Summer Blues – Blå og hvide nyheder til søde sommerdage

Hvor heldig kan man være

– at sommeren falder netop som jobbet starter igen?

Ret heldig, for nu er jeg endelig hjemme til at nyde den. Jeg elsker København om sommeren! Der er ikke noget bedre end at cykle gennem Slotspladsen i bare ben, eller som i går hvor vi gik på opdagelse i kvarteret, og endte med takeAway middag med den vildeste vandudsigt.

Jeg har sakset 4 fine blå – til at nyde og forlænge og suge sommeren til os. Enjoy!

stilleben

Fra d. 4. – 24. august  kan du i Stilleben, helt eksklusivt købe STRIPIE AIAYU, der er en stribet version af deres populære sengesæt i blødt økologisk bomuld. Sengetøjet er produceret i et begrænset oplag og sælges så længe lager haves. Ved køb får man en goodiebag med et helt nyt Stilleben net, en Stilleben notesbog og et par korte Alpaca Cholita sokker med i købet.
*

11811409_887819817978524_6060528702039998907_n-001

Er du i København under modeugen, må du forbi Mads Nørgaard, om ikke andet, så for at få og beundre den specialfremstillede is, der selvfølgelig er stribet! Den er lavet af Hansen is, og ser jo mega lækker ud!

 

Irmacykel_dame_3495kr_irmadk_forhandlernummer_43864386-001

Det føles på en måde helt naturligt at du nu kan købe en Irmacykel, endda en fin en af slagsen! Den officielle Irmacykel, som er klar til at indtage det danske bybillede, findes i en herre- og en damemodel i Irmas velkendte blå farve og med flere flotte detaljer. Alle Irmacykler er nummeret med sit eget sølvemblem.
*

slideshow_1-001

Dygtige Lars Rank har barslet med stellet Blue Hills. “Glasuren er taktil med dens dybe blå farve, som fremkommer ovenpå den mørkebrune begitning, og giver referencer tilbage til 60’erne og 70’erne keramik. På samme tid har stellet som helhed et nutidigt udtryk.” Stellet består af 9 dele: sukkerskål, mælkekande, krus, sidetallerken, fad, tekande og skåle i 3 størrelser, hvor tallerkenen passer som låg til den største skål. Til salg fra Designer Zoo, og senere på Lars’ webshop.

Hvad er dit favoritsted i byen om sommeren?

Der er ingen kommentarer.

Skriv din kommentar

Din email vises ikke offentligt

Har du også læst?