Billedvægge og plakatgallerier

November er ikke bare juleprep

– det er også indetid og masser af lyst til at gøre det fint og personligt derhjemme. Det mærker jeg tydeligt på min mailboks der bugner af spørgsmål om indretning.

Jeg har derfor teamet op med Vissevasse, der jo er Danmarksmester i smukke plakater og fotografik, for at give lidt inspiration til forskellige versioner af den populære billedvæg.

For nej, vi er ikke færdige med at hænge op og dekorere. Og det er ikke svært, se med her:

1-5

Den asymmetriske: Smukke harmonier af pasteller i rødlige nuancer. Her er der ensartede smalle sorte rammer, der skaber balance. Kodeordet er at holde overkant, og så eller fri leg med små og store motiver, gerne lidt assymetrisk.

2-3

Den hurtige: Har du en hylde eller en bordkant, ja et tomt gulv, i et lidt dødt område er det hurtigt at skabe liv med indrammede plakater. Stil billederne lidt indover hinanden og vælge gerne motiver hvor der er en farve der går igen.

_

3-6

Den stramme: Vælger du at hænge billederne helt tæt som her, skal du ikke bøvle så meget med måleriet. Hæng de øverste billeder helt tæt (og lige) – og resten giver sig selv. Det tætte look, gør at billederne taler til hinanden og der opstår næsten et nyt billede i samspillet.

4-11

Den klassiske: En collage af billeder med lige over- under og sidekanter kaldes et russisk galleri og resultatet er roligt og harmonisk. Godt til steder der måske myldrer allerede, som i et børneværelse eller i en gang.

SweetTip: Start med at ligge billederne på gulvet. Gerne på nogle store ark papir. Tag et billede når du er færdig og print det ud. Notér mål i mellem rammerne og tegn uden om rammerne på papiret. Så har du en god skabelon når du går i gang med hammer og søm.

Du finder Vissevasse motiver her, Vee Speer motiver her  og Dan Isaac wallin motiver her.

Indlæget er blevet til i samarbejde med Vissevasse. Alle ord og begejstring er min egen. Tak til mine sponsorer, der gør kreativt, originalt content muligt. 

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.