Sweet Wish – Bøger med design(ere)

julegaver thesweetspotdk56

 

6 fine hårde pakker

_

Når du det hele, eller er listen stadig lang?

Webshopping er ved at være kørt, men fortvivl ikke. For har du en design- og boliginteresseret på din gave-indkøbsliste, er en tur til boghandleren, stedet at gå.

Jeg har kigget på min ønske-boghylde og fundet 6 fine hårde pakker, der gerne måtte ligge under mit træ.

New Nordic Design – er overblikket over den Nordiske designscence, præsenteret i visuelle og overskuelige artikler og interviews med designere og aktører fra branchen.

Kinfolk Home –  er nok årets boligbog. Så populær at det læner sig op af en kliché, men smuk og gennemarbejdet, med masser af hjemme hos reportager fra underskønne hjem.

Contemporary Danish Illustration – er bogen til du må kende for en update på den grafiske scene. Fed inspiration og overblik over en stor taletfuld flok.

Inspirerende Interiør – er en måske en lidt misvisende titel. Bogen er nemlig en malebog, fuld af fine små hjemlige stillebens. Perfekt til de-stress i juledagende og et godt bud på voksenmandelgaven.

Finn Juhls akvareller – er en visuel godbid, der smukt belyser hvor stor en mester (også ud i illustrationen) Juhl var. Giver akut trang til at få fingre i en orginal illu til væggen.

Børge Mogensen – er nok stakkens mest inspirerende bog. Klassisk, ja, men super cool og meget nutidige bud på interiør og opbevaringstanker.

 

No stress – du når det <3

 

1 Comment

  • Line Jacobsen siger:

    Åh, sikke nogle skønne bøger – som gerne måtte have ligget under mit juletræ. Især Kinfolk Home ser virkelig interessant ud. Tak for tippet.

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.