TWL: Deko and display – stil frem, hæng op, dekorer

Har du lagt mærke til mit lille nye banner?

Bag det gemmer sit et nyt tiltag, et sted hvor jeg samler alt det fine jeg kommer forbi, og som jeg vil huske at dele med dig. Det nye er at det er endnu nemmere at gå til for dig. Alle produkter er nemlig samtidig klikbare, og dermed links til direkte køb, eller vejen til mere info om produkterne.

Hele herligheden hedder Things We Love, og du vil møde featuren i mine indlæg løbende, hvor billeder er forsynet med klikbare hotspots, som i billedet her, og oppe under banneret, hvor du kan møde små kollektioner, du kan shoppe efter pris, rum eller hvad der nu passer dig.

I kollektionen her har jeg samlet en håndfuld små items, der alle hjælper med at fremhæve dine yndlingsting: tænd en lampe over billedet. Læg dine smykker i en bakke, læg magasiner i en fin kurv og lav et stilleben på sidebordet.

Gå gerne på opdagelse og lad mig høre om du mangler noget. Kig ind i TWL løbende, der kommer hele tiden nyt… #enjoy

_

Contains affiliate. Mouse over for shop-links

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.