Working away – Comwell Aarhus

På ryggen af en uge der har været mildt sagt hektisk, gør det godt at se tilbage på kreative åndehuller.

Der har stået indretning på skemaet,  min passion og ynglingsdisciplin! Mandag morgen rejste jeg til Aarhus for at mødes med Luxaflex og Elisabeth og Rasmus, der havde vundet præmien og, og dermed min hjælpmed at indrette.

1-1-2015-08-25 10.53.48-2

At arbejde væk fra kontoret er både en lise, og til tider lidt besværligt. Jeg havde brug for et sted at sidde, med ro, wifi og plads til at lege med farver og prøver. Cafeer er ok til mails og møder, men ikke optimalt for en hel dags arbejde.

1-IMG_3487

Jeg tjekkede derfor ind igen på Comwell Aarhus, og gensynsglæden var stor. Jeg elsker at bo på hotel, når de vel at mærke er så gennemførte og venlige som her. Man ruller sig i HAY og god stil. Det kan vi li’!

 

 to store rum med et væld af både lave og høje siddepladser

_

 

1-1-2015-08-25 12.30.31-1

Med i pakken fik jeg adgang til VIP loungen, som er to store rum med et væld af både lave og høje siddepladser, snacks ad libitum, wifi, printer og ro. Der er to arbejdsborde, med og uden computer og printer.

3-IMG_4080

Det er fantastisk at opleve hvor meget man når, hvilken koncentration man hurtigt rammer når ikke døren går, wifi ikke kører, de andre bunker larmer og telefonen står på lydløs. Frokosten blev bragt og byens fineste tagterasse er uden for døren, til de små tænkepauser der også skal til.

2-IMG_3496

Så ren optur over de arbejdsdage. I næste uge tar jeg dig med bag opgaven, når vi skal kigge på oplægget til indretning, og hvordan sådan en foregår.

Til da’ hav den smukkeste weekend.

Sweets// Laura

 

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.