Vil du se mit nye sengetæppe?

Det der kunne lyde som en meget lummer invitation

– er virkelig vel ment. For jeg er så glad, for endelig at ha fået det på – det nye smukke sengetæppe.

Jeg holder i grunden meget af de små vi-finder-det-når-tid-er projekter, og var slet heller ikke i tvivl da jeg så Kristines fra A Hint Of Neons tæpper. At nu, var den der – det nye sengetæppe, der skulle afløse den tunge velourfidus med år på bagen.

sengetæppe

Og se så fint det blev!
Med en petrol base, der passer perfekt til min hjemmegjorte sengegavl, felter af ultramarin og indsatser af lysende rosa der blander sig. Som i alting godt, troede jeg det skulle noget andet, så jeg måtte en tur i værkstedet.

1-IMG_1405

Inde i baggården på Vesterbro, bor hun sammen med andre dygtige kvinder, helt stille og enkelt med stoffer og strik og sin tavle til at komponere på.

Kristine har været den store tur omkring, som designer for store kollektioner og mange styks. Men trives nu i det holdbare, det gedigne, det håndlavede. Fordi det gør godt at gå helt low key for en stund, og nå ind til enkeltheden igen.

_

2-IMG_1407

Hendes tæpper, som jeg er små-besat af, kan laves på bestilling, hvis du som jeg ikke tør slippe kontrollen (!) eller har en speciel drøm om noget. De små babytæpper har det blødeste fyld, og kan også hænges op som deko, eller lille bagtæppe bag en seng.

3-IMG_1408

4-IMG_1410

PS: Du kender hende måske allerede Kristine for de strikkede te – og kaffevarmere, eller de smukke julestjerner,? –  ellers er det turen værd, her forbi. 

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.