5 nye butikker med design og craft

Jeg stemmer for 4 dages ugen

– for det er så mega svært at nå alt det fine byen byder på. Men hurra, i den her (korte) uge må der være en større chance for at tjekke mere ud.

Jeg kan mærke det bobler og gror – med ideer og DIY og nye farverige butikker med design. Og mere hurra for den fysiske butik, hvis den vel og mærke giver en oplevelse, og et smil. #nothingbeatsthat.

På min liste tæller 4, næsten 5 nye steder jeg må dele med Jer.

Palermo Hollywood

På Jægersborggade er åbnet Palermo Hollywood, der ligner en slikbutik af bøger, strømper med lurex og glamour på den u-undgåelige måde.
*

11190102_1587119351556441_201311326_n

Studio Rov er en sublim hule af håndplukket interiør og unika keramik, så vidt jeg kan spotte. På onsdag holder hun åbningsreception i hendes fysiske butik, der også har en webshop. Du er advaret, det er fint!
*

_

Processed with VSCOcam with f2 preset

Kaktus København, også på Nørrebro, er noget så skønt som en specialbutik for kaktusser. Her har de taget den eksotiske og skulpturelle kaktus og tilpasset den en nordisk, minimalistisk stil.
*

knast

Dygtige Elisabeth Kiss er en af 6 designere bag KnAsT, – en interiørbutik hvor alt er lokalt produceret og produkterne fremstilles i mindre oplag.

PS: Det 5. sted er ikke endnu, men lur lige på den her Insta-profil. Jeg kan næsten ikke vente. Tips-tak til Stine 

 

det bobler og gror – med ideer og DIY 

 

 

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.