(smugkig på) Formland, lamper og nordisk talent

Der er krydser i ens årshjul som er mere pink end andre

– og Formland står altid med et ! bagved.

-fordi jeg glæder mig, og ret særligt til den udgave (af Danmarks bedste design- og interiørmesse) der ligger i august måned

-fordi jeg elsker efterår – og efterårets nyheder, og messen er startskuddet til den sæson

-fordi augustmessen har vokseværk med hele 8 haller og 450 udstillere – og jaa, det betyder flere nyheder, flere produkter at snuse rundt i

– og ja, jeg  skal igen snuse rundt og spotte og dele det hele med Jer. Her på bloggen og på Instagram. Hæng på, vi starter nedtællingen nu.

photo-1418065460487-3e41a6c84dc5

Nordic Buzz, lyder vanvittigt spændende! 100 udstillere med stemplet Iværksætter, fra både Danmark, Norge, Finland og Sverige udstiller samlet i hal E, med kuraterede og udvalgte produkter og/eller koncepter. Det skal klart tjekkes ud, og dejligt med nyt blod fra de andre lande.

Formland har vokseværk med hele 8 haller og 450 udstillere  

_

Light_rettet_lgreen

Ingen messe uden Formlands velkendte trend – og inspirationsområder. Særligt for efterårets messe er afdelingen,  ja hele hallen med belysning. Interessant, fordi lamper er et produkt, som er i enorm forandring i disse år.

Det er et trendprodukt, og samtidigt en ting der er gået fra at være et specialprodukt, men nu også ses forhandlet i mange interiørbutikker.

Til at fremhæve og iscenesætte trend- og produktnyheder i en ny sammenhæng, laver duoen Fly + Helsted området Light i hal K.

*

Formland Spring 2015  123

Med på efterårets messe er også en hel hal med grej, fra leverandører af Isenkram – gryder, service og grej – funktion og feinschmeckeri fra brands med noget på hjerte.

SweetTip: Jeg blogger løbende op til messen om nyheder, trends og spændende udstillere. Læg en kommentar her under hvis der er noget særligt du vil vide.

Indlægget er lavet i samarbejde med Formland. Alle ord, indhold og begejstring er mine egne.

3 Comments

  • Stine siger:

    Præcis “fordi jeg elsker efterår” – Farverne og formerne, glæder jeg mig også til Formland. Og ja Nordic Buzz bliver med garanti vanvittig spændende!

  • Anne Andreasen siger:

    Jeg skal også helt sikker med på Formland – og jeg glæder mig. Er selv begyndt at gå rigtig meget op i lamper og belysning. Jeg synes simpelthen, at der er helt utroligt, hvad der er sket med design indenfor alt i lamper og belysning de seneste år. Noget jeg netop har fundet ud af, er, at denne her udbyder https://www.lampegiganten.dk: har et gigant udvalg af lamper og i mængden findes der faktisk nogle virkelige naturtro “kopier” af de nyeste designlamper. Ellers ikke en portal jeg umiddelbart ville gå til, hvis jeg skulle finde min næste lampe.
    Jeg vil rigtig gerne se/høre din holdning til nye up-coming designere særligt indenfor belysning, når du besøger Formland.

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

Dette site bruger Kismet til at reducere spam. Lær mere om hvordan dine kommentarer bliver håndteret.