Greenify – Verdens nemmeste altankasse!

Der er koncepter man tænder på øjeblikkeligt

– og når cool altankasser bliver tilplantet med de blomster og krydderurter du slev vælger, og det samtidig bliver leveret ved din dør, så er jeg ret solgt.

3-greenify_altankasser_INDSAET_SEO-37-min

Sig navnet Greenify, og tjek den nye app-ligende webshop hvor du tilplanter din kasse virtuelt  med jordbær, rosmarin, ramsløg, margurite og vildt mange andre slags planter, blomster og krydderurter.

2-greenify_altankasser_planter_altan_krydderurter_urban_garden_thesweetspot-001

Når ordren rammer gartneriet i Holbæk, tilplantes kassen og den leveres ved din dør.

tilplantet med de blomster og krydderurter du slev vælger

_

 

1-greenify_altankasser kopi

Kasserne er specialfremstillet af genanvendeligt genbrugsplast, og er lette og frostsikre. De har et intelligent drænsystem, så man undgår druknede planter og samtidige et propsystem, så de kan bruges indendøre uden underskål. Der kan tilkøbes et fint ophæng, i nylongjord med kroge til altanen.

4-greenify_altankasser_INDSAET_SEO-48-min

Planter toGo. Vælg selv om du vil have modellen med 4 eller 5 planter. De fleste af planterne er dyrket efter økologiske principper, og alt er dyrlet lokalt i Danmark.

Greenify_urban_garden_altankasse_krydderurter

I webshoppen kan du desuden købe nogle ret fine matchende krukker, lidt tilbehør i teak og ret så skønne større planter, som appelsintræer og buksbom, der også kan leveres udplantet i krukkerne.

Jeg er vild med konceptet, der er den fedeste gave til bryllup, som indflyttergave og ja, til alle de dage hvor man bare ikke gider ha jord under neglene, men godt vil nyde alt det grønne.

#gogreen

 

5 Comments

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.