Best of 3 days of Design #1

Med noget der minder om (design)tømmermænd,

er jeg så småt ved at komme mig oven på 3 dages intense indtryk og besøg i en perlerække af Københavns møbel-showroom.

Anledningen var selvfølgelig 3 Days of Design, og havde du ikke mulighed for at deltage, kommer her min hitliste over de bedste steder.

1-IMG_0030

Frama, der producerer lamper, tilbehør og småmøbler havde haft besøg af dygtige Nathalie Schwer, der havde gen-indrettet de smukke lokaler, med væg-til-væg tæpper, dramatiske metaldetaljer og sindsygt smukke tekstiler.

2-IMG_0047

Fredericia havde indgået et samarbejde med Henrik Vibskov om re-design af den ikoniske Børge Mogensen sofa No. 1. Udover en broderet OneOff, lancerede de nye Vibskov-versioner af lænestol og to sofastørrelser. Vildt og vidunderligt, på ønskesedlen!

_

3-IMG_0051

Jeg måtte forbi Dinesens showroom hele to gange, fordi det er så smukt! Både den produkt-presenterende del, hvor linolie.dk afholdt workshop og “lejligheden” med søudsigt og betagende indretning.

4-IMG_0054

Klods op af Marmorkirken vokser der et spændende møbelhus op. Her finder du bl.a. fælles showroom for PWTBS, File under Pop og her køkkenfirmaet &Shufl, der hacker Ikeakøkkener og giver dem de smukkeste låger i laminat og linoleum.

Kig med i morgen og se flere skud fra 3 Days of Design.

– Hvad med dig?  – var du rundt i København, og hvad synes du ser bedst ud?

SweetTip: Er der møbler eller steder du må se irl, er jeg sikker på du bliver godt modtaget hvis du ringer og får en aftale om besøg, i de normalt lukkede show rooms.

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.