Black Friday

Det ser sort ud, det her efterår!

Ikke på den dystre triste måde, men sig drama, hule, hotel, eksklusiv club og du har nogle af kodeordene til efterårets helt store trend.

På ryggen af en uge der har været en lang perlerække af skønne opgaver og interessante møder, tømmer jeg lige mailboksen for sorte nyheder, hæng på:

Vipp461-Daybed-01-Low

Vipp fortsætter med at overraske på den gode måde designmæssigt. Selvom shelteren står øverst på min drømmeliste, kommer den spritnye daybed godt med i opløbet. Dog gør prisen sit til at det bliver ved drømmene.

*

bolia

Bolia har sammen med sine efterårsnyheder udvidet deres sortiment af spisegrej, så du nu finder fine tallerkener, guldbestik og masser af cool grej til bordet.

*

_

 

11371187_1658356254379429_137876506_n

Montanas billeder er til evig inspiration, og jeg kunne godt drømme om et simpelt liv hvor kontor, højtaler og alt mit grej kunne være i sådan et tårn – kommer nok ikke til at ske aka. mængden af stuff jeg har…

*

nnd

Når jeg om en arbejdsdagstid rammer sofaen med et hult drøn, drømmer jeg om at gennemtrave denne her nyhed “new Nordic Design“, skrevet af danske Dorotha Gundtoft. I bogen kortlægger hun navne og brands indenfor den nye Nordiske designscene. Udkommet på forlaget Thames & Hudson.

*

Hav en smuk og sød weekend når du når dertil.

Sweets/ Laura

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.