig der vinder dette alsidig smukke bord med et stænk af humor i designet! Hvem har ikke brug for en Steward i dagligdagen!

 • Anne M siger:

  Jeg ville så gerne skrive noget “voksent” som de foregående mange kommentarer, men virkeligheden er nok, at hvis dette fine bord flyttede ind hos os, så ville min 2 1/2-årige datter STRAKS indtage det med Schleisch-dyr, duploklodser, dukketilbehør og andre skatte – og det ville vel egentlig bare gøre bordet endnu finere ;-)

 • Linda A Jensen siger:

  Jeg har købt en ny lænestol som det vil passe så fint ved siden af, så vil jeg sidde der i soldæstrålen og nyde en kop kaffe ☀️

 • BOLETTE BIRCH siger:

  Det skal stå i solen! Jeg bor i en etværelses lejlighed og mangler et bord til min kat Clement! Han elsker at ligge i solen og vaske sine sure tæer! Han er en lille orange cat som i størrelsen vil passe perfekt på bordet. Vi krydser fingre og tæer og poter og ønsker os det hvide

 • Tina Hauris siger:

  Hvis jeg bliver den heldige vinder, vil jeg stille bordet ved siden af min gyngestol. Der skal stå et par lysestager og en kop kaffe :-D

 • Charlotte siger:

  Vil være perfekt som sengebord til vækkeur, tlf osv

 • Leslie B.S. siger:

  Det skulle stå ved min lænestol. Med frisk skåret frugt og en kop chai latte.

 • Anne siger:

  Mit bakkebord skal stå ved vinduet ved siden af mine dejlige lænestol. Lænestolen er placeret det eneste sted hvor solens stråler lander når jeg er hjemme fra arbejde. Her sidder jeg med en kop the og en god bog og nyder udsigten.
  På mit bakkebord skal der stå en kop the, ligge en god bog og stå et billede af min dejlige familie. Så kan jeg ikke forlange mere :)

 • Lis siger:

  Det skal stå i mit soveværelse. Med en lampe, en bog, min telefonoplader og en skål med tørrede blomster.

 • Freja siger:

  Jeg ville endelig smide mit grimme sengebord ud, som jeg har haft siden jeg var 8. Bordet skulle stå ved sengen, tæt på den franske altandør og der skulle stå kaffekopper og ligge bøger på.

 • sanne siger:

  Jeg ville stille det ved siden af min sofa, med masser af lækre blade og stilleben med små vaser.

 • Cory siger:

  We live in a heritage building built in 1929, so we have a big fireplace mantle that is now empty. We would put the table inside the fireplace with small planters around it for a nice green accent and play on the idea of a “fire” in a fireplace.

 • Louise siger:

  Kunne godt tænke mig et sort bord der skal stå i hjørnet af mit soveværelse. Ovenpå bordet skal stå min smukke Kähler vase og to skåle fra Georg Jensen hvor mine smykker ligger i.

 • Maria Ørum siger:

  Det skal stå ved siden af min sorte hjørnesofa,så bordet skulle gerne være hvidt,vil gerne sætte en lampe,lidt nips og grønne planter på det :)

 • Pia Christiansen siger:

  Det skal bruges i mit “mors hjørne” hvor jeg har en lækker stol at læserne i men mangler er bord til bog, snold og lækre nips ting :)

 • Louise fb siger:

  Det smukke bord vil være perfekt flere steder; ved siden af sofaen til teen, på altanen til den kolde drink og i entréen til nøgler…

 • Det skal stå ved siden af min seng, med en dejlig bog og mine briller liggende på :)

 • Sidsel siger:

  Ved min seng, har ikke et bord. Hvilket faktisk er rimelig irriterende :)

 • Ann Katrine siger:

  Det skal stå ved siden af min lænestol, og der kommer til at stå en læselampe og en god kop kaffe på det :)

 • Frederikke siger:

  Uha hvis jeg bliver den heldige skal bordet være i sort, og det skal stå lige ved siden af min seng. Så vil jeg putte alle mine cremer, smykker, hårbørster og bøger på det :)

 • Marlene siger:

  Ved siden at min skønne lænestol med en god kop kaffe på ;)

 • kjerstine larsen siger:

  Omg elsker det bord

  det skulle stå ved siden af sofaen med mit nyeste costume blad :-)

 • Dianna siger:

  Uden tvivl i soveværelset, gerne i hvidt.
  På mit natbord ender mobiltelefonen, en god bog, min briller og et glas vand, ja man skulle egentlig tro, at det var en gammel dames bord :)
  Hav en dejlig weekend!

 • Kirsten siger:

  Som sofabord. Fjernbetjening osv nederst og kaffekoppen øverst.

 • Daniella Lind siger:

  Det skal da stå i vores entre, så vi har et sted at ligge nøgler, pung og alt det andet man også liiiige har i lommen/tasken ;-)

 • Rikke Melgaard siger:

  Det skulle være en gave til min søde mor, som netop er blevet kræft fri og er den sejeste kvinde jeg kender. Hun har ønsket sig ny seng og sengebord i årevis, og har nu fået købt seng og mangler bare bord. Jeg vil rigtig gerne kunne give hende dette, og mængder af bøger (hun læser 3-5 romaner om ugen) og masser af grøn te vil stå på bordet :)
  Hun er vist til dels ligeglad med farven, men vil nok foretrække bordet i hvidt :) Hav nu en dejlig lørdag, det vil jeg ihvertfald! Et stort glas hvidvin og en lækker middag med min fantastiske mor og familie.

 • Line M. siger:

  Det ville skulle stå ved siden af min seng. Jeg har længe drømt om at udskifte mit nuværende, men har endnu ikke fundet noget der passer. Jeg er dog ret vild med dette.

 • Rikke H siger:

  Uha det fine bord kunne stå såååå mange steder. Ved siden af gyngestolen ved vores store vinduesparti med bøger og en vase med havens blomster i (så får man også lidt af haven med indenfor) eller på vores nuværende gæsteværelse/ kommende børneværelse ville nok være de bedste bud. Jeg har netop solgt det sofabord der stod i gæsteværelset/kommende børneværelse fordi værelset jo ska laves om, men pt låner min far gæstesengen en gang om ugen fordi han er ufrivilligt udstationeret hvilket nu betyder at han ikke har noget bord at ligge tlf/vækkeur, briller mv. Sidst tog han en skammel med ind men det er jo lidt fjollet. Så i første omgang skal det stå ved sovesfaen og der kan ligge en lille chokolade på inden min far kommer på besøg næste gang (så det bliver ikke chokolade på hovedpuden men på natbordet ;) ) når så min far er stoppet som udstationeret og forhåbentlig er vendt tilbage til sit gamle arbejde og vi kan begynde at indrette til baby, kunne bordet være et fint sted til en sød bamse og en ekstrasut eller lign.
  Krydser hvad krydses kan for at jeg bliver den heldige vinder

 • Tommy siger:

  Det skal stå i vores kontor/gæsteværelse/mit guitarværelse hvor jeg kan have mine småting til guitaren som f.eks. Plekter, slide, tuner mv…

 • Rikke BB siger:

  Har et par flyderstole hvor man virkelig mangler noget at sætte en kop, lægget et blad eller en bog på. Så der ville min passe SÅ fint ind ; )

 • Hanne w siger:

  Sådan et Hvidt bord ville klæde min nye lækre seng.. Så slipper jeg også for at bruge hundehuset til at opbevare min mobil på om natten ;)

 • Mai P. siger:

  Den vil passe perfekt som natbord, til at de bøger jeg har gang i. Dog kunne jeg godt fristet til at bruge bordet som “serveringsfad” og stable den med lækre sanwich og scones eller også bare fylde den med masser af cupcakes til en tøseaften. Stille den midt i selskabet så gæsterne kan tage for sig.

 • luise siger:

  Bordet skulle, som en anden steward, flyttes mellem forskellige områder. Fra stuen til terrassen til spisebordet, hvor det kunne udgøre et lille anretterbord. ville vælge det hvide bord. Mvh. Luise

 • Tine Juel siger:

  Det skal da stå i min soveværelse og fungere som mit sengebord. :D

 • Maria WH siger:

  jeg er lige flyttet igen lillebitte studielejlighed, hvor jeg sagtens kunne bruge er fint lille bord ved siden af sengen til en lille lampe, en plante samt magasin.

 • Mai-Britt siger:

  Det skal stå ved siden af min yndlingslænestol, og der vil oftest stå en kop te og ligge nogle lækre snacks, mens jeg sidder ved siden af og læser.

 • Trine siger:

  Det skal stå ved døren ud til vores tagterrasse i vores nye rækkehus. Så kan jeg nemlig tage det med ud, når jeg har sat et glas koldt juice på det, ved siden af mine solbriller og en god bog :-)

 • Camilla siger:

  Bordet sku stå ved siden af badekaret, til dejlige duftlys og en god bog. Til de dage hvor man har brug for litt ”me time ”:)

 • Anette siger:

  Bordet skal stå i mit nye sommerhus – lige ved terrassedøren så jeg kan tage det med ud til kaffepause i solen.

 • Tonie Grau siger:

  Det skal stå i mit soveværelse og være mit nat-bord. Jeg bar faktisk ikke noget nat-bord. Jeg har egentlig aldrig gjort meget ud af soveværelset, men det er ved at gå op for mig hvor vigtigt og lækkert det er med et varmt og hyggeligt soveværelse,. Det er trods alt et sted hvor man tilbringer rigtig meget tid og skal finde ro’en… Så ja det skal stå i mit soveværelse, Det skal naturligvis pyntes lidt med et par stearinlys og en lille plante eller et par blomster

 • Lisbeth Glud siger:

  Det skal stå under de et af de store panoramavinduer i min altanstue hvor jeg ofte sidder og læser. Er vejret til det, tager jeg det bare med udenfor – med kaffe, kage eller en drink som jeg nyder sammen med læsningen.

 • Karina siger:

  fantastisk præmie! Helt klart ved bores sofa. Vi har intet lige nu så sofaen flyder altid med fjernbetjeninger, strikketøj, IPads osv. Ville være lidt skønt med et sted at lægge det :-)

 • Susanne nielsen siger:

  i mit soveværelse, ville være helt perfekt til tlf ipad en bog og min fodcreme

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.