White summer office – test Håg Capisco Puls

I den evige jagt på at nå alt på to-do listen,

– har der længe stået blogge om Capisco Puls.

Men godt for stolen at der gik et par ekstra dage. For den vandt mig. Fra at synes den var hård og mærkelig og ikke så køn, er jeg nu ret solgt.

1-2015-06-29 08.58.47

Indrømmet jeg har altid været ret skeptisk overfor Capisco’s  ret specielle udseende, men det giver jo så meget mening i brug.

Tanken bag hele designet er at vi skal variere siddestilling, og bruge vores korset, så ryggen bliver aktiveret. Den specielle sædeform, giver minder om en saddel, og du holder en sund afstand mellem dine fødder, så du ikke tager benene over kors.

2-2015-06-29 08.59.08

De korte armlæn giver støtte, men gør at du kommer ind under bordet, som du skal. Du kan også sidde omvendt på stolen, dvs have benene ud under armlænene – igen for variation.

Jeg har fornylig fået hæve-sænkebord, og her er stolen omend mere genial, da den har en indbygget semi-sidde position, hvor du hviler på sæddet, men har benene strakt. Fedt når man som jeg har en tendens til at hænge i hoften, når jeg stå op og arbejder.

_

4-2015-06-29 09.07.20

Stolen er i plastik med en tynd anti-skrid polstring på sædet. Jeg skulle virkelig vænne mig til fastheden. Den første uge blev jeg små-mopset og synes den var hård. Men hallo, jeg går jo selv rundt med en pude bagpå, så det er virkelig et spørgsmål om vane, og slet ikke noget jeg skænker en tanke nu.

3-2015-06-29 08.59.53

Jeg har nydt at have fokus på masser af måde at sidde på. Og så står den står jo så fint der, i mit afsindige før-ferie rod, og passer ind på Loftet, som om den har været her fra starten.

variér siddestilling, og bruge dit korset

 

Indlægget er blevet til i samarbejde med Scandinavian Business Seating. Tak til mine samarbejdspartnere, der gør kreativt kontent muligt. Alle ord og begejstring er mine egne.

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

Dette site bruger Kismet til at reducere spam. Lær mere om hvordan dine kommentarer bliver håndteret.