Happy New Year – setting the table

Er du klar til ´16?

Jeg håber sådan du kom godt gennem julen med alle dens forventninger og intensitet. Og måske (som jeg) har pakket alt det tunge og røde væk for at gøre plads til fest, glimmer og et dejligt blankt nyt år!

På den ene side elsker jeg nytår med alle dens muligheder, på den anden side bliver jeg altid lidt presset over presset med listerne, målene og de mange ting der skal optimeres.

Skal vi ikke bare gøre det så godt vi kan? – tage mavebøjninger hvis vi har lyst, rydde lidt mere op, og prøve at se ud over vaner der hæmmer. Jeg vil kramme ligeså meget som nu, gøre mig mere umage på nogen fronter og slappe mere af på andre. Uanset hvad, så er det 2016 lige om lidt. Kom nu fantastisk ind i det!

Her i huset tæller vi glas, venter på skønne buketter, stryger duge og finder gode sjatter frem til stor fest i morgen. Jeg glæder mig til at dække et smukt bord, tage min gode kjole på og danse mig ind i det nye år!

 

Happy New Year

_

thesweetspot nytår

Drinkspinde, knallerter, sølvballoner, fade, hatte og servietter fra Fabel-a // Blomster fra Bloomon. Marmorfad til kransekage fra Nordstjerne// Vinglas fra Hay, Dug fra Ikea, udendørslamper fra Granit // Folieballoner fra Euroballon og nedtællingvase fra Design Letters.

 

 

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.