Kartotek – nyt dansk papirbrand

Her i design-slikbutikken kan vi ikke få armene ned!

Nyproduceret, æstetisk dansk stationary brand, Kartotek, er nu allerede ude i 20 butikker og på vej til udlandet.

“Papiret kalder på en digital pause og er samtidig en taktil opfordring til nærvær, både overfor omverdenen, og modtageren af det skrevne” fortæller Signe Bertelsen, den ene af de to entreprenante kvinder  (der i øvrigt er gamle studieveninder) bag Kartotek.

Vores ugekalender er den mest praktiske løsning på hverdagskabalen i familien, og sådan er alle vores produkter en hverdags reminder om en forening af det æstetiske og det praktiske

2-11062015109058

Jeg er personligt små-afhængig af notesbøger og hepper på nyheden om dansk papir i den høje klasse som Kartotek præsenterer.

Signe fortsætter: “det er lidt ligesom et par silkestrømper – et lille uforpligtende køb, af noget pænt til mig selv” – ” Interessen har været enorm, siden vi for 1,5 år siden fik ideen, og vi leder nu efter udenlandske forhandlere

1-11062015109006

_

3-11062015109117

“Vi er ikke antidigitale, men mærker en stigende trang til analoge pauser, som eksempelvis opstår, når man sætter sig med en blok, en pen og en kop kaffe”. “Det håndskrevne er på en gang hurtigt og langsomt – skitsen, huskesedlen og fødselsdagshilsenen forsvinder ikke og er tit lige ved hånden”

kartotek

I kollektionen finder du notesbøger, kort, ugekalender og fortrykt to-do liste. Se mere her

Vi mærker en stigende trang til at fylde den analoge pause med kvalitet og nærvær

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.