Botanik, karameller og nyt nordisk design – Formland Preview #3

Det er en lille smule svært at forstå

-men det er ganske vist, at det allerede er i næste uge, Formland åbner dørene til en helt forrygende efterårsmesse.

Jeg ved det bliver godt, fordi jeg lige har gennemtravet hele udstillerlisten, der i skrivende stund runder mere end 537 udstillere! Må jeg ikke dele nogle af navne på den lange must-see liste?

Skjalm P_3437
H. Skjalm P er ved at være en “ældre dame”, men de rykker så vildt lige nu. Gode materialer, afdæmpede mønstre og gedigen stil, smukt stylet i deres nye efterårskatalog, der netop er på gaden.
*

MCH indlæg 3
Karameller er det nye lakrids, og min vilje bliver blød som smør, når der er Lentz Chocolatier i nærheden. Jeg ved ikke om jeg tør gå forbi hans stand i Foodhallen, men jeg må da lige se de nye emballager (eller noget) …
*

CS_StringLights_14

Flos Skandinavia er for første gang med på Formland, og hvor sejt er det lige? Jeg er specielt vild med deres String lamper, der er lysende skulpturer i sig selv, med deres lange legesyge ledninger.
*

kaisia Lilja

Kasia Lilja  er kvinden bag de skønne, skarpe citater her. Hun står også bag en ny serie fotos af stikkende kaktus, som samtidig er hendes bidrag til Formlands News området, hvor du som besøgende kan være med til at instagramme din favorit til sejr.
*

_

 

au maison
AU Maison er i blødt, lunt efterårshumør, når de i næste uge tjekker ind på Formland. Med sig har de deres velkendte skønne puder, og en voksende kollektion af gode småborde, vintage quilts og spændende lamper.
*

signemai
Læg mærke til navnet Signe Mai. Trods sin status som studerende, er hun allerede erfaren med hele 4 møbler og to posterkollektioner i produktion her. Hun udstiller på Formland med sin stol Vilbert og et nyt tilhørende bord, og du finder hende i Nordic Buzz i hal D.
*

royal Cph

Der er dømt tradition og trend hos Royal Copenhagen, og vi elsker det som aldrig før, når den blå dekoration rammer os både på tradition og fornyelse. I anledning af porcelænsfabrikkens 240 års jubilæum lanceres, i signaturstellet riflet musselmalet, en lille lågkrukke og en opsats på fod.
*

Hav det sweet til vi ses næste gang. Her får du sidste nyt om trends, events og flere must-sees inden det for alvor går løs næste torsdag.

Indlægget er blevet til i samarbejde med Formland. Tak til mine samarbejdspartnere, der gør kreativt kontent muligt. Alle ord og begejstring er mine egne.

 

Must-sees blandt mere end 537 udstillere

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.