En hyggelig stue – indretning indefra

I skal møde Elisabeth og Rasmus

som var så heldige at vinde min hjælp  i Luxaflex konkurrencen her. og som har været søde at give lov til, at jeg må dele historien og billeder fra deres hjem, – noget jeg normalt ikke gør.

IMG_4070

Det er en meget specielt – og på mange måder “intim” oplevelse at komme i mine kunders hjem. Langt det meste af det første møde går med at lytte, både til det der siges og ikke siges, både til mig og i mellem dem der bor i hjemmet.

collage

I det her tilfælde blev jeg mødt at det sødeste unge par, der var heldige at have en stor taglejlighed, med udsigt til Aarhus tage. Det store rum som jeg bl.a. gav bud på, rummede en sofagruppe med TV, et spisebord, et vitrineskab og en lille arbejdsplads. Karakteristisk for rummet var højden til kip, de mørke træspær og møbler i træ og lyse uld farver.

Basis var derfor virkelig i orden, og vi definerede hurtigt min opgave til at finde en rød tråd, genveje til hygge og måske bud på hvad de kunne investere i fremover.

Elisabeth_Aarhus_Side_4

2015-08-25 16.37.09

_

Når man som Rasmus og Elisabeth er i overgangen fra ung studerende til etableret voksenliv, er det fedt at have en “værktøjskasse”, et moodbord man kan trække på når der skal vælges: udsalgtilbuddet melder sig, man står i Ikea mandag aften eller tante Eva spørger om man vil arve et sofabord. Så er svaret nemlig hurtigt nej eller ja – passer det ind i vores plan, eller gør vi bare nogen en tjeneste?

Elisabeth_Aarhus_Side_3

Jeg tog udgangspunkt i deres sort, hvide, grå møbler og lavede et moodboard der kunne lægges oven på basen. Med ord lød det: Mal endevæggene en blød varm grå/Kaki, læg tæpper under både sofagruppe og spisebord, undgå møbler i hvid melamin, miks gerne træsorterne, og brug farver så de er afdæmpede på de store flader og gradvis kraftigere i de mindre tilbehørsting. Accentfarverne er okker, messing og aquafarver ovenpå træ og grå nuancer.

Elisabeth_Aarhus_Side_5

Helt konkret så møbelforslaget sådan ud: Opgrader skænken fra Ikea med Superfront låger, supplér sofagruppen med velourpuder og tæppe fra & Tradition. Drop sofabordet og leg med småborde i marmor, træ og messing. Gå på jagt efter et lille skrivebord i teak og et stort rundt spisebord i mørkt træ. Køb evt. et vitrineskab mere og udbyg gallerivæg på de malede vægge.

2015-08-24 14.09.44

Udover min hjælp vandt Elisabeth og Rasmus også gardiner for 25.000 kr. Her faldt valget i de mindre skråvinduer på Duette – plisségardiner der isolerer mod varme og kulde. I stuen kommer der rullegardiner i to forskellige matchende væv, begge i grå/beige striber i forskellig tekstur og transparens.

Vi glæder os meget til at se det færdige resultat og ikke mindst hvad der sker med lejligheden. Tak fordi vi måtte komme forbi – og mere tak fordi jeg måtte dele Jeres indretningshistorie!

SweetTip: Se også Elisabeths smukke Instagramfeed og begrundelsen for at hendes billede vandt her.

Indlægget er blevet til i samarbejde med Luxaflex. Tak til mine samarbejdspartnere, der gør det muligt at producere orginalt, kreativt kontent.

 

 

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

Dette site bruger Kismet til at reducere spam. Lær mere om hvordan dine kommentarer bliver håndteret.