Trend spot ’16 – Cognag leather sofa

Ovenpå dasedage, solhverv og starten på et helt nyt år

– er det tid til at se på forårets tendenser. Hvad der rør sig, hvad vi får lyst til og hvilke farver og materialer der bliver buzz.

For uanset hvor træt et ord trend er, så melder trangen sig jo. Med lyset kommer lysten til at forny, skifte lidt ud og flytte om. Måske male en væg, skifte en pude, købe en plante og fylde en sæk med ting vi kan give videre.

Derfor kommer her en håndfuld bud du kan holde øje med:

#1: Brune lædersofaer

Fordi: – Varme farver afløser en lang periode med kolde, fordi læder er et bæredygtigt, praktisk materiale som bliver smukkere med alderen. Fordi det patinerede look på brunt læder giver et autentisk levet look i vores stuer.

 

Tiki-vintageleather-brown

_

 

1-cognac2

I blandt de seks sofaer og to puffer finder du alle nuancer af brunt, men vær kræsen når du vælger skind. Skindet skal leve og ikke se malet ud. Husk at pris og kvalitet følges ad. Gå efter en let model med spinkle ben, eller få stilen med store puffer, puder og skamler i skind.

Moderne luksus-retro fra Walter Knoll, set hos Casashop // 2. Suveræne Swedeses Continental fås både som stol og sofa // 3. Modulær nyklassiker Carlton fra BoConcept // 4. Stor puf fra Hübsch // 5. Stram snakkesofa i skind fra Norr11 // 6. Evigt klassiske og labre EJ315 fra Erik Jørgensen // 7. Fogias megalækre nydesignede model //  8. Gigant loungepuder i skind fra andyou

SweetTip: Lauritz og DBA er gode steder at spotte virkeligt gode, fine brugte brune sofaer til en tiendedel af nyprisen. Læder kan også renses op og har næsten altid glæde af fedt og kærlig pleje.

 

2 Comments

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.