Sammen fra Coop – Havemøbler med kant og varighed

Jeg kan mærke det kribler!

Ud-ud-ud for at feje og plante om og rydde op på altanen.Og et kritisk kig på havemøblerne, der iblandt er blevet noget trætte. Det er hvad der står på en meget lang liste til en, heldigvis lidt længere weekend.

Og se nu de her havemøbler, der i sidste uge blev lanceret af Coop. Ret meget et kinderæg af godt design, bæredygtige materialer og innovative tiltag der går lige i drømmene.

9-FDB_0790_LOW

Navnet er Sammen, som så måske er lidt søgt. Men allright, det er jo det vi drømmer om. Lange sommeraftener, lange borde og lange rækker af ens yndlingsmennesker på begge sider af bordet.

2-FDB_0320_LOW

I kollektionen findes en bænk, med og uden ryg. En stol og en loungestol med fodskammel, et lille og et stort bord.

8-FDB_0701_LOW

Priserne er absolut rimelige og er du medlem af Coop, er der gode rabatter. F.eks koster bænken ca. 2.500 kr. efter rabat, og sæt med det lille bord og fire stole ca. 8.000 kr. efter rabat. Du køber møblerne online her, eller i SuperBrugsen og Kvickly.

 

_

4-FDB_0466_LOW

Derudover findes to typer tillægsplader. Den ene plade forbinder bordene, så du i princippet kan lave det uendelige langbord (megasmart!). Den anden plade er bakke til fodskammelen og også forbindelsesled i mellem stolene, så du kan lave tête-à-tête som modsatrettede sæder, der er superfint når man skal tale sammen.

5-FDB_0514_LOW

7-FDB_0657_LOW

Hele serien er fremstillet i FSCcertificeret teaktræ, der får en smuk grå farve med årene. Serien er designet af Thomas Alken, der også står bag flere fine ting for PP Møbler.

 godt design, bæredygtige materialer og innovative tiltag

2 Comments

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.