Sweet Solstice – lyset vender

Jeg har det lidt som Hubert

– jeg går i dvale når lyset forsvinder. Men i morgen tidlig kl 5. vender det!

Så er det solhverv, og dagen begynder at tiltage. Jeg har svært ved at vente. Og med venteriet forsvandt sidste uge i knas og festivistas, åbne og lukke projekter med gode kunder, nulleri med store og små og aftener under dynen. Laptoppen er sendt til juleservice. Tilbage er to dage på kontoret inden vi trykker på jul og feriedage.

Jeg glæder mig til januar – jeg elsker det store blanke ark fuld af forventninger om at nyt skal ske – og håbet om at noget bliver bedre. Jeg kan næsten ikke vente med at fjerne rød og grønt filt og brune kager. Jeg længes efter citronmad, vintergækker, fuglefløjt og råkost. Det er lige om lidt.

Men først skal vi fejre og hygge og få og gi gaver. Hulen lokker et par dage endnu, før vi tager krudtet frem og puster et nyt år i gang.

Tak, søde læser for endnu et forrygende år på the Sweet Spot. Tak fordi du læser med, deler ud, spørger ind og hyrer mig til forandring og forbedring. Det er en stor ære, som jeg er evigt taknemlig og ydmyg over at være en del af. Tak til kunder, medbloggere og alle Jer derude, der gør arbejdslivet så vidunderligt uforudsigeligt.

 

_

Camera Uploads1

Kig ind de næste dage på bloggen, hvor vi kigger på bøger og borde og julemænd med gode gaver. Ta’ en pause, en kaffe, en snaps og en lur. Vi når sgu det hele.

Kærlig hilsen
Laura

 

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.