Sweet Wish – Bøger med design(ere)

julegaver thesweetspotdk56

 

6 fine hårde pakker

_

Når du det hele, eller er listen stadig lang?

Webshopping er ved at være kørt, men fortvivl ikke. For har du en design- og boliginteresseret på din gave-indkøbsliste, er en tur til boghandleren, stedet at gå.

Jeg har kigget på min ønske-boghylde og fundet 6 fine hårde pakker, der gerne måtte ligge under mit træ.

New Nordic Design – er overblikket over den Nordiske designscence, præsenteret i visuelle og overskuelige artikler og interviews med designere og aktører fra branchen.

Kinfolk Home –  er nok årets boligbog. Så populær at det læner sig op af en kliché, men smuk og gennemarbejdet, med masser af hjemme hos reportager fra underskønne hjem.

Contemporary Danish Illustration – er bogen til du må kende for en update på den grafiske scene. Fed inspiration og overblik over en stor taletfuld flok.

Inspirerende Interiør – er en måske en lidt misvisende titel. Bogen er nemlig en malebog, fuld af fine små hjemlige stillebens. Perfekt til de-stress i juledagende og et godt bud på voksenmandelgaven.

Finn Juhls akvareller – er en visuel godbid, der smukt belyser hvor stor en mester (også ud i illustrationen) Juhl var. Giver akut trang til at få fingre i en orginal illu til væggen.

Børge Mogensen – er nok stakkens mest inspirerende bog. Klassisk, ja, men super cool og meget nutidige bud på interiør og opbevaringstanker.

 

No stress – du når det <3

 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.