Bloomon – Blomster med bud

Alle elsker blomster!

Og hollænderne kan noget med buketter. Når jeg gennem årene har rejst til Amsterdam og læst de gode Hollandske blade har jeg altid sukket over blomsterne.

4-Bloomon_6

De vilde, høje og uregerlige buketter der står på de rå plankeborde sammen med de helt rigtige kopper og en skødesløs lækker anretning.

Og mooi – nu kan buketterne blive dine. Hollandske Bloomon kommer til Danmark, ja faktisk har de premiere på deres danske webshop netop i dag. Systemet er enkelt, på linje med Årstiderne kan du nu abonnere på en buket, så den står ved din dør hver anden uge, eller en gang om måneden.

2-Bloomon_3

Du vælger mellem small, medium eller large buket, og den første gang følger der vase med. Og ja, large er large, som i høj og vild og vidunderlig. Bloomons set up gør at de binder af blomster direkte fra dyrkerne og dermed springer adskillige led over, så buketterne kan holde sig længere end du er vant til.

_

3-Bloomon_4

Buketterne der designes af Bloomons stylist Anton, afspejler årstidernes høst og hvad der er tilgængeligt fra dyrkerne. Med buketterne følger et lille postkort, hvor du kan blive klogere på arterne og deres historie.

Bloomon_7

Bloomon fragter buketterne direkte fra deres binderi til Danmark, og ruller i 2016 konceptet ud, så de kan levere i hele landet. Københavnere kan dog allerede nu vælge at forkæle sig selv med vilde vidunderlige blomster, direkte leveret derhjemme.

Priserne ligger på 229, 299 og 349 kr. for de tre størrelser og prisen er inkl. fragt. Du kan også købe et gavekort.

 

høje, vilde og vidunderlige buketter direkte til din dør

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.